Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igaz hogy nem volt egy hajszálpontos passz, de ha busi előbb megnézi hogy hova megy a labda, és utána bámészkodik, simán elkerülhető lett volna.S.Agüero írta:MAtS-párti vagyok, de szerintem is benne volt az első gólban. Hasonló este volt, mint a Bilbao ellen, ugyanúgy benne voltak mindketten, 50-50. Másodikat meg bravúrral lehetett volna védeni, ez van.
Busi volt álmos. A másodikat érzem úgy, hogy foghatta volna.raffa írta:Megálltam hogy nem írtam mikor Bravot elengedtük...Akkor se szóltam amikor hibázott idén.... de ez a mostani kiverte a biztosítékot....minek passzolja ki ilyen flegmán a labdát?!... nyilvan nem ő tehet róla hogy kaptunk 3 gólt hipp-hopp de hogy ő volt ennek az egésznek az elondítója.... nem tudom még miért lát bele mindenki ekkora klasszist....
Szerintem mindenkinek leesett hogy ez csak vicc.messideco írta:Közben már cáfolták is, mindössze újságírói fikcóról lehet szó
Legalább Cillessen is védhetne.Nero. írta:Luis Enrique is considering the option to play Ter Stegen at DM as Busquets replacement rather than Rakitic, Gomes or Mascherano. [Diario Sport]![]()
![]()
Luis Enrique is considering the option to play Ter Stegen at DM as Busquets replacement rather than Rakitic, Gomes or Mascherano. [Diario Sport]
Nem a legjobb minőség, de ez azért örök "emlék" Hespről.visca el barca írta:nono. hesppel semmi baj nem volt, egy VV szintet hozott, utána volt inkább gond a bonano, dutruel vonallalrecrea írta:És azt (Mallorca elleni) a tizi párbajt a jó öreg Hesp hozta, aki ugyan sokat van szidva az öregek által, holott sztem egyáltalán nem volt rossz kapus. Szintén holland
nono. hesppel semmi baj nem volt, egy VV szintet hozott, utána volt inkább gond a bonano, dutruel vonallalrecrea írta:És azt (Mallorca elleni) a tizi párbajt a jó öreg Hesp hozta, aki ugyan sokat van szidva az öregek által, holott sztem egyáltalán nem volt rossz kapus. Szintén holland