Atyam,milyen kemenyen nyomjak ezek

Atyam,milyen kemenyen nyomjak ezek
Jeffrén az angolok elleni meccsen még kezdő volt, de nem nyújtott valami maradandót. Bojannak volt most az a jó passza, de utána csak erőlködött. Nem mondom, hogy könnyű ilyen kevés idő alatt felpörögni, de így nem is reális, hogy Adrián helyett játsszon.Fecooo írta:leírtam, h sztem miért nem játszanak a csatáraink, persze lehet, h tévedek...
mindenesetre biztos bennem van a hiba, de lövésem sincs, h miért Herrera a kezdő... lehet szidni Bojant, de többet mutatott annál a srácnál, pedig alig volt pályán...
Mindketten bizonyították, hogy van helyettük jobb. Jeffren kezdett az angolok ellen, egy párharcot nem nyert meg. Helyette jött Muniain, a gyerekben 18 évesen több van, mint Jeffrenben valaha lesz. Bojan meg amit lehetett, el is rontott, csetlett-botlott ha kiugratták, ha magának csinálta akkor meg lelátó (annak is a teteje).Fecooo írta:mondjuk nem csoda, h se Bojan, se Jeffrén nem játszik, 4-5-1-es felállásban léptek pályára, egy csatárral, tehát még véletlenül sem "spanyolos" a formáció...
egyébként nem tudom, miért van előrébb a rangsorban Ander Herrera, a srác lőtt asszem két gólt, de semmi extra... (ráadásul az első inkább kezezés volt...)
Thiago meg egy másik dimenzió...
Azért U21-s szinten a kontraszt még nagyobb.gergo9 írta:Thiago-ról nekem az első csapatban is lejött hogy brutális sebbeséggel irányít.![]()
![]()
Persze, mindenképp kell neki, csak már korábban meg kellett volna lépni, mert hiába klisé, de tényleg irtó fontosak ebben a korban hogy játsszon az illető.gergo9 írta:Bojannak azért ezt kemény lehet elviselni mondjuk 2008 tavasza után, ugye berobban az első csapatba, atomfiatalon válogatott lesz. Ezt összehasonlítva a mostani helyzetével ég és föld.
Kell neki a környezetváltozás , muszáj. Talán nem lesz akkora nyomás mint itt.
Szerintem az a képlet, ami mindegyik válogatottnál van(kéne hogy legyen): az kezd aki játékban van egész évben a klubcsapatánál.Fecooo írta:leírtam, h sztem miért nem játszanak a csatáraink, persze lehet, h tévedek...
mindenesetre biztos bennem van a hiba, de lövésem sincs, h miért Herrera a kezdő... lehet szidni Bojant, de többet mutatott annál a srácnál, pedig alig volt pályán...
Nekem is tetszett, de hogy jobban passzol? Kevesen passzolnak nála jobban a világon, Montoya nem tartozik közéjük.tiva írta:Dicserjük meg Montoyat is, ö is szenzaciosan jatszott! Nem olyan gyors mint Alves, de ugyanolyan jol cselez, jobban passzol es szerintem hatul megbizhatobb!
Én pont hogy védem mindig Bojant, de ez már nevetséges volt, sajnálom ha bántóan írtam le a véleményem, de tartom.sneco7 írta:
Villa nem hiszem,h megválna a kedvenc számától,a 7-estől.
Azért az eléggé sarkítás,h Bojan összeesett...eléggé segített neki a védő is,meg a kapus is összeesni... Azért ennyire nem kell elfogultnak lenni,h minen megmozdulásában a hibát keressük...gondolom,mikor gólpasszértékű passzt adott Thiagonak,de ő fölé vágta,akkor is bojan hibája volt,nem?
Villa nem hiszem,h megválna a kedvenc számától,a 7-estől.kakasugynok007 írta:23 szerintem tökéletes.Bojan megy.Villáé a 9es.Sánchezé a 7es.Fecooo írta:Thiago elegáns passzával kiugrott Matabüntető+ piros
Mata bevágta, így most 0-3
lassan egyébként elmélkedhetünk arról, h Thiago milyen mezszámot kaphat
szabad: 12,23,24,25 (esetlegesen ha Bojan elmegy, akkor Villa megkapja a 9-est és akkor kaphatja a 7-est is, ha Jeffrén megy, akkor a 11-es válik szabaddá )
Fontás sztem megkapja a 24-est, mely legutóbb Yayáé volt
Egyébként is, angolok ellen utolsó 10 percre állt be, most is kb, csehek ellen be se állt.gergo9 írta:Élmény nézni a kicsiket.![]()
Thiago -tól megint libabőr, olyan lazán meg olyan sebbeséggel teszi-veszi a labdát hogy ilyet még nem láttam.
Bojan egyébként is peremember lett vagy csak most ezen a meccsen?
23 szerintem tökéletes.Bojan megy.Villáé a 9es.Sánchezé a 7es.Fecooo írta:Thiago elegáns passzával kiugrott Matabüntető+ piros
szabad: 12,23,24,25 (esetlegesen ha Bojan elmegy, akkor Villa megkapja a 9-est és akkor kaphatja a 7-est is, ha Jeffrén megy, akkor a 11-es válik szabaddá )
Lehet áptudétebb a streamemFecooo írta:a 4-est direkt nem írtam![]()
persze, h jó lenne, de nem látok rá esélyt, h Pep odaadja neki Cesc számát...
szerk: vazze, beállt Bojan, azonnal adott egy fantasztikus labdát Thiagonak, csak ifj. Mazinho fölé lőtte
szerk2: állandóan lemaradok
A 4-es se állna rosszul neki.Fecooo írta:Thiago elegáns passzával kiugrott Matabüntető+ piros