Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
már az élő topicban is írtam, h azonnal beugrott, h ez a gól bizony egy legendás gól szinte tökéletes másaab1daL írta:Tello gólja: http://www.youtube.com/watch?v=Vk9PjfMX ... r_embedded
Én is vmi hasonló gondolkodtam. De azért sztem ez azért nem valós. A problémát a középpálya okozná. Mascherano, vagy Sergio nem kapna elég lehetőséget, ami nagyon nagy luxus ilyen játékosok esetében. Ha meg Masche hátrébb van, akkor a fiatalok látják a kárát. A másik, hogy én egyre biztosabb vagyok abban, hogy Fabregas elsősorban a kp-ra érkezett. Mostanában szinte mindig ott játszik, ráadásul mihelyt Pedro, Villa és Afellay (marad?) felépül máris még kevesebb lehetősége lesz elől. És akkor A Cuenca-Tello duót nem is említettem, akik piszokul elvarázsoltak az utóbbi néhány meccsen és sztem nem vagyok egyedül.kurdt írta:Ha tényleg feljön ez a négyes, akkor ez lenne jövőre ideális:
Valdés (Pinto) - Alves (Montoya), T.Silva (Puyol, Bartra), Piqué (Fontás), Abidal (Muniesa) - Busquets (Mascherano), Xavi (Jonathan), Iniesta (Thiago) - Messi (Pedro), Fabregas (Cuenca), Alexis (Villa)
eszerint ugye távozna Adriano, Keita és Afellay; lenne egy 23 fős keret, ami elég bő, talán a legbővebb a Guardiola-érában...
és úgyis fogunk igazolni, csak nagyon remélem, hogy Thiago Silvát, nem pedig Bale-t
Puyol jövőre biztosan kevesebbet fog játszani és a Pep biztos többet fogja nyomatni a háromvédős felállást (ezért a sok középhátvéd)
és egy évre rá esetleg jöhet Oier (Pinto helyett) és mondjuk Telefon (Villa helyett)...meg persze igazolni akkor is fogunk...
azért írtam ennyit és tértem el a témától kicsit, mert csak ilyen kötülmények közt tartom reálisnak egyszerre négy játékos "előléptetését"

barca b nem teljesen ugyanazt játssza, amit a nagyok, de nem is az a lényeg, hogy mit játszik a B-ben, hanem hogy mit tud. Ha Alves-t kell majd pótolnia, akkor képes lesz rá.visca el barca írta: én néztem idén egy pár barca b meccset abbol következtettem.
én néztem idén egy pár barca b meccset abbol következtettem.sjd írta:Ja, a BATE ellen is véletlenül lőtt gólt....visca el barca írta: montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.

Ja, a BATE ellen is véletlenül lőtt gólt....visca el barca írta: montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.

Akkor bizony nem kell ide védőt igazolni (Thiago Silva volt az egyik nagy jelölt), mert a fiatalok megoldják majd a helyzetet. Érdekes, hogy ennyi védőt hoznak majd fel a nagycsapatba, mikor az Atléticben így alig marad majd védőjátékos (így nehéz lesz majd a másodosztályban. Piqué, Puyol, Fontás, Mascherano, Bartra és Muniesa szerintem egy kicsit sok középre. Bár ez esetben lehet, hogy Masche újból a középpályán lesz többször bevetve, szerintem most így jó a helyzet, ahogy van.Piquenbauer írta:A Sport szerint Zubizarreta megerősítette, hogy az idény végén négy Barcelona B játékos fog csatlakozni az első csapathoz, név szerint: Bartra, Muniesa, Dos Santos, és Montoya.

Pont a Sociedad ellen már mutatott valamit, szerintem egy fiataltól ne várjunk kiegyensúlyozott teljesítményt. Kezd javulni a fiú, de még biztosan lesznek kisebb hullámvölgyei. Akárkivel nem hosszabbítanak a vezetők.Subinho írta:Tello jól teljesített 1-2 meccsen, ügyes volt, való igaz, de ugyanígy Cuenca is... és most meg Cuenca sztem semmit nem tesz hozzá a játékhoz... Sztem neki is kellett volna maradnia a kicsiknél, mint ahogy Tellot sem kell még ideje korán felhozni!!!