2025.04.11. 16:07:46
Egyértelműen feljavult a második félidőben (mint ahogy mindenki más a csapatból, szerintem kellett némi taktikai finomhangolás is a szünetben), de az elsőben is abszolút rendben volt, nagy szerepe volt abban, hogy a letámadásunk ennyire ült (még ha 1-2-szer akkor még ki is szabdultak belőle a németek). Ha mondjuk Torre van ott, lehet látunk 1-2 ügyesebb passzt, de nem lennénk ilyen magabiztosak közben letámadásban. Flick a 10-es posztot, ugyanúgy, mint a mögötte lévő kettőt, teljes mértékben személyre szabja, neki van 3 különböző 10-es szerepköre a 3 játékosunkra, mást kér mindenkitől. Fermíntől is azt kéri, amit ő tud, szerintem ezért működik még így is a dolog.
Az a kapufája bemehetett volna, alapvetően szép lövés volt, mert a lassításokból lehetett látni, mennyire csak oda van hely, és ott is csak pár centi, pech, 1-2 ilyen bezúghatna neki és lehet ebben is visszatalálna a tavalyi önmagához. Viszont az előző évhez képest szerintem összjátékban fejlődött, ha nem is sokat.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy