Ansu Fati
- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem max ha megint 3-4-gyel megyünk, akkor játszik ma Fati. A Dortmund elleni azért valamennyire tét nélküli, én inkább ott várom, hogy játsszon valamennyit, remélhetőleg Christensen-t is lesz lehetőség már kicsit visszaszoktatni a pályára.
Nagyon szép ez a 2025-ös veretlenség, de nem fogok egyetlen könnycseppet se hullajtani, ha kiállunk B csapattal és 2-0-ra kikapunk a Dortmund-tól.
Nagyon szép ez a 2025-ös veretlenség, de nem fogok egyetlen könnycseppet se hullajtani, ha kiállunk B csapattal és 2-0-ra kikapunk a Dortmund-tól.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- geridoss
- Director del Fútbol
Én nagyon bízom abban, hogy mostanra jutott el Fati védekezésben és presszingben is arra a szintre, amit Flick elvárna tőle. Legalábbis a nyilatkozatából erre is lehet következtetni.
Nagyon beszédes lesz a ma esti meccs, hogy kap-e megint lehetőséget Ansu, ha igen, akkor még lehet belőle valami. Viszont ha ma nem játszik, akkor szerintem itt a vége a történetnek.
Én nagyon drukkolok neki!
Nagyon beszédes lesz a ma esti meccs, hogy kap-e megint lehetőséget Ansu, ha igen, akkor még lehet belőle valami. Viszont ha ma nem játszik, akkor szerintem itt a vége a történetnek.
Én nagyon drukkolok neki!

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- szbsz
- Capitá del Barça
Azért nem játszik soha, mert csak ötöt cserélhet Flick és vannak játékosok akik "előrébb állnak a sorban" mint ő! GM, Ferran, EG, Fermin, Gavi, Ara mindben jobban bízik Flick mint Fatiban, inkább őket cseréli be, Fatinak ezért jut nagyon kevés lehetőség IMO!
Plusz Flick lehet úgy látja, hogy a két szélső támadót nem kell tehermentesíteni (egyelőre) mert 70%-nál nem adnak (adtak eddig) ki magukból többet a meccseken...
Plusz Flick lehet úgy látja, hogy a két szélső támadót nem kell tehermentesíteni (egyelőre) mert 70%-nál nem adnak (adtak eddig) ki magukból többet a meccseken...

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Mondjuk szerintem Fati és Torre esetében sem azt nem érti a nép, miért nem kezdenek, hanem hogy miért nem ők állnak be a 80. percben 4-0-nál (minden edzőnél vannak ilyen játékosok, szóval nem ritkaság a dolog, de na). Ezt nem válaszolja meg szerintem a presszing hiánya. Vagy hát... Flicknél lehet, hogy ez nagyon elvi kérdés, aki nem teszi bele a 100%-os melót, az nem kap perceket és kész.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
Szerintem is tuti, hogy a pressing hiánya az, ami miatt nem játszik Fati és Torre sem. Ezekben még Lewa mögött vannak, noha ők fiatalok.
- bence0330
"Amit mondhatok, hogy jelenleg a védekezés tekintetében sokkal magasabb szinten van, mint azelőtt. Ezt vártuk tőle.”MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.11. 21:21:56Kicsit rejtély/furcsa hogy ennyire szélsőhiányban Flick 20-30 percekre sem játszatja, de látva az ő és stábja munkásságát szinte biztos hogy jogos alapja lehet, tekintve hogy milyen lépéseket húzott meg amiket nem gondoltunk volna és őt igazolták, kezdve Araujoval aki fix kezdő volt előtte, Flick viszont nem siettette el + nem is nagyon játszatta amíg bele nem tanult a rendszerbe
De rekonstruálva az utóbbi pletykák, híresztelésekkel nagyjából 2 forgatókönyv a reális körülötte:
1. Flick tudatta vele hogy még messze áll a tőle elvárt szinttől ezért idén nem sok szerep jut neki így télen nézzen kölcsönbe csapat után(amit a hírek szerint Fati elutasított...
Szerintem ez kb megválaszolta a kérdést.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Azért az mekkora trollkodás Flick részéről, hogy 4-0-nál se állította be a 86. percig, úgy, hogy ezek szerint egy érdeklődő csapat képviselői is a helyszínen voltak, akikre elméletileg még rá is lehetne sózni. És még így se állította be a 86. percig. Úgy, hogy addigra a Dortmund már rommá lett alázva. És még így se. Nagyon bízik benne.
Az én tippem: perememberként a nyakunkon ragad 2027-ig.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kicsit rejtély/furcsa hogy ennyire szélsőhiányban Flick 20-30 percekre sem játszatja, de látva az ő és stábja munkásságát szinte biztos hogy jogos alapja lehet, tekintve hogy milyen lépéseket húzott meg amiket nem gondoltunk volna és őt igazolták, kezdve Araujoval aki fix kezdő volt előtte, Flick viszont nem siettette el + nem is nagyon játszatta amíg bele nem tanult a rendszerbebence0330 írta: ↑2025.04.11. 17:34:47Vele most vajon mi lesz? Egyszer beállt mutatóba, hogy létezik, vagy ez valaminek a kezdete? Ahogy átvette ütemben az indítást, ott lehetett látni a tehetségét, még ha utána (sok hónap kihagyás után érthető módon) rontott is egy egyszerű passzt utána.
Iszonyatosan sűrű program jön, remélhetőleg közel két hónapon át, ha 20 percekre be tudna állni Yamal vagy Rapha helyére, már megérné.
De rekonstruálva az utóbbi pletykák, híresztelésekkel nagyjából 2 forgatókönyv a reális körülötte:
1. Flick tudatta vele hogy még messze áll a tőle elvárt szinttől ezért idén nem sok szerep jut neki így télen nézzen kölcsönbe csapat után(amit a hírek szerint Fati elutasított, emiatt simán lehet hogy Flick akkor azt mondta hogy nem játszol)
2. Az egész blöff és sajnos fizikálisan soha sem fogja bírni az élsport terhelését a szervezete, így 20-30 perc játék után várható az újabb sérülés vagy nagyon erős fájdalmak.
Én is olvastam az Al-nassr játékosmegfigyelői ott voltak és annak szólt, simán lehetséges és logikus hogy miért egy BL egyenes kieséses meccsen dobja be mikor ligában is lett volna rá lehetőség, amit viszont nagyon erősen remélek hogy ez Flickkel közös egyetértéssel történt hogy ha az eredmény úgy engedi akkor játszhat 5 percet, és nem pedig felsőbb utasításra kényszerítették Flickre rá, mert arra csúnyán ráfázunk előbb-utóbb(lásd Bayern).
Engem meglepne ha újból játszana sajnos, valami biztosan hiányzik nála ha Flick ennyire jegeli.
Nem tudni mi jár(hat) a fejében.
Vannak olyanok, akik csak pénzkeresetnek tekintik a futballt (ld. Rabiot) és azt nézik, hol lehet a legtöbbet keresni. Van akinek fontos milyen klubban szeretne játszani ( akár kevesebb fizetésért is), van akinek az öltöző hangulata, a társak egymáshoz való hozzáállása is kell az ő jó teljesítményéhez.
Fatinak még itt vannak azok a klubtársak akikkel a Barcelonában nevelkedtek ( Balde, Lopez, Gavi, Casado, Yamal így hirtelen). Ez is jobban ide kötheti őt.
A kölcsönadása sem az ő karrierjét építette. Brightoni kalandja se egy sikertörténet volt. Kétszer meggondolja, hogy elmenjen innen, amíg itt vannak a baráti csapattársak. Szerintem.
Olvastam, hogy az Al-nassr játékosmegfigyelői is ott voltak a Dortmund meccsen. Lehet ezért is cserélte be Fatit Flick. Miatta mentek ki a mérkőzésre a hírek szerint.
Nem azt mondom ő mit tesz, hanem én mit tennék a helyében.Sonoma írta: ↑2025.04.11. 18:08:51
Azért meggondolandó Fati részéről az ajánlat.
Persze megkapja az utolsó évre a nagy fizetését, de mehet keresni magának új csapatot. Valószínűleg nem top csapat lesz az. Onnantól kezdve nagyon bizonytalan a pályafutása. Legtöbbször leejtős úton folytatódnak az ilyen játékosok karrierje.
B verzió, lead (felosztja) a fizetéséből és egy top csapatnál maradhat még öt évig. Ez idő alatt (de inkább az első felében) megpróbálhatja felépíteni magát újra.
Én szólnék Deconak, hogy 26m fizetésem van hátra, adjanak 20 milliót és itt sem vagyok, vagy 2027 nyárig "megküzdök a helyemért". Aztán első esetben most, második esetben 2 év múlva elballagnék a csőd szélén lévő Sevillahoz, hogy jöttem játszani, úgyse nagyon tudnak venni senkit és nekik érték akár egy 22, vagy 24 éves Fati is. De mégegyszer, ezt én játszanám ki így. Nem látnám értelmét 5 évig a klub alkalmazottjának lenni, ahol úgyse fognak használni, pénzem se lesz és évente küldenek mindenfelé kölcsön.
De amennyiben fizikailag nem bírja a top focit, ott az Miami, Katar, szaúdi csapatok, ők 2 év múlva is akarják majd.
Azért meggondolandó Fati részéről az ajánlat.Troym írta: ↑2025.03.26. 08:40:32Biztos nem mennék bele a helyében, Umtiti azért nem volt ennyire hitványul kezelve, mint ő, amikor egészséges volt a padon mindig ott ülhetett, néha játszott is.
Fatinál már hírértéke van, ha a padon ülhet.
Amúgy meg, ha belemegy és pályára kerül, akkor sima zsarolás miatt nem játszhatott eddig.
26m bére van hátra, én a helyében mondanám, hogy lelépek ingyen, ha a Barca utal nekem mondjuk 2030-ban 20 milliót. Win-win, nem terheli a bérkeretet a következő szezonra, a játékos meg ingyen találna csapatot.
Persze megkapja az utolsó évre a nagy fizetését, de mehet keresni magának új csapatot. Valószínűleg nem top csapat lesz az. Onnantól kezdve nagyon bizonytalan a pályafutása. Legtöbbször leejtős úton folytatódnak az ilyen játékosok karrierje.
B verzió, lead (felosztja) a fizetéséből és egy top csapatnál maradhat még öt évig. Ez idő alatt (de inkább az első felében) megpróbálhatja felépíteni magát újra.
- bence0330
Vele most vajon mi lesz? Egyszer beállt mutatóba, hogy létezik, vagy ez valaminek a kezdete? Ahogy átvette ütemben az indítást, ott lehetett látni a tehetségét, még ha utána (sok hónap kihagyás után érthető módon) rontott is egy egyszerű passzt utána.
Iszonyatosan sűrű program jön, remélhetőleg közel két hónapon át, ha 20 percekre be tudna állni Yamal vagy Rapha helyére, már megérné.
- Chino
- Llegenda del Barça
A Sport szerint, ha nem sikerül nyáron megszabadulni Fatitól, akkor egy újabb, 5 éves szerződést kaphat.
Ennek alapján a jelenlegi kontraktusából hátralévő 26 milliót öt évre osztanák el. Így a fizetése gyakorlatilag hivatalosan "visszaesne" 5 millióra csak nem '27-ig, hanem 2030-ig szólna. Így már esetleg egy kölcsön is benne lehet.
Ennek alapján a jelenlegi kontraktusából hátralévő 26 milliót öt évre osztanák el. Így a fizetése gyakorlatilag hivatalosan "visszaesne" 5 millióra csak nem '27-ig, hanem 2030-ig szólna. Így már esetleg egy kölcsön is benne lehet.
Forca Barca!!!!
Biztos nem mennék bele a helyében, Umtiti azért nem volt ennyire hitványul kezelve, mint ő, amikor egészséges volt a padon mindig ott ülhetett, néha játszott is.
Amúgy meg, ha belemegy és pályára kerül, akkor sima zsarolás miatt nem játszhatott eddig.
26m bére van hátra, én a helyében mondanám, hogy lelépek ingyen, ha a Barca utal nekem mondjuk 2030-ban 20 milliót. Win-win, nem terheli a bérkeretet a következő szezonra, a játékos meg ingyen találna csapatot.
Barcelona want to renew Ansu Fati's contract under the 'Umtiti formula' to get more margin in the financial fair play.
The club would spread over the money they owe him over more years of contract. @sport
The club would spread over the money they owe him over more years of contract. @sport

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Szerintem itt Fatira gondolt a kollega, nem Gavira.Feast4 írta: ↑2025.03.20. 15:14:11Szerintem ha van vele valami baja- amit igazából nem hiszek- az az agyatlanság. Hihetetlen mennyire el tud nála gurulni a gyógyszer, hogy Önmagára és másokra is veszélyes, a játékában rendszeresen benne van vagy a lap, vagy a sérülés. És úgy látom nem igazán nevelető.bence0330 írta: ↑2025.03.16. 20:54:18Gavinak volt 1-2 remek hónaja, meg azóta 1-2 elég semmilyen, most nem akarok idővonalat húzni, de úgy kb januárban kifejezetten magas szintet hozott. Egy ideje tényleg elég gyenge magához képest, de azért így sem haszontalan épp. Volt is jobb, nem túl régen, lesz is jobb. Most tényleg 10-15 perces csere, de amúgy olyan is kell. Én Fati jegelését az őszi ígéretes meccsei után nem tudom másnak tulajdonítani, mint:
1: Nem elég fizikálisan Flicknek
2: Egyszerűen nem bízik benne, van a keretben 1-2 ilyen játékos, akik sokkal jobbak annál, mint amennyire be vannak fagyasztva.
3: Valamiféle személyes-hozzáállásbeli vagy hasonló oka (is) van, ami csak félig-meddig sportszakmail.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Szerintem ha van vele valami baja- amit igazából nem hiszek- az az agyatlanság. Hihetetlen mennyire el tud nála gurulni a gyógyszer, hogy Önmagára és másokra is veszélyes, a játékában rendszeresen benne van vagy a lap, vagy a sérülés. És úgy látom nem igazán nevelető.bence0330 írta: ↑2025.03.16. 20:54:18Gavinak volt 1-2 remek hónaja, meg azóta 1-2 elég semmilyen, most nem akarok idővonalat húzni, de úgy kb januárban kifejezetten magas szintet hozott. Egy ideje tényleg elég gyenge magához képest, de azért így sem haszontalan épp. Volt is jobb, nem túl régen, lesz is jobb. Most tényleg 10-15 perces csere, de amúgy olyan is kell. Én Fati jegelését az őszi ígéretes meccsei után nem tudom másnak tulajdonítani, mint:
2: Egyszerűen nem bízik benne, van a keretben 1-2 ilyen játékos, akik sokkal jobbak annál, mint amennyire be vannak fagyasztva.
3: Valamiféle személyes-hozzáállásbeli vagy hasonló oka (is) van, ami csak félig-meddig sportszakmail.

Ansu Fati’s time at Barcelona is OVER. He is NOT in Hansi Flick’s plans.
The club will put him on the transfer market this summer as “physically he isn’t good.” @relevo
The club will put him on the transfer market this summer as “physically he isn’t good.” @relevo

- bence0330
Gavinak volt 1-2 remek hónaja, meg azóta 1-2 elég semmilyen, most nem akarok idővonalat húzni, de úgy kb januárban kifejezetten magas szintet hozott. Egy ideje tényleg elég gyenge magához képest, de azért így sem haszontalan épp. Volt is jobb, nem túl régen, lesz is jobb. Most tényleg 10-15 perces csere, de amúgy olyan is kell. Én Fati jegelését az őszi ígéretes meccsei után nem tudom másnak tulajdonítani, mint:
Nem akartam linkelni, mert ilyen megbízhatatlan pletykaoldalak hozták le, de jópár ilyen hír jött szembe velem az elmúlt hétből, ahol Fati távozását biztosra veszik, meg hogy közölte már a társakkal, meg ilyenek. De komoly oldal nem hozta ezt le, szóval ezt csak úgy nagyon kis halkan írom, valamiféle szél azért lehet, hogy zörgeti a harasztot.
Nem akartam linkelni, mert ilyen megbízhatatlan pletykaoldalak hozták le, de jópár ilyen hír jött szembe velem az elmúlt hétből, ahol Fati távozását biztosra veszik, meg hogy közölte már a társakkal, meg ilyenek. De komoly oldal nem hozta ezt le, szóval ezt csak úgy nagyon kis halkan írom, valamiféle szél azért lehet, hogy zörgeti a harasztot.
Fatinak peche van, szerintem egy csatarnal sokkal jobban kijon egy serules negativ effektje, mint mas poszton.Vedelemben, kozeppalyan inkabb el lehet lavirozni 10-20% teljesitmeny romlassal. Neki raadasul a komoly serulese utan is voltak problemai(transfermarkt alapjan). Gavi szerencsesebb, egyfelol a Barcelona kozeppalyajarol egyedul Pedri akit nem lehet kirotalni, a tobbieket szituaciotol fuggoen siman lehet. Szerintem Gavi nem annyival rosszabb a tobbieknel(ha egyaltalan), hogy leirjuk ennyivel a visszaterese utan. Neki akkor lesz vege, ha osszeszed egy ujabb serulest, amitol huzamosabb ideig nem jatszhat.
Szerintem ez egy remek kérdés.Troym írta: ↑2025.03.16. 18:31:28Általánosságban kérdezném, hogy melyik ponton jelenthető ki, hogy valakinek lefőtt a kávé? Ott van pl Gavi. Szerintem a sérülése óta értékelhetetlen a teljesítménye, a legnagyobb jóindulattal időhúzó csere. Meddig tart pl nála majd a türelem? Következő szezon közepéig? Annak a végéig? Mi lesz, ha a 2025/26 szezonban is ennyit hoz? Megéri megtartani? Várjunk rá, mert 17 évesen jó volt?
Én ilyen pontot nem tudok meghatározni de abban biztos vagyok hogy a Barcánál a saját neveléseknek különleges bánás mód van, a többi top csapathoz képest.
Általánosságban kérdezném, hogy melyik ponton jelenthető ki, hogy valakinek lefőtt a kávé? Ott van pl Gavi. Szerintem a sérülése óta értékelhetetlen a teljesítménye, a legnagyobb jóindulattal időhúzó csere. Meddig tart pl nála majd a türelem? Következő szezon közepéig? Annak a végéig? Mi lesz, ha a 2025/26 szezonban is ennyit hoz? Megéri megtartani? Várjunk rá, mert 17 évesen jó volt?
- bence0330
Én nem vagyok még biztos benne, hogy neki lefőtt. Az elmúlt 3 évében 1 db 2-3 hónapos sérülése volt, meg 1-2 rövid. Ezzel simán lehetsz profi focista. Flick fizikai elvárásait nem üti meg, de az mondjuk elég extra. Ígéretesen mozgott ősszel, csak a gólérzékenység hiányzott, az meg puszta önbizalom. Az se biztos, hogy nem személyes okai vannak a lelátózásnak.
Én úgy értek ezzel egyet, hogy nálunk lefőtt neki.
Én úgy értek ezzel egyet, hogy nálunk lefőtt neki.
- torotam
- Jugador d'estrella
Nekem sem maradt meg semmi pozitív, inkább a negatív. Ha be is állt, akkor sem szántotta fel a pályát, nem voltak felsőpolcos megoldásai, inkább fásultság, sétálgatás, labdavesztések.
Köszi a válaszokat!
Álomszerű lett volna, ha visszatalál egykori önmagához és ezzel a baloldali támadó posztra meg is lett volna a megoldás. De ja, minden bizonnyal neki lefőtt.
Visca el BARCA!
Én nem látom a kölcsön értelmét. Azért dobtuk el a Brightonnak is, hogy szedje össze magát. Ott is vagy padozott, mert nem tudott beférni a kezdőbe, vagy sérült volt, mint itt. Most persze kölcsön adhatjuk bajnokságon belül, és lehet, hogy ahol kevesebb az elvárás, majd lő pár gólt, de én nem látom, hogy ő valaha is visszatér arra a szintre, hogy tudjunk vele számolni. És most direkt nem arra a formára gondolok, ami miatt megkapta a 10-est, meg válogatott lett stb.
Neki szerintem ennyi volt, ősszel megkapta az esélyt, amennyit bírt fizikailag, bennem egy momentum nem maradt meg abból, ami egy kicsit is bizakodásra adott volna okot. De aztán lehet én vagyok túl kritikus.
Neki szerintem ennyi volt, ősszel megkapta az esélyt, amennyit bírt fizikailag, bennem egy momentum nem maradt meg abból, ami egy kicsit is bizakodásra adott volna okot. De aztán lehet én vagyok túl kritikus.