Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
na, itt van, ha valakit érdekel. 3:12 körül. amúgy Dos Santos bombája előtte van, ott hallgassátok meg a kommentátortpalesz77 írta:Thiago:
Volt egy iszonyatosan nagy lábdája asszem Alvesnek adta: Ott állt a 16-oson belül, 2 védővel farkasszemet nézett, és bokából úgy darajzolta a befutó Alves lábára![]()
palesz77 írta: oké, javítom(látom megfogott a mondandóm lényege![]()
)
oké, javítom(látom megfogott a mondandóm lényegeCFirpo3 írta:Pontosítanék, mert már nem először látom, hogy 17 évesnek írják.palesz77 írta: Gai: de még csak 17.
18 éves már. 1991 04. 09.-én született.
Bocs, csak zavarni szokott, amikor valakinek elírják az életkorát.
Pontosítanék, mert már nem először látom, hogy 17 évesnek írják.palesz77 írta: Gai: de még csak 17.
Teljesen egyet értek veled, szerintem Jeffren volt a mecs legjobbja , Gai pedig néhol Messire emlékeztettet.palesz77 írta:...

Mindemellett Abraham már 23 volt, míg Montoya csak 18, úgyhogy bőven van még ideje, ráadásul a többi felkészülési meccsen jól mozgott.CFirpo3 írta:Abraham ha jól tudom középpályás, Montoya pedig jobb hátvéd. Egyébként Abraham már eligazolt.menczel írta:Montoya kivételével minden fiatal m,egállta a helyét. Nem is értem hogy került ő elörébb a rangsorban mint Abraham.
Abraham ha jól tudom középpályás, Montoya pedig jobb hátvéd. Egyébként Abraham már eligazolt.menczel írta:Montoya kivételével minden fiatal m,egállta a helyét. Nem is értem hogy került ő elörébb a rangsorban mint Abraham.

Ez az ami igazán "imponált" nekem.Rivaldo11 írta: benne megvan a mersz, hogy keresse az 1-1 elleni szitukat.:

Nemkell mindent most belekeverni mert eljutnánk innen a világ végére összehasonlításokkal meg efélékkel. A játékát viszont szerintem nem túlzás szerencsétlenségnek nevezni, de igazad van. Még csak 17 éves és nagy lehetőség áll előtte, és jól mozgott de konkrétan 1-2 középre passzolt labdán kívül a LÁMPALÁZ MIATT nem volt jó megoldása, ha nem fog izgulni jó lesz. De attól még hogy fiatal ma este nagyon gyenge volt (ahoz képest hogy a többi vele egykorú hogyan túllépett az izguláson és milyen jót játszott, lehet ha ők nincsenek én is azt mondom hogy jól mozgott)Bányász írta: vale!
Szerintem egy kicsit erős szerencsétlenségnek nevezni a játékát.Tudod mi a szerencsétlenség?Az,h Alves beadásainak 90 százaléka az első emberben elhal.Na az szerencsétlenség.
De az,h egy 17 éves srác pár szitut elizgul az nem szerencsétlenség sztem.Én csak a jóra emlékszem és volt belőle bőven.

Mi lenne?:) Megint csak reményeim szerint együtt fognak szerepelni, ki volna jobb példa Xavinál vagy Puyolnál?ab1daL írta: És a mostaniakkal akkor mi lesz?Puyol és Xavi se még annyira idős. Igaz kérdés mit értünk pár év alatt.
És a mostaniakkal akkor mi lesz?Guardiola írta:Azért vegyétek figyelembe, hogy ő a legfiatalabb mindközül szóval valahol természetes is, hogy könnyen esik. Szerintem a legkreatívabb és legrobbanékonyabb a fiatalok közül.Forcabarca8 írta:ahogy slither is írta, gai könnyen esik. gyenge nagyon. kretív, jól cslez,de ennyi. majd meglátjuk mi lesz belőle...
De a többiek is nagyon tehetségesek öröm látni, hogy továbbra is ilyen magas szinten van az utánpótlás. Pár év és néhányan azokból akiket ma láttunk első osztályú játékosok lesznek akik reményeim szerint címekhez segítik a Barcelonát.
Azért vegyétek figyelembe, hogy ő a legfiatalabb mindközül szóval valahol természetes is, hogy könnyen esik. Szerintem a legkreatívabb és legrobbanékonyabb a fiatalok közül.Forcabarca8 írta:ahogy slither is írta, gai könnyen esik. gyenge nagyon. kretív, jól cslez,de ennyi. majd meglátjuk mi lesz belőle...
Én meg azt mondom Ők is jók voltak.Slither írta:Nekem nem tetszett annyira, próbálkozik, erőlködik, de egy kis érintéstől is elesik, és nagyon pontatlan, még nagyon sokat kell érnie.Bányász írta:Gai nagyon ígéretes.Bár ezt ugye eddig is tudtuk de ma egészen biztatóan játszik.Nagy focista válhat belőle.
Kicsit sajnálom,h Őt nem tartotta az első csapatnál Pep de reméljük ami késik nem múlik.
Vele ellentétben Thiago és Dos nagyon jól nyomták. Jó labdákat osztottak, jó lövéseik vannak (főleg Jonathannak), nagyon hasznosan játszottak.