Troym írta: ↑2024.11.22. 18:06:43
bence0330 írta: ↑2024.11.22. 11:47:03
És mivel a cápa hamarosan visszatér, nem nagyon érzem azt, hogy Unai szerepet kaphat.
Komolyan nem tudom ez a fickó még mennyi kárt okozhat.
Ezek a fiatal támadó kölykök miatta (is) lépnek le (Guiu, Akhomach, Roque, Abde) mert 4. szezon óta ki van bérelve Ferrankának az 4-5. számú támadó pozíció az évi 4-6 góljára, pár piroslapjára és összességében teljesen haszontalan játékára. Egy random hátvédünket, ha ugyanennyit használnánk ugyanebben a pozícióban, simán hozna ilyen számokat.
Na egyik nap volt téma, én őt "regisztrálnám ki" 30 másodperc alatt és az se érdekelne, ha nem megy sehova és 3 évet ül a lelátón, akkor se tenném be meccsre.
Ha miatta még Toni / Unai is lép, az lesz a csúcs.
Igen. Pár napja írtam is valami óvatosan megfogalmazott hsz-t, hogy az élet megoldotta ezt a gondot legalább az elmúlt időszakra. Emlékszem még azon a meccsen belül is, azt se tudtuk hol vagyunk támadásban, lesétált Ferrán, és mintha lekapcsoltuk volna az ólomlábakat, gyönyörűbbnél gyönyörűbb támadások a helyén. Valószínűleg az elmúlt 2 év legkártékonyabb játékosa lehet összességében (tavalyi Lewy követi a sorban, de ő csak rosszul volt használva, más téma), még akkor is, ha néha volt 1-1 hónapja, mikor rászolgált a lehetőségekre. Reméltem, hogy Flick-kel ezek a hülyeségeink megszűnnek, de nem feltétlen. Most meg lehet izgulni, mi lesz, ha visszatér. DJ-nál is, láttuk, mi történt, ha a neve alapján bekerül a kezdőbe. De Ferrán sokkal rosszabb, DJ legalább ad dolgokat, max nem eleget, meg kicsit többet vesz el. Ferrán idei formája az iskolapéldája a 10 emberes focinak. Tavaly Lewynek is voltak ilyen periódusai, de legalább néha gólt lőtt. Ferrán még kb ezt sem. Idén és tavaly tavasszal mondjuk extrém rossz, előtte inkább ilyen "meh" volt még rosszabb bőrben is. Január óta, közel egy éve
1 db gólpont minden sorozatban, ismerek kapust, aki ezzel nem feltétlen lenne elégedett.
Ha tökéletes meritokrácia lenne, örülnék a visszatérésének, mert tökéletes lenne 3-0-nál a 80. percben beállítani, kit érdekel, hogy meghal a támadás. Persze erre is jobban örülnék egy kicsinek, perspektívával. Tényleg nagyon durva, hogy milyen játékosok mennek el helyette. Nem csúcskategóriások, de alsó hangon remek cserék. Szép lassan tényleg a legrosszabb játékosunk lett már bőven a keretben, és mégis simán lejátszik egymás után kezdőként meccseket. Nagyon remélem, hogy Flick észhez tér vele kapcsolatban. Meg Martinnal, de esküszöm az elmúlt fél évi cápa még rosszabb, mint ő.
Kár is érte, mert remek játékos volt, de ez van. Pep csapat szerintem mérhető Flickéhez, mindkettő jól felépített gépezet, és remekelt ott. Azt sem tudom, neki mi ebben a pláne, máshol felépíthetné magát, fiatal még, akár top fociba is visszatérhetne 1-2 év után, bőven megvan hozzá a képessége, szerintem a fizetéskülönbség hosszútávon kiegyenlítődne simán. Ráadásul 2 éve el akarjuk adni, két éve nem hajlandó távozni, és ezért is rossz, hogy Flick adja alá a lovat. Ha ott üldögélne a padon, teljes joggal, lehet hajlana végre a váltásra.
És még a nulla szintje mellett sérülékeny is. Ami most épp... hát... hogy is mondjam... nem nagy hátrány. De jó lenne, ha nem sérülések szabályoznák be a perceit, hanem a teljesítménye, mert utálja az embert, ha nem tud valakinek szurkolni, hogy visszatérjen belőle.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy