Varga Tamás írta:Lampiao írta:
Miért? akkoriban a fiatalítás volt a Barca veszte? Túlzásba vitték? Nem kötekedésként kérdezem, csak én akkor fiatal voltam és fogalmam se volt a fociról... Azt hiszem 6-7 éves lehettem...
1994 nyarán elment Laudrup, kellően összerúgta a port Sztoicskovval is. És a kerethez 3-4 fiatalt, jó reményű ifjoncot hozott fel. Ők viszont nem bírták az iramot. Rajta is vesztettünk.
Ez a fiatalitás 1995 őszén kezdődött. Cruyff sztárigazolások helyett felhozta De la Penát, Oscart, Rogert, Tonit, Celadest, valamint igazolt egy totál ismeretlen bosnyák ürgét előre, bizonyos Meho Kodrot. Ez a csapat-mely kiegészült többek között Figoval, Popescuval, Hagival, Guardiolával, Ferrerrel, Sergivel, Amorral, na meg a kis Cruyffal, Jordival, egy jó fél szezonig szárnyalt, ám a végére összeesett, és ez a bajnoki címbe került. A bajnokságot az Atletico nyerte (nagy csapatuk volt, Kikoval, Panticcal, Vizcainoval, stb...) , ráadásul nekünk az UEFA kupa fináléja sem jött össze, az elődöntőben kiütött minket a Bayern ( idegenben 2:2, a Camp Nouban 2:1-es vereség).
A lényeg, hogy Tamásnak igaza van, a fiatalok beépítése remek dolog, de nem lehet túlzásokba esni-ezen a szinten.
Rivaldo-A Legnagyobb.