2009.06.19. 15:19:03
Na elmentek ketten(Abraham, Xavi Torres). Örülök, mert olyan csapatban játszhatnak, amiben kifuthatják ami bennük van. Egyik sem Barca szintű játékos. Egyébként sok tehetséges fiatal van az akadémiánkon, majd meglátjuk mi lesz belőlük. Akik sztem nagy játékosok lehetnek:
Thiago: Őt hoznám fel, jól lát a pályán, Ő lehet az új Deconk, a kp.-n úgy is kevés játékosunk lesz, főleg, hogy lesz ANK, bár esélyes, h jön vki oda, de kell a fiatalítás, főleg ha az saját nevelés.
Muniesa: Hagynám lent egy évet, most itt lesz Rafa, Puyi, Pique, Milito(ha egészséges lesz), Henrique(ha télleg jön), Martin(ha nem megy kölcsönbe), ez elég sok, aztán jöhet, hisz Puyi és Rafa 30 felett van, Militoról meg nem tudjuk, hogy meddig játszhat, ha játszhat egyáltalán.
Gai:egy évet még hagynám a kicsiknél, aztán Titi úgy is öregszik és még nagyon fiatal.
(Pedro): Ő már fenn van, de azért írom ide, hogy többet, mert alig-alig játszott, bár mikor játszott jó volt.
Jeffren sztem menjen kölcsönbe, mert nálunk nem lenne helye, viszont már elég idős, ahhoz, hogy a kicsiknél legyen, aztán meglátjuk mi lesz vele.
V. Sanchez meg menjen minél gyorsabban. Akiket nem mondtam, azokat lent tartanám és jövőre meglátjuk mi lesz velük.