davi10 írta: ↑2022.07.13. 14:50:40
Azért egy kicsit de
Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy Dembele és Ferran után kellett még valaki a jobbosra, de elég ígéretesnek néz ki a srác. Youtube-on baromi jól nézett ki (mondjuk ott mindenki, de az átlagnál jobban), erős bajnokságból jön, és az elhivatottsága már látszik.
Nagyon kiváncsi leszek rá, brazilt venni mindig zsákbamacska, a PL-ből meg pláne. De azért mégiscsak egy brazil válogatott kezdő támadót hoztunk el.
Oké, kicsit valóban.

De pár szempontból nem. Egyrészt jóval kevésbé hypoltam, mint akik "ellenhypolták" és húzták le nullára anélkül, hogy valaha látták volna egy percet is, meg ahhoz képest sem hypoltam, amit korábban állítottak ironikusan (aranylabda, 30 gólos szezon, stb.). Szerintem sosem mondtam, hogy ő az új Messi, vagy a megváltó, csak egy gyors, pengés, ügyes játékos, aki DEMBÉLÉHEZ KÉPEST sokkal gólerősebb is, vagy egyéb skilljeit említettem meg, pl. jó szabadrúgáslövő, tizes szerű kulcspasszos, stb. Az meg remélem senki számára nem kérdés, hogy igaz, hogy a zsoldos Dembélénél jobban fog hajtani és védekezni, ez eleve a focisták 95%-ára igaz. És hát úgy látom, hogy Xaviék kb egyetértnek velem.
De látom Neked is tetszett youtube-on, bár az ahogy írod, torzít, de nyilván meg lehet ítélni még abból is, mit tud valaki a labdával, hogy lő, stb. De tavaly sok meccsét láttam, idén bevallom csak összefoglalókat. És benne az a jó, hogy ha gyengébb meccse van, akkor is hasznos, védekezik, részt vesz a játékban, stb. Nem lesz új Messi, még ha stílusban nagyon hasonlók is, de remek, élvezhető, látványos focit toló játékos lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy