La Masia - Barça fiatalok
-
- Director del Fútbol
MEGVAN!!! 11-esekkel 5-4, EZAZ!!!!!!!!!!!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
csak az 5x perctől nézem a meccset, és azóta azon agyalok(gondolom sokkal előrébb jár a madrid a fizikai felkészítéssel, az elején ez még nem jött ki), hogyan vezethettünk 2:0-ra, mert a madrid sokkal jobb
rém gyengék a fiatalok, amióta bekapcsolódtam nem volt 1 értelmes megmozdulás, 2-3 passz után elveszítik a labdát, siralmas
rém gyengék a fiatalok, amióta bekapcsolódtam nem volt 1 értelmes megmozdulás, 2-3 passz után elveszítik a labdát, siralmas

- CartmanBarca
- Jugador del Barça
Egyenlített a reál
2-2 és még 10 perc van hátra
Szerk : Egyébként ez oda-visszavágós vagy egyenes kieséses, vagy milyen formában bonyolítják?

2-2 és még 10 perc van hátra
Szerk : Egyébként ez oda-visszavágós vagy egyenes kieséses, vagy milyen formában bonyolítják?

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."
-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
-
- Director del Fútbol
67. perc, 2-1 nekünk, pedig 2-0-ra vezettünk.Rezi Torres írta:Mennyi lett?
Szerk.: Magyarul szépítettek

- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Mennyi lett?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ezért:messibingyo írta:hihetetlen ugyanazt a stilust nyomjak mint a Nagyok
http://barca.blog.nepsport.hu/archives/ ... /La_Masia/

-
- Jugador del Barça
hihetetlen ugyanazt a stilust nyomjak mint a Nagyok
bingyo
- madmushroom
- Capitá del Barça
Ezzel teljesen egyetértek, mármint a technika vs. kondi állásfoglalásoddal, csak eléggé hihetetlennel tűnik, hogy mi futjuk a legtöbbet mert ránézésre olyan mintha nem lenne felesleges futás, helyezkedés.lluisllach89 írta:Nézzd meg a Bl statisztikákat, mindenki ellen többet futottunkmadmushroom írta:
Kétlem, hogy a Barca futna a legtöbbet a világon.![]()
Amúgy meg utolsó gondolat a technika vs kondi témáról: ahogy szokták mondani, a futballista technikáját érdemben 16-18 éves korig lehet fejleszteni, míg az erőállapotot...
-
- Director del Fútbol
Nézzd meg a Bl statisztikákat, mindenki ellen többet futottunkmadmushroom írta:
Kétlem, hogy a Barca futna a legtöbbet a világon.

Amúgy meg utolsó gondolat a technika vs kondi témáról: ahogy szokták mondani, a futballista technikáját érdemben 16-18 éves korig lehet fejleszteni, míg az erőállapotot...

- madmushroom
- Capitá del Barça
Kétlem, hogy a Barca futna a legtöbbet a világon.lluisllach89 írta:Ezt most nem tudom hova tenni. Mindig ezzel fognak jönni ha egy csapat a technikára helyezi a hangsúlyt, de kondiban is mi vagyunk a legjobb az egész világon, senki nem fut többet mint mi.messideco írta:És ettől lehetnek, és sok esetben lesznek is puhányak...Game90 írta: 16 éves korig minimális mennyiségű erőnléti edzést végeznek a gyerekek, csak labdával gyakorolnak.
Nem értem mire akarsz utalni, a sérülékenységet ez nem befolyásolja, kellőképpen kemény legények kerülnek ki, nem értem mi a gond.
messideco írta:És ettől lehetnek, és sok esetben lesznek is puhányak...Game90 írta: 16 éves korig minimális mennyiségű erőnléti edzést végeznek a gyerekek, csak labdával gyakorolnak.
Valamint ezért tudnak Tiki Takázni,ezért eszik a fél világ-köztük én is - a tenyerükből

Valamit valamiért...
Abi & Tito
-
- Director del Fútbol
Ezt most nem tudom hova tenni. Mindig ezzel fognak jönni ha egy csapat a technikára helyezi a hangsúlyt, de kondiban is mi vagyunk a legjobb az egész világon, senki nem fut többet mint mi.messideco írta:És ettől lehetnek, és sok esetben lesznek is puhányak...Game90 írta: 16 éves korig minimális mennyiségű erőnléti edzést végeznek a gyerekek, csak labdával gyakorolnak.
Nem értem mire akarsz utalni, a sérülékenységet ez nem befolyásolja, kellőképpen kemény legények kerülnek ki, nem értem mi a gond.

-
- Director del Fútbol
2-0 maradt a vége.
MOM: Egyértelműen Mata, elnézegetném nálunk
Félelmetes, 2 assist, az a kötény
Uralta a pályát, azt csinált amit akart. Thiago a végén csinált OMG cseleket, de végig nagyon pörgött, bármilyen kiszorított szituból is jól passzolt, csak lőni nem tud pontosan 
Montoya is jó volt. Komolyan mondom jobb nézni mint a nagyok meccseit!
Bojan, Jeffren nem játszott
MOM: Egyértelműen Mata, elnézegetném nálunk

Montoya is jó volt. Komolyan mondom jobb nézni mint a nagyok meccseit!
Bojan, Jeffren nem játszott

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez a lényeg. Itt ahol én lakom, falu, 4 hétig voltam képes edzésekre járni. Egyszerűen a foci iránti rajongásom kezdett elszállni. Az edzés 80 %-án futottunk, a maradék 20%-ban pedig labdával futottunk, ha maradt idő, akkor pár perc egymás elleni játék. Olyan szinten 'erőnlétcentrikus' edzések voltak, hogy 1 hónap után abba hagytam, futni tudok egyedül is. Igaz, valamivel jobb lett a kondim, de labdát kezelni semmivel sem tudok jobban, mint előtte.Game90 írta: 16 éves korig minimális mennyiségű erőnléti edzést végeznek a gyerekek, csak labdával gyakorolnak.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
http://magictv.co/
Csehek ellen vezetnek a spanyolok, most kezdődött a 2. félidő épp most volt egy gól, 0-2! Mindkét Adrian gólt Mata készítette elő.
Csehek ellen vezetnek a spanyolok, most kezdődött a 2. félidő épp most volt egy gól, 0-2! Mindkét Adrian gólt Mata készítette elő.

off: Csaba, azért nem olyan régen linkeltem én se, h elfelejtődjön 

Olvastam, nagyszerű írás, és sok mindent meg lehet belőle tudni. Nem semmi a La MasiaGame90 írta:Rég olvastam ennyire jó cikket, szerintem sok embert érdekel:
Rendszer, futballfilozófia, átlagos nap a kollégiumban stb.
Ezek például érdekesek:
16 éves korig minimális mennyiségű erőnléti edzést végeznek a gyerekek, csak labdával gyakorolnak.
A fiatal játékosok egyéni fejlődésének érdeke fontosabb a csapata érdekénél.
A La Masia 2012-ben bezár és elköltözik egy új, 80 férőhelyes épületbe Sant Joan Despi-ben. Oriol Tortról nevezik el.
"Ez egy kényszerű költözés, az új hely sokkal modernebb, a jelenlegi 600 m2-ről 5000 m2-re nő majd a rendelkezésre álló hely, 2 emelet helyett 5 lesz."
Fab:
"Életem legjobb napja volt, amikor beköltöztem, életre szóló barátságokat kötöttem itt."

-
- aka Game90
Rég olvastam ennyire jó cikket, szerintem sok embert érdekel:
Ezek például érdekesek:
16 éves korig minimális mennyiségű erőnléti edzést végeznek a gyerekek, csak labdával gyakorolnak.
A La Masia 2012-ben bezár és elköltözik egy új, 80 férőhelyes épületbe Sant Joan Despi-ben. Oriol Tortról nevezik el.
"Ez egy kényszerű költözés, az új hely sokkal modernebb, a jelenlegi 600 m2-ről 5000 m2-re nő majd a rendelkezésre álló hely, 2 emelet helyett 5 lesz."
Fab
:
"Életem legjobb napja volt, amikor beköltöztem, életre szóló barátságokat kötöttem itt."
OFF: Fecooo, tényleg, annyi eszem már nem volt, hogy lejjebb görgessek...

Ezek például érdekesek:
Fab

OFF: Fecooo, tényleg, annyi eszem már nem volt, hogy lejjebb görgessek...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.15. 11:43:01-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- madmushroom
- Capitá del Barça
Persze, megírom azonnal ha tudok valamit.messideco írta:Én is, mindenképp. Remélem sikerülni fog neki az áttörésMajd írd le az eredményt

- madmushroom
- Capitá del Barça
A napokban egy 7 éves dabasi kis srác kint van Barcelonában, kihívták próbajátékra. Nagyon ügyes gyerkőc, az apját jó ismerem, remélem sikerül megragadnia.