A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Na, örülök, hogy gyorsan hivatalos lettGareth Tello írta:Adrian Ortolá

Megvan!salas9 írta:A sport.es szerint megszületett a megállapodás így a korábban emlegetett U20-as Spanyol válogatott kapus Adrian Ortulá (Villareal) a következő szezontól a B csapat játékosa lesz. Már csak a hivatalos megerősítés kell.

viszont most jövök neki egy kis leszabással, mert amit az első meccsen kívül az u20-ason művelt, az nem tetszett.Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... W4Lo#at=91
Deulofeu annyira bolond!Nem gyengén rúgja a szabikat.

Most már nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ezt komolyan csinálod.Barcaman1993 írta:Piqué másfél éve elfelejtett védekezni. Mascherano egy egész jó szintet lehozott, de az elmúlt szezonban nagyon gyenge volt és állandóan sérült. Puyol 2 meccset nem hozott le sérülés nélkül (kis túlzással). Hol lenne Botíanak helye a kezdőben? Majd te eldöntöd.![]()
És úgy állítasz véleményt egy játékosról, akit megítélésem szerint életedben nem láttál játszani... Azt meg megsúgom, hogy azóta mióta elment 1 olyan ígéretes gyerekünk nem volt az akadémián (szubjektív megítélésem szerint). De hát az kiváló indok, hogy a statisztikái nem olyanok, mint másnak... Végülis ha jól emlékszem mi csak 13-szor kaptunk gólt zsinórban, vagy a Realt 6 meccsen 1x tudtuk megverni (megjegyzem ilyen gyenge Realt utoljára a 2008-09-es szezonban láttam), de a Bayern elleni védelmünk is fenomenális volt. Hányszor kaptunk fejes gólt? Fotelszakértő vagyok, de ha már ennyire lovagolsz a statokon, akkor ezt is figyelembe vehetnéd, hogy a védelmünk minden, csak nem jó.

Szóval a 21 éves korára 2 keresztszalag-szakadáson átesett Muniesával oldanád meg a védelmi gondokat? Mert én nem, és nem azért, mert esetleg nincs meg a képessége hozzá, hanem egyszerűen azért, mert többet volt sérült, mint ahány hónapot egészségesen egy huzamban lejátszott egész pályafutása alatt.Sanama írta: Attól függetlenül, akárhogy csavarod a dolgokat, úgy távozik, hogy ki lett volna próbálva normálisan a csapatban.
Valaki meg írja, hogy még a fiatalok is előtte vannak. Miért, Ő nem az?
Ráadásul épp Te említed a védő gondot... Nyilván ha lenne világklasszis védő, és megszerezhető lenne, már tavaly ide lett volna hozva. Épp hogy nem tud kit hozni a csapat, mert vagy nem elég, vagy nem eladó. Erre ilyenkor még azokat is elküldik, akiket esetleg ilyen helyzetben ki lehetbe próbálni.
Az meg, hogy támaszkodnának a fiatal védőkre, megint elég vicces, mert Pep alatt is hányszor volt, de még idén is, hogy egy VKP játszott védőben, nem pedig egy fiatal.