daffy írta:
nem a beilleszkedés a kérdés,hanem az ellenfelek erőssége. pepével szemben aztán ugrálhat a labda körül. ezért is írtam,hogy neymar helyzete ilyen. egy gyenge ligában királykodik,mégis mindenki azt mondja,majd ha erópában bizonyít. és nem a játékrendszer miatt fújják ezt,hanem az ellenfelek miatt. itt is ez a helyzet. szépen végigfutott a labdával,de a mai foci olyan,hogy kettétörik a lábát az első osztályban a 2. embernél.
nekem nem az szúrja a szemem,hogy itt sokat várnak tőle,mert elég idős vagyok ahhoz,hogy lássam,ez felesleges. üdítő kivétel lenne,ha beválna. ezért sem várok semmit a castillás jesé-től,mert sokkal nagyobb az esély arra,hogy a getaféban lesz kispados,mint a realban kezdő. ez simán statisztika és az a tény,hogy nem nagyon lehet bohóckodni a labda körül a jelen focijában. márpedig jesé is sokat épít erre és deu mellett az egyik legjobb játékosként tartják számom a b ligában
Szerintem meg csakis a beilleszkedés a kérdés,semmi más.
Az alap képességei megvannak a srácnak,már most jobb,mint a spanyol elsőosztályban szaladgáló játékosok 90%-a,legalábbis mindenképp nagyobb potenciállal,technikai tudással,és játékinteligenciával rendelkezik.
Mi máson is múlhatna az,hogy mit hoz a nagyoknál,mint a beilleszkedésen??? Az meg nem lehet gond,tekintve,hogy pisis kora óta ezt játssza,ebben nőtt fel,ezt érzi,ezt tudja,annyi fog változni,hogy nem Rafinha,hanem Ini dobja oda neki a zsugát!
Persze ez most így nagyon le van egyszerűsítve,de nem gondolom,hogy nehezére esne feltenni a bohócorrot az Espanyol,vagy az Osasuna védőire,tekintve,hogy a másodosztályban is vannak hasonló kaliberű játékosok/csapatok akiknek már kifújta az orrát Deu!!