Bob_Marley írta:Cuencának (Cucunak

) nagyon örülök!Imádom az ilyen játékosokat!Nem színezi nem cselezi túl, a feladatára koncentrál és maximálisan végrehajtja!Ez persze a sok sérülés miatt alakult így mostanában, de nálam nagy pirosat kap a srác, s azzal, hogy gólt lőtt még pluszt is hozzátett!
Gerard D-ről nem sokat láttam, első meccse volt így ítélkezni nem lehet róla!
Nekem feltűnő volt, hogy mennyire érzi a játékot, a Granada elleni meccshez képest azért több fokkal gyorsabban játszottunk, és mégis simán kényszerítőzött zsebkendőnyi területen Messivel, Alvessel...gyönyörűen háromszögeztek, pontosan tudta, hova kell mozogni...részemről hasznosabb, mint Afellay. És hát be is tudja fejezni az akciót

Mondom, nekem tiszta Pedro

Deulofeu nem győzött meg, dehát mégis csak a debütálása volt, és azért visszafutott sokat szerelni most. Rutintalan még az látszik, meg picit fejben lassú, de ez mindenképp javulni fog, és nagyon nagy játékos LEHET belőle. De most engem Cuenca nagyon meggyőzött, nagyon agilisen, veszélyesen játszott, tényleg nagyszerűen mozgott, látszott rajta, hogy érti-érzi a játékot. Nem egy szélső bólya, mint Ibi, vagy néha Villa...