2025.09.22. 02:11:35
Szerintem nem muszáj neki gólt lőnie, attól függ, épp kik a társak a pályán és hol kap szerepet, meg ki hiányzik. Yamal távollétében kérdés nélkül valamelyik szél a helye, mert ő tudja azt pótolni, amiben Yamal kiemelkedő. Ma például bebizonyította azt itt is, amit már a MU-ban is sokszor (akár ellenünk is), jobboldalon is jó, még ha nem is pont ugyanazt adja, mint a túloldalon (vagy nyilván középen). Ő simán elszalad az alapvonalig egy kontrával, senki nem fogja utolérni kb, és be tudja passzolni középre (azoknak, akik kb követni tudják második hullámban a tempóját), jobboldalon inkább ez a profil. Kilencesként meg érzi a kaput, de van két kilencesünk, aki érzi a kaput, nem akkora hiánycikk, mint a sebessége és az egyéni skilljei, szerintem oda csak esetenként kell rakni, max befelé húz majd szituációtól függően, mint Rapha. Mikor áttették balosra a vége felé, akkor becselezte magát és eleresztett egy egész szép lövést, amiből egy szerencsésebb napon gól született volna. Onnan meg ezt is tudja.
Szerintem nagyon sok különböző dolgot adhat nekünk, különböző poszton, ebből sok hiánycikk, vagy ritkaság. Nem vagyunk így már kitéve annyira Yamal és Rapha formájának sem, mindkettőt tudja kb pótolni, ha nem is mindenben. Annyira jól nyilván nem cselez, mint Yamal, annyira nem lát jól, mint Rapha mondjuk, de mindenben elég jó. Hármuk közül meg 1-2 remélhetőleg mindig formában/elérhető lesz, így van esélyünk komoly hullámvölgy nélkül végigtolni a szezont, legalábbis támadófronton. Már most is látszik, nem mondom, hogy csak az ő jelenléte, mert szerintem eleve jobban fel voltunk készítve, de meg sem éreztük már több meccsen Yamal hiányát (sőt). Ehhez azért ő nagyon kellett, más egyebek mellett.
Nagyon nagy kedvencem volt, főleg Ole alatt, nagyon örülnék, ha tényleg révbe érne itt, és nem csak fellángolásai lennének, majd kiderül. Mivel nagy kedvencem volt, azt tudtam, hogy ordas kamu, amit a médiában írnak a lustaságáról, mindig is hajtott, sok éven keresztül, amíg nem lett durva konfliktusa a klubbal. Itt is néha Rapha szinten száguldott vissza 1-1 Getafe kontránál és szerelt igazi bekként. Ő ezt annyira konstansan nem fogja tudni hozni, mint a brazil, de azért ebben is szerintem bőven átlag feletti.
Milyen rotációt lehet majd tolni amikor Yamal-Rapha és ő is egészségesek, kellemes probléma lesz Flicknek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy