A régmúlt Barca csillagai
Most tudtam meg hogy Figo visszavonult.. Pedig nem volt rossz játékos.. Persze megértem hisz 36 éves és vannak jobbak helyette.
Jó pihenést Figo!
Jó pihenést Figo!
Nemtudom hogy mi lett volna ha R9 úgy játszik ahogy kell.....
Szerintem ez már isteni beavatkozás. A Brazilok megnyerték az előző VB-t is, aztán Ronaldinho-val erősítve megnyerték a következőt is.
Szerintem ez már isteni beavatkozás. A Brazilok megnyerték az előző VB-t is, aztán Ronaldinho-val erősítve megnyerték a következőt is.
Nagyon súlyos cikk (5 oldal), de sok mindent megmagyaráz.
Ronaldo élet és halál között lebegett
Ronaldo élet és halál között lebegett
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-290968Tizenegy éve ezen a hétvégén történt a futballvilág egyik legrejtélyesebb esete: a világ akkori legjobb játékosa, a pályafutása alapján csak Peléhez, Puskáshoz, Maradonához vagy Di Stéfanóhoz mérhető Ronaldo a világbajnoki döntő előestéjén élet és halál között szenvedett. Ma sem tudjuk pontosan mi történt. Ronaldónak ellenben azóta is csodájára járhat a világ: két olyan súlyos térdsérülés után, ami másnak a pályafutása végét jelentette volna, újra a világ legjobbja lett. Majd egy újabb hosszú kihagyás után most Brazíliában remekel: a Corinthiansszal fél év alatt két trófeát nyert. Egy tegnapi brazil szavazás szerint mostanság (megint) ő a legnépszerűbb futballista Brazíliában, még Kakàt is megelőzi.
Ja. Én is láttam az Indexen hogy mit produkál megint!
NUM 9.

NUM 9.
-
- Jugador d'estrella
http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/fe ... 45379.html?
Nagyon orulok neki,szamomra minden idok egyik legjobb,ha nem a legjobb,9-ese.
Most meg miket produkal!!!
Pocakosan meg mindig bolondot csinal a vedokbol.
Kar hogy ilyen keveset jatszott nalunk.
(le kene igazolni
)
Nagyon orulok neki,szamomra minden idok egyik legjobb,ha nem a legjobb,9-ese.
Most meg miket produkal!!!
Pocakosan meg mindig bolondot csinal a vedokbol.
Kar hogy ilyen keveset jatszott nalunk.
(le kene igazolni

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- LM10
- Director del Fútbol
Nem tudtam melyik topicba írjam, mert nem találtam az övét. Ugyanis Jorquera szerződése lejárt, és távozott, de ezt itt pl senki sem említtette szinte. Pedig megérdemli a tiszteletet, hisz mindig tűrte a padot és a játékosok is szerették. Sok sikert a továbbiakban 

-
- Barça B
Mit tudtok ennek a megvalósulásáról?
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 27074.html
Torrestoni!
Az ötlet remek! Csatlakozom TZS, Ilúvatar, Varga Tamás és fcbarcelonazsombi támogató hozzászólásához!
Jómagam is gratulálok az ötletedhez, remélem megvalósítható!!
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 27074.html
Torrestoni!
Az ötlet remek! Csatlakozom TZS, Ilúvatar, Varga Tamás és fcbarcelonazsombi támogató hozzászólásához!
Jómagam is gratulálok az ötletedhez, remélem megvalósítható!!
- catalunya1
- Barça B
Az én Barcelona-s könyvemben Ramallets július 4-én született, nem pedig júniusban! 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Picit megkésve, de nem elfeledve!
Június 4-én ünnepelte 85. születésnapját a Barça legendája, a Klub történetének legnagyobb, legeredményesebb kapusa.
A Jó Isten adjon Neki erőt, egészséget, és még hosszú, örömökben gazdag életet! Még sokáig éljen közöttünk, és nagyságával mutasson nekünk utat!
ANTONI RAMALLETS SIMÓN – kapus:
- 1924. 06. 04. BARCELONA -
- beceneve: ’EL CATO DE MARACANA’ – „A MARACANAI MACSKA”
- 6-szoros spanyol bajnok (1948, 1949, 1952, 1953, 1959, 1960)
- 4-szeres Spanyol Kupa – győztes (1951, 1952, 1953, 1957)
- egyszeres Copa Latina – győztes (1952)
- egyszeres Copa Eva Duarte – győztes (1952)
- kétszeres Martini Rossi Kupa – győztes (1952, 1953)
- egyszeres BEK – döntős (1961)
- kétszeres VVK – győztes (1958, 1960)
- 39-szeres válogatott
- 1964-ben az UEFA – Kupában győztes REAL ZARAGOZA edzője
ISTEN ÉLTESSEN ANTONI!
Június 4-én ünnepelte 85. születésnapját a Barça legendája, a Klub történetének legnagyobb, legeredményesebb kapusa.
A Jó Isten adjon Neki erőt, egészséget, és még hosszú, örömökben gazdag életet! Még sokáig éljen közöttünk, és nagyságával mutasson nekünk utat!
ANTONI RAMALLETS SIMÓN – kapus:
- 1924. 06. 04. BARCELONA -
- beceneve: ’EL CATO DE MARACANA’ – „A MARACANAI MACSKA”
- 6-szoros spanyol bajnok (1948, 1949, 1952, 1953, 1959, 1960)
- 4-szeres Spanyol Kupa – győztes (1951, 1952, 1953, 1957)
- egyszeres Copa Latina – győztes (1952)
- egyszeres Copa Eva Duarte – győztes (1952)
- kétszeres Martini Rossi Kupa – győztes (1952, 1953)
- egyszeres BEK – döntős (1961)
- kétszeres VVK – győztes (1958, 1960)
- 39-szeres válogatott
- 1964-ben az UEFA – Kupában győztes REAL ZARAGOZA edzője
ISTEN ÉLTESSEN ANTONI!

- Varatrix
- Director del Fútbol

Lehet hogy volt már, de szerintem elképesztő.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
hihetetlen figura volt!!!Fecooo írta:Sztojcskov volt az egyetlen, aki nyíltan magáénak érzi ezt a Barca-t, és vállalta a T/1-et![]()
![]()
nagy arc, és ízig-vérig Barca-s, és ezt kimutatja mindig![]()
nekem a közelmúltban ő volt a legszimpatikusabb

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mivel most több szabadidőm volt az átlagnál, ezért beszéltem néhány emberrel, s lehet, hogy más útját választom a hírességek csarnokának.
Mint azt már említettem, már most jelen pillanatban lehetne 3-4 részből szemezgetni.
Ahogy látom, mások számára is fontos az ilyen módon való tisztelgés a klub felé, s érdeklődnek a téma iránt.
Nem mondom, ha nő lennék nyilván az én alsóneműm is benedvesedne mondjuk Ribéry átigazolási lehetősége hallatán, most azonban inkább megpróbálom a helyén kezelni az elmúlt idényt, kiélvezni, s amennyire lehet elraktározni.
Ezért is gondoltam, hogy pl. a webdelcule-tól is inspirálva megérdemelne az FC Barcelona történelme egy önálló kis zugot, melyben a fanatikusok, vagy az egyszeri szurkolók, érdeklődök kedvükre csemegézhetnének ennek a dicső klub múltjában. Érdekes, tényfeltáró írások, archív dokumentumok, mint a Hírességek Csarnoka, egy-két régi mérkőzés felvételének beszerzése, s közkincsé tétele, blogogálsi lehetőség, képtár, s többek közt egy óriási statisztikai adatbázis, melyből lehetne csemegézni a dicső, s kevésbé szép múltból. A célközönség nem nagy számú, de nem is az lenne a cél, hanem egy apró, de a látogatóit amennyire csak lehet kielégítő antikvárium azok számára, akiket ez foglalkoztat, az olyan szurkolóknak, akik számára az FCB múltja is érdekes, nem csupán a jelene.
Az eurobarca, mint az aktuális, megbízható, igényes hírszolgáltató mellett egy innováció, ami kiegészítené ezen oldalt. Azt hiszem a magyar palettáról még egy ilyen hiányzik (mármint ami a Blaugranát illeti), sőt meg merem kockáztatni az itthon hasonlóan népszerű küllföldi klubok közül az idea megvalósulásával az FC Barcelonáról lehetne legjobban informálódni, leginkább egyé válni, s a így magyar Barca szurkolók lennének leginkább kiszolgálva. A háttér megvan rá, a kreativitás nyilvánvalóan, ahogy a munkaerő is.
Persze most még a tervezgetés fázisában tart a dolog, de az itteni véleményekre is kíváncsi vagyok.
Minden jót!
Mint azt már említettem, már most jelen pillanatban lehetne 3-4 részből szemezgetni.
Ahogy látom, mások számára is fontos az ilyen módon való tisztelgés a klub felé, s érdeklődnek a téma iránt.
Nem mondom, ha nő lennék nyilván az én alsóneműm is benedvesedne mondjuk Ribéry átigazolási lehetősége hallatán, most azonban inkább megpróbálom a helyén kezelni az elmúlt idényt, kiélvezni, s amennyire lehet elraktározni.
Ezért is gondoltam, hogy pl. a webdelcule-tól is inspirálva megérdemelne az FC Barcelona történelme egy önálló kis zugot, melyben a fanatikusok, vagy az egyszeri szurkolók, érdeklődök kedvükre csemegézhetnének ennek a dicső klub múltjában. Érdekes, tényfeltáró írások, archív dokumentumok, mint a Hírességek Csarnoka, egy-két régi mérkőzés felvételének beszerzése, s közkincsé tétele, blogogálsi lehetőség, képtár, s többek közt egy óriási statisztikai adatbázis, melyből lehetne csemegézni a dicső, s kevésbé szép múltból. A célközönség nem nagy számú, de nem is az lenne a cél, hanem egy apró, de a látogatóit amennyire csak lehet kielégítő antikvárium azok számára, akiket ez foglalkoztat, az olyan szurkolóknak, akik számára az FCB múltja is érdekes, nem csupán a jelene.
Az eurobarca, mint az aktuális, megbízható, igényes hírszolgáltató mellett egy innováció, ami kiegészítené ezen oldalt. Azt hiszem a magyar palettáról még egy ilyen hiányzik (mármint ami a Blaugranát illeti), sőt meg merem kockáztatni az itthon hasonlóan népszerű küllföldi klubok közül az idea megvalósulásával az FC Barcelonáról lehetne legjobban informálódni, leginkább egyé válni, s a így magyar Barca szurkolók lennének leginkább kiszolgálva. A háttér megvan rá, a kreativitás nyilvánvalóan, ahogy a munkaerő is.
Persze most még a tervezgetés fázisában tart a dolog, de az itteni véleményekre is kíváncsi vagyok.
Minden jót!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Capitá del Barça
Torrestoni nagyon jó ötlet!
Sok embert érdekelne szerintem.
Sok embert érdekelne szerintem.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Torrestoni!
Az ötlet kiváló! Magam is csatlakoznék TZS és Ilúvatar támogató hozzászólásához!
Reméljük, megvalósítható!
Gratula az ötlethez!
Az ötlet kiváló! Magam is csatlakoznék TZS és Ilúvatar támogató hozzászólásához!
Reméljük, megvalósítható!
Gratula az ötlethez!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!
TZS, Ilúvatar, köszönöm szépen a támogatásotok, véleményetek.
Mások reakcióját is várnám.
Egyébként a "sorozat" első darabját már el is készítettem, s továbítottam Iván e-mail címére.
TZS, Ilúvatar, köszönöm szépen a támogatásotok, véleményetek.
Mások reakcióját is várnám.
Egyébként a "sorozat" első darabját már el is készítettem, s továbítottam Iván e-mail címére.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Deus
- Boixos Nois
Teljes mértékben támogatom! Kellene ilyen menüpont, ami ott gyűlik össze a kötelező tananyagtorrestoni írta:Bizonyos időközönként megjelentek írások ...

pl a Klubtörténet menüpont teljesen halott. Oda lehetne gyűjtögetni!
VargaTominak van egy piszokjó statisztikája (pl. el casico statisztika, az első el clasico -tól az utolsóig, gólok, gólszerzők stb...), amit érdemes FELRAKNI a honlapra. Hosszú munkájába került összegyűjtenie az adatokat, kb 5-6 év...

Szerintem ez egy remek ötlet torrestoni. Én mindenképpen támogatom!
Most így hirtelen további érveket már nem is tudnék felhozni ennek okául, mert remekül összefoglaltad ennek a dolognak a miértjét.
Most így hirtelen további érveket már nem is tudnék felhozni ennek okául, mert remekül összefoglaltad ennek a dolognak a miértjét.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Bizonyos időközönként megjelentek írások (pl. VT révén), melyek egy-egy legenda életét mutatták be, vagy csak egy téma taglalásánál említették pályájuk egy-egy mozzanatát.
Szerencsére jó néhány olyan futballista járult hozzá a Blaugrana dicső történelméhez, eredményeihez, akikre méltán büszkék lehetünk, felnézhetünk.
Arra gondoltam, ezeket a példaképeket, nagyszerű játékosokat és/vagy embereket, aki neve egybeforrott a Barça és a Culé szóval, itt az eurobarcán is egy csokorba lehetne szedni.
Az érveim:
-Mint ahogy azt említettem, a múltban több ilyen jellegű írás is megjelent az oldal hasábjain, ellenben jobb lenne egy helyen megtalálni az összeset, mintsem az archívumban keresgélni.
-Sok helyen találhatóak ilyen írások, de jó lenne egy olyan hiteles magyar nyelvű oldal, melyen egy csokorba lennének gyűjtve.
-Rengeteg új, fiatal szurkoló csatlakozik a "mi kis táborunkhoz", akik olvasgatnak az oldalon, s többnyire innen ismerik meg a klub történelmét. Sajnos van olyan réteg is, akik egyáltalán nem foglalkoznak szeretett klubunk történelmével, de hátha unalmukban és az intenzív "fórumozás" közben "művelődnének" is egy picit.
-A klub históriája nagyon jól csoportosítva, szépen megfogalmazva megtalálható itt. Ebből kiindulva miért ne lehetne egy olyan rész, melyben a múlt hősei (legyen akár az egy elnök, de elsősorban játékosokra gondolok), egyszóval a klub emblematikus figurái között lehetne böngészni? Szerintem illene az oldal profiljába.
-Annyi vállalkozó szellemű, tehetséges írónk van, akik kvalitásait minél jobban ki kell használni!
-Azt hiszem igény is lenne rá, nem beszélve az oldal minőségnek, színvonalának, sokrétűségének további emelkedéséről.
-Szerintem sok felhasználót boldogsággal és izgalommal töltene el, ha a klub "hírességeinek csarnokából" szemezgethetne, ezzel együtt új ismereteket szerezhetne.
A magam nevében beszéltem. Kíváncsi lennék a többi látogató véleményére. További érveket, cáfolatokat várok az ötlettel kapcsolatban! Amennyiben eme kezdeményezés az illetékesek, és a látogatók szerint is megállja a helyét, úgy a munkából természetesen én is kivenném a részem!
Szép napot mindenkinek!
Szerencsére jó néhány olyan futballista járult hozzá a Blaugrana dicső történelméhez, eredményeihez, akikre méltán büszkék lehetünk, felnézhetünk.
Arra gondoltam, ezeket a példaképeket, nagyszerű játékosokat és/vagy embereket, aki neve egybeforrott a Barça és a Culé szóval, itt az eurobarcán is egy csokorba lehetne szedni.
Az érveim:
-Mint ahogy azt említettem, a múltban több ilyen jellegű írás is megjelent az oldal hasábjain, ellenben jobb lenne egy helyen megtalálni az összeset, mintsem az archívumban keresgélni.
-Sok helyen találhatóak ilyen írások, de jó lenne egy olyan hiteles magyar nyelvű oldal, melyen egy csokorba lennének gyűjtve.
-Rengeteg új, fiatal szurkoló csatlakozik a "mi kis táborunkhoz", akik olvasgatnak az oldalon, s többnyire innen ismerik meg a klub történelmét. Sajnos van olyan réteg is, akik egyáltalán nem foglalkoznak szeretett klubunk történelmével, de hátha unalmukban és az intenzív "fórumozás" közben "művelődnének" is egy picit.
-A klub históriája nagyon jól csoportosítva, szépen megfogalmazva megtalálható itt. Ebből kiindulva miért ne lehetne egy olyan rész, melyben a múlt hősei (legyen akár az egy elnök, de elsősorban játékosokra gondolok), egyszóval a klub emblematikus figurái között lehetne böngészni? Szerintem illene az oldal profiljába.
-Annyi vállalkozó szellemű, tehetséges írónk van, akik kvalitásait minél jobban ki kell használni!
-Azt hiszem igény is lenne rá, nem beszélve az oldal minőségnek, színvonalának, sokrétűségének további emelkedéséről.
-Szerintem sok felhasználót boldogsággal és izgalommal töltene el, ha a klub "hírességeinek csarnokából" szemezgethetne, ezzel együtt új ismereteket szerezhetne.
A magam nevében beszéltem. Kíváncsi lennék a többi látogató véleményére. További érveket, cáfolatokat várok az ötlettel kapcsolatban! Amennyiben eme kezdeményezés az illetékesek, és a látogatók szerint is megállja a helyét, úgy a munkából természetesen én is kivenném a részem!
Szép napot mindenkinek!
Sztojcskov volt az egyetlen, aki nyíltan magáénak érzi ezt a Barca-t, és vállalta a T/1-et

nagy arc, és ízig-vérig Barca-s, és ezt kimutatja mindig

nagy arc, és ízig-vérig Barca-s, és ezt kimutatja mindig

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Srácok, nem látom a listán Kluivertet. 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Az iráni első osztályban játszó Abu Moslem csapatának vezetői a tegnapi nap során jelentették be, h a gárda új trénere a 43 éves Hristo Stoichkov lett. A bolgár 2007 után ül le újra a kispadra.
-
- Entrenador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=ILnbvwGFn-M
Hristo, akkori kedvenc játékosom.
Egyik komment youtube-ról:

Egyik komment youtube-ról:
No comment.nuno1117 írta:in bulgaria , this man is most important than president

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
" - Papp Laci Madridban vívott mérkőzésére, amelyen 1963 decemberében megvédte Európa Bajnoki címét, a Spanyolországban élő magyar futballsztárok, Puskás Öcsi és Kubala László fizettek neki szurkolótábort kasztíliai munkanélküliekből. "
Nem tudom, hogy volt-e már.
Nem tudom, hogy volt-e már.