A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ráadásul pont az újonc Jaéntől, akiket búcsúztattak pár éve a playoffban, így jött össze a feljutás a másodosztályba akkor. Most bosszút állnak a katalánokon, úgy tűnik...Barcaman1993 írta:Kicsik megint égnek. Ezúttal otthon kaptak (eddig) 2 nyuszit a zsákba...
Laza.sjd írta:Ma este ugyanezt szeretném látni.![]()

Ne is mondd, kis híján szívrohamot kaptam, amikor átkígyózott ott két védőnk között.shutterisland írta:deulo-t becserélték a spurs ellen 30 percre + hosszabbítás.
volt egy gyönyörű szólója, ahol aztán lloris védett, azon kívül viszont látszik, hogy iszonyatosan meccshiányos, kemény 53 percet kapott eddig a premier league-ben.
Nem tudom, hogy fog kinézni a keret jövőre, illetve hogy Tata milyen változásokat tervez a keretben, de én csak akkor hoznám vissza, ha valóban reális esély mutatkozna arra, hogy nem csupán Jonathan-szerepkörben fogja végig"játszani" a szezont.shutterisland írta:tello helyére mehetne majd jövőre a keretbe, aztán ha nem reked meg, pedro-t ki lehet simán szorítani a 4.helyről.
Az a baj, hogy nem találok sehol... Pedig ilyen nem szokott lenni... Már fel is adtam, még egyszer ránézek pár oldalra, aztán ha semmi, akkor inkább nézem az Arsenal-Liverpoolt...Chino írta:Valaki tudna egy jó stream-et a második félidőre?
Előre is köszi!
Bevallom, hogy én egyáltalán nem hiányolom Dani Nietot. Nem tudom, hogy Ti mit láttok benne? A bajnokság elején lőtte a gólokat, de rengeteg helyzetet kihagyott. Most ráadásul olyan formában van, hogy a gólokat se lövi. Játékban sem érzem vmi hú, de nagy klasszisnak a srácot. Dongou viszont végre visszatérhet, na ő tényleg lökést adhat a csapatnak.Chino írta:Nieto kiesése elég érzékenyen érintheti a csapatot, de végre Dongou visszatér.
Én is ettől félek, a Numancia nagy formában van, mi meg az utóbbi 6 meccsünkön egyetlen győzelmet tudunk felmutatni. Itt az ideje, hogy vége legyen ennek a negatív sorozatnak. Nieto kiesése elég érzékenyen érintheti a csapatot, de végre Dongou visszatér. Remélem egy mesterhármassal feledteti majd a sérülését.Gareth Tello írta:Ma hattól Numancia-Barça B. A hazaiak négy mérkőzés óta veretlenek, otthon pedig szintén nem kaptak még ki, szóval nem lesz egy könnyű meccs ez sem.
Eusebio nem számolhat az eltiltott Dani Nietóval és Gabarrónnal, valamint a sérült Sandro Ramírezzel sem, ennek fényében a várható kezdőcsapat a következő:
Masip - Lucas Gafarot, Sergi Gómez, Bagnack, Planas - Edu Bedía, Samper, Espinosa - Denis Suárez, Dongou, Joan Román.
Visca el Barça!
Egyelőre, ha csak a játékperceket nézzük, akkor a meccsek tizedén sem játszott sztem. Ha jól emlékszem a City ellen volt egy 30 perce, meg 1-2 hosszabbításos beküldése, ill. 1 meccse a Ligakupában... Ennél még az is többet ért volna, ha itt marad és csere a felnőtteknél.zola8787 írta:Nem úgy van a szerződésben, hogy a meccsek felén játszania kell?Barcaman1993 írta:Nagyon remélem, hogy Deulofeut visszarendelik a télen, majd kölcsönadják egy olyan csapatba, ahol játszik is. Elképesztő mennyire nem játszik...
Nem úgy van a szerződésben, hogy a meccsek felén játszania kell?Barcaman1993 írta:Nagyon remélem, hogy Deulofeut visszarendelik a télen, majd kölcsönadják egy olyan csapatba, ahol játszik is. Elképesztő mennyire nem játszik...
kadarzsolt85 írta:Nagyobb a fustje mint a langja kicsit onzo futbalista de meg lehet valami belole
Nagyobb a fustje mint a langja kicsit onzo futbalista de meg lehet valami beloleBarcaman1993 írta:Nagyon remélem, hogy Deulofeut visszarendelik a télen, majd kölcsönadják egy olyan csapatba, ahol játszik is. Elképesztő mennyire nem játszik...
Sajnos én sem tudtam nézni, pont akkor volt, amikor a Spurs-meccs.Chino írta:Valaki néhány mondatban össze tuddná foglalni a "kicsik" meccsét, mert sajnos ma nem tudtam megnézni.
(A transfermarktos adatokat ne vedd alapul, valahogy úgy számolják a gólpasszokat, hogy a szezon végére mindenkinek nagyjából kétszer annyi assziszt lesz a neve mellett, mint kellene.bence-barca írta:Most böngészgetve találtam rá, Jonathan Soriano Salzburg színeiben idén a bajnokságban 13 meccsen 12 gólt és 11 asszisztot jegyez.![]()
Félreértés ne essék véletlen sem azért írom, mert visszasírom vagy miért nem tartottuk meg, csak csupán érdekességként. Jó látni, h ha nem is egy erős ligában, de jól muzsikál.
Ami meglepett még, h 28 éves. Azt tudtam, h nálunk sem vt egy fiatal csóka, de akkorra emlékeztem 24 évre. Azért komoly, h Messinél idősebb és pár éve még a B-ben játszott.
Alapvetően nem cél szerintem, hogy különösebben fejlődjön a B csapat, olyan értelemben, hogy a feljutás minden szempontból lehetetlenség.noname írta:Igen csak el kéne gondolkodni Eusebio menesztésén. Pep alatt látványosan jobb volt a B csapat, Luis Enrique alatt még tovább fejlődtek. Jelenleg több pénz áll rendelkezésükre igazolás-téren, mint bármelyik másik másodosztályos csapatnak(pár millió minden évben elmegy, sokszor 22-23 éves játékosokra, akik már nem kerülnek fel az első csapathoz, csak a stabilitást szolgálják.
Nagy hátrány persze, hogy a legjobbakat szezonról szezonra elveszítik, de azért bőven pótolva is vannak. Szerintem váltani kéne.
sőt, az euroligában is van 5 meccsen 7 gólja meg 3 gólpassza.Most böngészgetve találtam rá, Jonathan Soriano Salzburg színeiben idén a bajnokságban 13 meccsen 12 gólt és 11 asszisztot jegyez.