La Masia - Barça fiatalok
Bojan csütörtökön már edzhet, semmi baja, Jeffren meg csak a hétvégi meccset kell kihagyja, jövőhéten kutya baja se lesz.
Szerintem elég sok itteni neveléssel van úgy, hogy ők csak a Barcában tudnak igazán érvényesülni, mivel ezt a játékrendszert tanulták és gyakorolták, ezért nem hiszem, hogy sokra vinné a ManCityben, de pl. sztem Vazquez vagy Nolito teljesítményét simán tudná hozni ilyen meccsekenMessidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
én pl Montoya-nak is örültem volna, ha pl. tegnap ő játszik balszélen, egyik felkészülési meccsen sokáig azt hittem Alves játszik, közelebbi kamera állásnál láttam, hogy nem is ő az...messibingyo írta:5 fiatal van aki szerintem elöbb utobb a nagycsapatba meg fogja állni a helyet:Fontas,Thiago,Bartra,johnatan,Muniesa
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Jugador del Barça
5 fiatal van aki szerintem elöbb utobb a nagycsapatba meg fogja állni a helyet:Fontas,Thiago,Bartra,johnatan,Muniesa
bingyo
Fontas most már tényleg rászolgált, hogy januártól végleg az első keret tagja legyen - remélem, így is lesz.
Nemcsak az első gólban volt nagy szerepe, hanem a másodiknál hihetetlenül jól olvasta le az ellenfél indítási szándékát, és az ő labdaszerzése után került a labda Adriano-hoz, majd onnan Vazquez-hez.
Vazquez játéka is rendben volt szerintem, csinált egy-két szép megoldást a gólján kívül is. Úgy tudom, ő sokat bajlódott sérülésekkel. Remélem, látjuk még első csapatban.
Dos Santos kicsit szürke volt, de az is lehet, hogy egyszerre sok volt a középpályásunk a pályán, és pont ő neki jött ki ez a legrosszabbul.
Thiago viszont zseniális...(leszámítva pár túljátszott megoldást és eladott labdát), óriási ahogy meg tud indulni az ellenfél kapuja irányába egy-egy csellel. Erre óriási szüksége van a csapatunknak a betömörülő védekezéssel operáló ellenfelekkel szemben.
Az meg külön óriási, hogy megint demonstráltuk a világ felé az utánpótlás-rendszerünk sikerét.
Nemcsak az első gólban volt nagy szerepe, hanem a másodiknál hihetetlenül jól olvasta le az ellenfél indítási szándékát, és az ő labdaszerzése után került a labda Adriano-hoz, majd onnan Vazquez-hez.
Vazquez játéka is rendben volt szerintem, csinált egy-két szép megoldást a gólján kívül is. Úgy tudom, ő sokat bajlódott sérülésekkel. Remélem, látjuk még első csapatban.
Dos Santos kicsit szürke volt, de az is lehet, hogy egyszerre sok volt a középpályásunk a pályán, és pont ő neki jött ki ez a legrosszabbul.
Thiago viszont zseniális...(leszámítva pár túljátszott megoldást és eladott labdát), óriási ahogy meg tud indulni az ellenfél kapuja irányába egy-egy csellel. Erre óriási szüksége van a csapatunknak a betömörülő védekezéssel operáló ellenfelekkel szemben.
Az meg külön óriási, hogy megint demonstráltuk a világ felé az utánpótlás-rendszerünk sikerét.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Kell a francnak, egy falábú, nagyképű bibsitorrentkiller írta:Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Néha-néha eszembe jut Gai Assulin, szoktam figyelgetni, hogy játszik-e valahol, és most vettem észre, hogy kb. 1 hónapja leigazolta a Manchester City. Nem értettem, miért engedték el Barcelonából (talán fizetés miatt?), én egy tehetséges játékosnak tartottam, már amennyit láttam belőle. Remélem, szerencsével jár az új klubjában.
Linket nem tudok, itt a topicban is linkelte valaki...

Bocsi, no offense

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Mintha azt olvastam volna, hogy nem számolt vele Pep komolyan, ezért inkább elengedték.Messidona10 írta:Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
Linket nem tudok, itt a topicban is linkelte valaki...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
thiago nagyon pontatlanul, meg kapkodva kezdett, de aztán feljavult és ismét megmutatta miért kell januártál az első csapatban lennie, nem pedig keitát becserélgetni.
104/116 passz, 90%os pontosság és ebből egy gólpassz.
11,78km futás, ami tőlünk a legtöbb.
itt pedig a hőtérkép, sokat elmond.

104/116 passz, 90%os pontosság és ebből egy gólpassz.
11,78km futás, ami tőlünk a legtöbb.
itt pedig a hőtérkép, sokat elmond.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Félig-meddig idetartozik, azt hiszem.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ha jól tudom az időjárás miatt, vagy/és a pálya használhatatlansága miatt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador d'estrella
0:0 lett a Betis elleni meccs?
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
egyszerűen lejárt a szerződése, és senki nem akarta szerződtetni. azt hiszem több klubnál is volt próbajátékon, de nem kellett. végül a city tartalékcsapatába talán elég lesz. de hogy ott játszik-e az megint kérdéses..Rivaldinho írta: ?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?![]()
![]()
A vezetőség nem volt megelégedve a teljesitménnyel, neki pedig nem tetszett, h kevés lehetőséget kap. A vége fele már a Barca B-ben sem kapott vmi sok lehetőséget.Rivaldinho írta:?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...![]()
![]()

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
?? De, mikor ? Hogy ? Mért ? Merre ? Meddig ?messideco írta:A Cityben van, talán a tartalékcsapatban...

Manchester City.Rivaldinho írta: Miről maradtam le !? Valaki világosítson fel légyszí! Hova ment Gai Assulin?? Ha jól emlékszem még az előszezonban is játszott,nem is akárhogyan!

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Miről maradtam le !? Valaki világosítson fel légyszí! Hova ment Gai Assulin?? Ha jól emlékszem még az előszezonban is játszott,nem is akárhogyan!torrentkiller írta: Azért ezzel az "új ..."-al vigyáznék. Már sok mindenkire használták ezt a jelzőt és nem sok esetben lett jó vége. Pl Gai-ra is mondták h új Messi, és már nincs is a klubnál. ...
19 évesnek?:Dmessideco írta:Én személy szerint Eto'o-t láttam 10 ével fiatalabbnak. De komolyan...
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Bolha után Dongó... egész rovarfarm lesz itt:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- ab1daL
- Director del Fútbol
Hogy kell kiejteni a nevét? "Dongó"? 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Ügyes srác az biztos. DE még nagyon fiatal, nagyon sok minden kell ahhoz, h egy jó játékos legyen az ilyen fiatalokból. Ilyen tehetség elég sok van, de elég kevésből lesz ismert futballista.ZS10 írta: Jean Marie Dongou -
Kiváncsian várom, h vele mi fog történni.
Amúgy a játéka abszolút nem hasonlit Messi játékára.