Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyébként igazad van LosLionel85 írta:Ha úgy nyomja majd a jövőben is, mint a századelőn a névrokona, akkor tényleg nem lesz rossz játékos.
Azért a Juventusnak is volt rgy kapufája és elég sok helyzete, úgyhogy hülyeség azt mondani, hogy sokkal jobbak voltunk.Ádám02 írta:14-essel jött be.Lionel85 írta:A 10-esben Alcántara játszik.
Hát 0-0 lett sokkal jobbak voltunk de nem baj majd a folytatásban!
Elvileg játszik.gyakorlatilag...Nóbi írta:ő minden bizonnyal Jonathan Dos Santos, a kisöcsiFCB_gábor írta:dos Santos játszik? egyszer hallottam a nevét, de azóta se látom
csak 1 "fekete" srácot látok, a 10-es számút, de a riporter szerint az nem ő
ő minden bizonnyal Jonathan Dos Santos, a kisöcsiFCB_gábor írta:dos Santos játszik? egyszer hallottam a nevét, de azóta se látom
csak 1 "fekete" srácot látok, a 10-es számút, de a riporter szerint az nem ő
Jonathan dos Santost kivéve mindenki spanyol. Eddig mi vagyunk a jobbak.mypeter írta:Hány évesek? Van köztük kameruni?
Ádám02 írta:Ezek nem az Olmoék!
Most jutott eszembe hogy a felnőttekkel voltak Olmoék...elvileg 19 évesek de van köztük 91-es születésű is!Akkor jól mondták elöttem a b és a c keveréke!mypeter írta:Hány évesek? Van köztük kameruni?
De most télleg ez melyik csapat ahol ott van az Olmo,Crosas,Valiente stb. vag melyik?Lionel85 írta:U19-es csapat, szerintem ez egy B-ből és C-ből összerakott csapat.
Fiatalalok.grecki írta:Mármint a B? Vagy tényleg a fiatalok (Jonathan Dos Santos & co)?dali írta:Ma 12.45-től játszanak a fiatalok a Juventus ellen.Az Eurosport élőben közvetíti. Én már "élesítettem" a videot,mert akkor még sajnos dolgozom,őket még úgyse láttam játszani egész meccsen.
Mármint a B? Vagy tényleg a fiatalok (Jonathan Dos Santos & co)?dali írta:Ma 12.45-től játszanak a fiatalok a Juventus ellen.Az Eurosport élőben közvetíti. Én már "élesítettem" a videot,mert akkor még sajnos dolgozom,őket még úgyse láttam játszani egész meccsen.