Nem is kicsitSomaa írta: A mai napon megújítja szerződését a REGAL!!! FC Barcelonával Terence Morris.Sztem te félreértetted.Ez a Barca kosárcsapata.

Nem is kicsitSomaa írta: A mai napon megújítja szerződését a REGAL!!! FC Barcelonával Terence Morris.Sztem te félreértetted.Ez a Barca kosárcsapata.
A mai napon megújítja szerződését a REGAL!!! FC Barcelonával Terence Morris.Sztem te félreértetted.Ez a Barca kosárcsapata.palesz77 írta: Amúgy most olvasom a kiscikkekben, hogy 31 éves csatárja is van a Barca Atleticnek-nek?Valaki ott kb a fia lehetne kis túlzással... Durva
Luis Enrique nem számít rá, valószínűleg el fog menni a nyáron.menczel írta:Gai Assulin miért nincs a B kezdőjében? Megakadt a fejlődésben a srác vagy mi a helyzet? Tavaly az USA-beli zsíroskenyértúrán ott volt, de ha az Atleticbe se fér be akkor nem tudom mit várhatunk tőle :S
És spanyol kupában játszhat az Atletic?d írta:Az Atletic nem lehet egy osztályban az első csapattal.faithnomore írta:másfél év múlva pedig óriási rangadó lesz a Camp Nou-ban Fc Barcelona- Barca atlétic
De, úgy van.visca el barca írta:nem ugy van mint magyarhonban h utánpótlás csapat nem lehet elsőosztályú?faithnomore írta:másfél év múlva pedig óriási rangadó lesz a Camp Nou-ban Fc Barcelona- Barca atlétic
nem ugy van mint magyarhonban h utánpótlás csapat nem lehet elsőosztályú?faithnomore írta:másfél év múlva pedig óriási rangadó lesz a Camp Nou-ban Fc Barcelona- Barca atlétic
Az Atletic nem lehet egy osztályban az első csapattal.faithnomore írta:másfél év múlva pedig óriási rangadó lesz a Camp Nou-ban Fc Barcelona- Barca atlétic
Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajunk!bence-barca írta:De basszus ez így [auto_cenzúra] lesz Fifa11-ben, h le kell igazolni mondhatni a saját játékosaimat![]()
Ja én is rögtön erre gondoltam!Messa írta:Gratula kicsiik!![]()
Fifa 11-ben két Barca?