La Masia - Barça fiatalok
-
- Jugador del Barça
Gerard Deulofeu
pl: Itt az eurobarcában van abban a cikkben, ami Fontás-ról szól... Had ne részletezzem a cikket!!!
És gerard az ifi tagja, és 1 meccset már játszott a barca B-ben, és most Pep felhívta az első csapathoz edzésre...
Nagyon teknikás a srác, van jövője!!! Az egyik legnagyobb tehetségnek tartják az ifik közt!!!
pl: Itt az eurobarcában van abban a cikkben, ami Fontás-ról szól... Had ne részletezzem a cikket!!!
És gerard az ifi tagja, és 1 meccset már játszott a barca B-ben, és most Pep felhívta az első csapathoz edzésre...
Nagyon teknikás a srác, van jövője!!! Az egyik legnagyobb tehetségnek tartják az ifik közt!!!
Hm, így már más 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Hmm jogos...MessiFan írta:Szerintem ha minden jól megy akkor Fontás jövőre kap a nagycsapatba egy szerződést és majd 1x Puyol utódja lehet.
Én lennék a legboldogabb, ha majd a mostani ászok után is legalább 5 sajátnevelés lenne a kezdőben és a padon vagy 3 :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Végre az első csapattal van, még ha egy kis időre is, de ott van:)
téltől van az első "utánpótlás" csapatban

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Én is ezen gondolkoztam, asszem 15-16 éves még csak, és a B-keretben se volt még...Messithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu
Szerintem ha minden jól megy akkor Fontás jövőre kap a nagycsapatba egy szerződést és majd 1x Puyol utódja lehet.
Én lennék a legboldogabb, ha majd a mostani ászok után is legalább 5 sajátnevelés lenne a kezdőben és a padon vagy 3 :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_DeulofeuMessithebest írta:Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu

- Deus
- Boixos Nois
Khm, Wenger felfigyelt már erre a gyerekőcre... azon van hogy megszerezze.szszabolcs19 írta:Jól jegyezzétek meg ezt a nevet... mert belőle igen igen jó játékos lesz majd!!!
Gerard Deulofeu
mint anno fabregast.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Te hol láttad őt az első csapatban?? Én még a B-ben sem nagyon láttam....szszabolcs19 írta: Gerard Deulofeu

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- 9Dave
- Capitá del Barça
Nem szeretném hogy elmenjen Maxwellsamy85 írta:Minden bizonnyal az első csapat tagja lessz mert a Milán bejelentkezik Maxwellért! Nyáron !

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- samy85
- Capitá del Barça
Minden bizonnyal az első csapat tagja lessz mert a Milán bejelentkezik Maxwellért! Nyáron !

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Jugador del Barça
Jól jegyezzétek meg ezt a nevet... mert belőle igen igen jó játékos lesz majd!!!
Gerard Deulofeu
Remélem nem köp bele senki a levesébe, és szép karriert tud majd befutni:)
Üdv: Szab
Gerard Deulofeu
Remélem nem köp bele senki a levesébe, és szép karriert tud majd befutni:)
Üdv: Szab
lásd bajnoki meccsek topic...menczel írta:Fontásnak nyissátok meg a saját topicot, itt az ideje. .
Fontásnak nyissátok meg a saját topicot, itt az ideje. Legalább akkora tehetség a gyerek, mint Piqué. Bár valószínűbb, hogy Pep inkább Busit játszatja védóként, mert akkor még a kiváló formát futó Masc is befér a kezdőbe, de ne aggódjunk lesz esélye bizonyítani.
Egyébként a srác a B-ben vkp-t is játszik, mivel Bartra és a szupertehetség Muniesa gyakran kezdenek belsővédőként.
Egyébként a srác a B-ben vkp-t is játszik, mivel Bartra és a szupertehetség Muniesa gyakran kezdenek belsővédőként.
-
- Capitá del Barça
Szerintem ő még nagy karriert fog befutni a Barcelona csapatában.LM10 írta:Abidal sajnálatos hiánya miatt, a SPORT úgy tudja, hogy Fontás minimum a szezon végéig a nagycsapathoz fog tartozni. Most bizonyíthat Fontás, és jövőre ő pótolhatja Militót.

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerencsére a Barcelona nem csak játékosnevelésben van otthon, hanem remekül készíti fel a fiatal, ambiciózus edzőket is. Ha csak a volt játékosokat nézzük, biztos találunk olyat, aki elvállalja a B csapat feladatát. Hirtelen Bakero vagy Sztoicskov neve jut eszembe.

Luis Enrique távozik az Athletic éléről az év végén.
Röviden a cikk szerint (Zubit idézve) új kihívásokat szeretne keresni. Utódját elsősorban hazai anyagból próbálják megoldani.
Röviden a cikk szerint (Zubit idézve) új kihívásokat szeretne keresni. Utódját elsősorban hazai anyagból próbálják megoldani.
- Tivornya
- Capitá del Barça
ilyen körülmények között bőven megbocsátható ez a piros
szerk.: azért az nagyon durva, h az ifi különb pályán játszik, mint bármelyik magyar 1. osztályú nagycsapat
szerk.: azért az nagyon durva, h az ifi különb pályán játszik, mint bármelyik magyar 1. osztályú nagycsapat

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
tényleg nagyon jól játszanak, de sajnos épp most szórták ki muniesát. jogos volt. egyből beugrott, amikor az első felnőtt meccsén piros lapot kapott.
- levproff
- Director del Fútbol
Már 4-0. Elképesztő mennyiségű gólt termelnek az utóbbi pár meccsen a kicsik. És Soriano nagy formába van, rúgdossa a gólokat. 

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Tivornya
- Capitá del Barça
Jól tolják a kicsik... 
3-0...Dos Santos duplával

3-0...Dos Santos duplával

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
- Tivornya
- Capitá del Barça
Valszeg igen 
Most játszik a Barca B...épp félidő van és 2-0ra vezetnek. Am a pálya víz alatt van, mert Barcelonában egész nap esett az eső.

Most játszik a Barca B...épp félidő van és 2-0ra vezetnek. Am a pálya víz alatt van, mert Barcelonában egész nap esett az eső.
- Tivornya
- Capitá del Barça
Nagyon jók a srácok vízilabdában...2-0ra vezetnek