Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagyon reméltem, hogy meglesz a meccs. A Cordoba már nehezebb lesz, de ami a legjobb, hogy végre felépült Soriano.lluisllach89 írta:Cucu, neeeeeee
És ami örömteli még: A B csapat behúzott egy katalán rangadót a Gimnastic ellen, sorozatban 3. győzelem, kicsit megnyugodhatunk.

Tény, hogy sok a sérülés, de az idei keretet nem mondanám rövidnek...sura írta:Túl sok a sérülés az utóbbi időben ahhoz, hogy több fronton végig lehessen vinni a küzdelmet rövid kispaddal.
Ja úgy, minden világos!sura írta:Nem vagyok, de már ma több fantáziát látok benne mint Afellayban és mezőnyben már ma is versenyben lehet Villaval.MichaaBee írta:Te az ügynöke vagy?sura írta:Szerintem Cuenca, ha a B-be kap ajánlatot, nem ad végleges választ és megvárja más csapatok ajánlatát. Ez jó lesz?
Na azért ez még viccnek is rossz. Jól tolta tegnap a srác, de azért legyünk már realisták. Afellay alig játszott a csapatban a sérülései miatt, majd a nyáron vmi extrém brutál formába került, aztán megsérült. Villanál szintén nem értem mivel jobb a srác. Nálam Villa egyértelműen feljövőben van,már csak a helyzeteit kéne berugdosnia, de már végre játékban van. A kis Cuenca jól nyomta tegnap, de ne egy meccs alapján mondjuk azt, hogy jobb, mint Afellay és Villat már most kiszorítja. Elég nagy baj lenne, ha így állnánk most a csatárokkal...sura írta:Nem vagyok, de már ma több fantáziát látok benne mint Afellayban és mezőnyben már ma is versenyben lehet Villaval.
Te az ügynöke vagy?sura írta:Szerintem Cuenca, ha a B-be kap ajánlatot, nem ad végleges választ és megvárja más csapatok ajánlatát. Ez jó lesz?
Olyan nincs, hogy visszajátszik a B-be... Ha az "A" keret tagja, akkor nem játszhat a kicsik között, különben Messit is visszaküldhetnénk néha, hogy bennmaradjanak a másodosztályban... Fontást hányszor láttad idén a B-ben játszani?sura írta:Szerintem csak az első csapat jön szóba ilyen bemutatkozással, legfeljebb visszajátszik a B-be, ha mindenki egészséges.d írta:Nem elképzelhetetlen, de azért nagyon rácsodálkoznék, ha ez a szerződéshosszabbítás az első csapathoz szólna...
Deulofeu bemutatkozása is annak a jelzése, hogy komolyan számolnak vele is a nem túl távoli jövőben.
Arról nem volt szó, hogy az A csapatba szerződtetnék. Gondolom, hogy nem egy meccs alapján akarnak rá úgy számítani, mint Messire, Villára, stb.sura írta:Cuenca ügyében eddig a Barcat sürgette az idő: el kellett dönteni, hogy újabb szerződést kínálnak neki, vagy téltől már tárgyalhat más csapattal. A Barca döntött. Most Cuencat sürgeti az idő. Kipróbálták, szerződést kínálnak neki, ezzel felértékelték. Ha igent mond és aláír, akkor azt a kockázatot vállalja, hogy Alexis gyógyulása után távolabb kerülhet a kispadtól, mint most. Ha viszont nemet mond, vagy időt húz, akkor többé nem kap lehetőséget a Barca A-ban.
Ez jogos. Ezért is írtam, hogy nem mondom feltétlenül, hogy sztár lesz nálunk, de jelenleg ő a "legbefutottabb" ifi.sjd írta:Ezzel azért vitatkoznék, az utóbbi évekből pl. felhívta Muniesát 08/09ben (kb. 16 éves lehetett akkor), őt azóta se láttuk játszani és Fontas kapott helyette szerződést. Aztán volt már Bartra is jobbhátvéd, de mostanra Montoya egyértelműen megelőzte. De ott van pl. Victor Vazquez, aki a Rubin ellen tavaly kezdő volt, most meg már a csapatnál sincs.Tocy írta: És nem véletlen, hogy ő Cuencát hívja fel folyamatosan, és már 2 meccsen is pályára léphetett, ebből az egyiken ráadásul kezdőként, sőt, végig is játszhatta.
Természetesen szó szerint véve nem véletlen h őt hívta fel, de én óva intenék mindenkit attól, hogy messzemenő következtetéseket vonjunk le