Eredmények sem írja már sérültnek.
Kezdhet is nyugodtan, aztán ha nem megy, jöhet Torres.
Valószinűleg "csak" hámsérülés, ami már önmagában megmondja hogy mennyire is volt talpalás vagy sem...Ettől függetlenül inkább 45-60 percekre lenne szabad használni mert korából adódóan annyit bír klasszis szinten hozni.
A rendezőnek és az operatőröknek hála, a közvetítésben mutattak egy közelit az átvérzett zoknijáról, és rögtön utána, ahogy jelzi a kispadnak, hogy nincs csere, ne is álmodozzanak róla, hogy őt le lehet cseréni.
Kösz a jelentést, érdekes, hogy ha már mindent megemlítenek, Yamal-t nem, de kizárt h 100%-os volt a lába, vér is látható volt és majdnem lecserélték az impakt után.
Ez a harmadik olyan sérülés, amelyikben a stábnak is lehet felelőssége. Nem biztos, hogy van, de lehet.Chino írta: ↑2024.12.16. 14:20:33Nem sokkal azután, hogy kérte a cserét mutatta, hogy rendben van, gondolom ezért nem kapták akkor le. Kicsit fura, mert Flickre sokkal inkább az óvatosság jellemző az ilyen esetekben.brazilfan írta: ↑2024.12.16. 14:12:05Nem túl gyakori, hogy a játékos maga kéri a cserét, inkább az ellenkezője szokott történni, sérülten is folytatják. Nem tudni, miért nem cserélték le a szünetben, mit mondott az öltözőben az edző és mit mondtak az orvosok, még az is lehet, hogy Yamal is hibázott, úgy érezte, hogy tudja folytatni.
Csak ismételni tudom magam Fati kiesése után, amit írtam pár hete a topicjában, hogy valószínűleg komoly problémái vannak. Linkeltem is a hírt, amit több helyen lehozták, így szerintem egy szélsőre van szükségünk. Tudom off, de egy ilyen Bryan Zaragoza is megtenné, érdeklődtünk iránta, lenyilatkozta, hogy megkerestük, de vitte 14+ millióért a Bayern.bence0330 írta: ↑2024.11.13. 15:26:36Ja, az utolsó két meccsünkön már hullák voltunk, csak az utolsó előttin mázlink volt, hogy spanyol másodosztály körüli ellenfelünk volt, ott egy jó 20 perc elég volt. A Soci ellen még fáradtabbak voltunk, nem fért bele. A két szélsőnk rotációjával van egyedül bajom, a többieket szerintem már nagyon jól kezeli Flick. Yamalnak is Raphinhának is pár meccsenként jön egy 1-2 meccses periódus, mikor folyamat rosszul döntenek, tompák. Nem csoda, iszonyat mennyiséget melóznak mindketten ebben a rendszerben. Szerintem a brazil sincs messze attól, hogy kidőljön pár hétre, Yamalnál meg összejött. Most épp jókor, ha van ilyen, válogatott előtt, kb még pozitív is a dolog, ha csak enyhe. De intő jelek, vigyázni kell vele is.
Abból a szempontból nincs könnyű dolga Flicknek, hogy egy ennyire kevés jó korú játékosból álló csapatnál kb kevés néha az 5 csere. Ahhoz meg sosem volt második vonalunk, hogy könnyű szívvel rotáljunk, de néha akkor is meg kell lépni. Sajna ez már népbetegség, még egy City is bele tud esni, pedig ott az ilyen jellegű szakmai munka tuti ott van a szeren. Jó lenne, ha komolyabb keretünk lenne, és nem felhozott tinikből állna a cserepad.
Én is, viszont egyelőre Olmót is pihentetni kell.Barcaman1993 írta: ↑2024.11.13. 16:24:04Én Olmoval pihentetném őket. Lehozza a bal oldalt addig, ők meg a jobbost. A nagy meccseken meg nyilván mindhármójuknak játszani kellene.bence0330 írta: ↑2024.11.13. 15:26:36Ja, az utolsó két meccsünkön már hullák voltunk, csak az utolsó előttin mázlink volt, hogy spanyol másodosztály körüli ellenfelünk volt, ott egy jó 20 perc elég volt. A Soci ellen még fáradtabbak voltunk, nem fért bele. A két szélsőnk rotációjával van egyedül bajom, a többieket szerintem már nagyon jól kezeli Flick. Yamalnak is Raphinhának is pár meccsenként jön egy 1-2 meccses periódus, mikor folyamat rosszul döntenek, tompák. Nem csoda, iszonyat mennyiséget melóznak mindketten ebben a rendszerben. Szerintem a brazil sincs messze attól, hogy kidőljön pár hétre, Yamalnál meg összejött. Most épp jókor, ha van ilyen, válogatott előtt, kb még pozitív is a dolog, ha csak enyhe. De intő jelek, vigyázni kell vele is.
Abból a szempontból nincs könnyű dolga Flicknek, hogy egy ennyire kevés jó korú játékosból álló csapatnál kb kevés néha az 5 csere. Ahhoz meg sosem volt második vonalunk, hogy könnyű szívvel rotáljunk, de néha akkor is meg kell lépni. Sajna ez már népbetegség, még egy City is bele tud esni, pedig ott az ilyen jellegű szakmai munka tuti ott van a szeren. Jó lenne, ha komolyabb keretünk lenne, és nem felhozott tinikből állna a cserepad.
Én Olmoval pihentetném őket. Lehozza a bal oldalt addig, ők meg a jobbost. A nagy meccseken meg nyilván mindhármójuknak játszani kellene.bence0330 írta: ↑2024.11.13. 15:26:36Ja, az utolsó két meccsünkön már hullák voltunk, csak az utolsó előttin mázlink volt, hogy spanyol másodosztály körüli ellenfelünk volt, ott egy jó 20 perc elég volt. A Soci ellen még fáradtabbak voltunk, nem fért bele. A két szélsőnk rotációjával van egyedül bajom, a többieket szerintem már nagyon jól kezeli Flick. Yamalnak is Raphinhának is pár meccsenként jön egy 1-2 meccses periódus, mikor folyamat rosszul döntenek, tompák. Nem csoda, iszonyat mennyiséget melóznak mindketten ebben a rendszerben. Szerintem a brazil sincs messze attól, hogy kidőljön pár hétre, Yamalnál meg összejött. Most épp jókor, ha van ilyen, válogatott előtt, kb még pozitív is a dolog, ha csak enyhe. De intő jelek, vigyázni kell vele is.