Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én sem őt tartottam a meccs legjobbjának, sőt nálam az első 3-ban sincs benne. De még rengeteg ideje van továbbfejlődni és rutint szerezni.FCBsteve írta: ↑2024.08.25. 08:11:32Végignéztem a labdaérintéseit tartalmazó összefoglalót, a sok dicséret után...
Volt 1,5 hosszú előre labdája, pár könnyű passza előre, a többi az vagy visszapassz vagy háromszög hátra... Akadt még pár szerelés...
Ha Romeu-hoz hasonlítjuk, nagyon jól játszott, amúgy hozta az elvárt alapszintet...
Hát, lehetne ott valaki aki három dekázás után sarokkal megindítja 40 méterre Lewyt, de ettől eltekintve sallangmentesen, tökéletesen, jó egyensúlyt teremtve lehozott egy meccset a világ top3 bajnokságának top5 csapata ellen, 17 évesen, a korához képest, meg amúgy is alighanem a legnehezebb poszton. Ennél többet nem lehet kérni tőle. Csak azt, hogy minél több meccsen meg tudja ezt oldani, és minél kevesebbet hibázzon majd.FCBsteve írta: ↑2024.08.25. 08:11:32Végignéztem a labdaérintéseit tartalmazó összefoglalót, a sok dicséret után...
Volt 1,5 hosszú előre labdája, pár könnyű passza előre, a többi az vagy visszapassz vagy háromszög hátra... Akadt még pár szerelés...
Ha Romeu-hoz hasonlítjuk, nagyon jól játszott, amúgy hozta az elvárt alapszintet...
igen, kb mindenki csak ennyit állít, de 17 évesen a semmiből feltűnve nem rossz Romeunál sokkal jobban játszva, alapszintet hozni az első osztályban, az egyik legnehezebb pozibanFCBsteve írta: ↑2024.08.25. 08:11:32Végignéztem a labdaérintéseit tartalmazó összefoglalót, a sok dicséret után...