Tocy írta:zola8787 írta: 2x ha passzolt egész meccsen... Ez a meccs kb megye 2es szintű.
Egész pályafutása alatt nem passzolt 10et még. Nem értem mit láttok benne ennyire, egy önző buta gyerek, aki gyors és viszonylag technikás. Ha ennyi idősen nem tanulta meg, hogy passzolni kell, akkor később sem fogja. Főleg, hogy ahányszor csak láttam, akkor sem tudott egy pontos passzt sem adni, amikor akart. Szerintem nem lesz belőle semmi, az aranylabda meg nevetséges...
Nem értem mi ez a nagy Deulofeu-ellenesség. Az egész EB egyik legjobbja, megint vágott kettőt. Az, hogy megye 2-es szintű a meccs az azt mutatja, hogy a korosztálya egyelőre ennyire képes. Messi is sokat önzőzött a szezonban, ott mégis hajlamosak voltunk úgy gondolni, hogy igazából saját vállára vette a felelősséget és a góljai/gólpasszai igazolják őt ebben.
Félreértés ne essék, nem gondolom, hogy D. akárcsak közelében is lenne Messinek, vagy hogy biztosan be fog épülni a Barca felnőtt keretébe, de azért előre leírni, pláne hogy egyébként gólt lő, gólpasszokat ad nekem nagyon erős, sőt szemellenzős felvetés.
Helyén kell kezelni az EB-n elért sikereit neki is, a szurkolóknak is, de könyörgöm azért egyik-másik kritikáról süt az elfogultság.