Persze, én is azért néztem/linkeltem, mert nekem durva volt ennyire életközelből, nyersen látni azt az elementáris erőt és sebességet, ami benne van, nem azért, mert nem tudta lecselezni pár freestylos.

De egyszerűen mindegyik próbálkozás után azt érezte az ember, hogy soha, semmilyen esélyük nem volt, és estig csinálhatnák, akkor sem lenne, max ha megcsúszik egyszer, vagy ilyesmi. És ha nem freestylosok lennének ott, akkor sem lenne esélyük, még Vininek is alig-alig van.
Nálam is a csapatunk legjobb, legértékesebb tagja a számunkra, meg szerintem poszt szerint ő is van a legelőrébb. TS top3 nálam megint, Lewy még top3, ha Mbappét odaveszem, Araujo meg az én könyvemben egyszerűen a világ legjobbja a posztján, mióta lábbal is megtanult játszani. A szezonunk legfontosabb játékosának is tartom, egy hangyányival TS előtt, aki rengeteg gólt kapott, mikor az uru épp nem volt elérhető (nem TS hibájából, mert ziccereket vezettek rá, csak szerintem nagyobb gáz volt a hiánya, mint a németnek lett volna).
Nálam is magasan a leginkább kapitány alkat. A szavazásból még látok is némi esélyt az első két helyre, Xavi is nyilatkozta róla, hogy kapitány, és több játékos is. Ha SR mögé befutna a 2. helyre, nekem az is megfelelne, mert azért SR mindenképp csak csere lesz.
DJ-al és TS-el sincs bajom, olyan so-so lenne mindkettő, de egyik sem az igazi.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy