La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Chino
Llegenda del Barça

2014.06.06. 16:04:32

Gareth Tello írta:Official: The expiring contracts of Barcelona B goalkeeper Miguel Banuz (20) and defender Carles Planas (23) won't be renewed.

Eljött Grimaldo ideje, végre. Vamos! =D>
Erre már régóta várok. Ha tovább maradna be lenne oda betonozva az biztos. Max. akkor kapna szerepet Grimaldo, ha Planasnak be kell menni kh-ba.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.06.06. 13:36:55

Official: The expiring contracts of Barcelona B goalkeeper Miguel Banuz (20) and defender Carles Planas (23) won't be renewed.

Eljött Grimaldo ideje, végre. Vamos! =D>
Chino
Llegenda del Barça

2014.06.05. 16:20:54

salas9 írta:Amennyiben Javier Espinosa távozik (Villareal, Valencia) a csapattól, úgy a klub megpróbálja leigazolni a Levante 19 éves védekező középpályását Victor Camarasa-t. A fiatal játékos 26 mérkőzést játszott a 3. osztályban, és 9 (3 bajnoki -végig-, és 6 kupatalálkozó) mérkőzésen szerepelt már az első csapatnál is, ahol 1 gólt szerzett.
Ezt most nem igazán értem. Itt van Samper, akinek ezután illene minél több lehetőséget adni Sanchez mögött, ha akarunk vele kezdeni valamit. Ráadásul, ha ez a Camarasa tényleg vkp, minek Espinosa helyére. Habár van egy olyan érzésem, hogy ezzel Halilovicnak akarnak helyet csinálni, de így ott lenne Ilie Sanchez, Samper, Camarasa.
Viszont előttük egy Denis-Halilovic duó az ütne. Ennek alapján el tudnék képzelni egy 4-4-2-őt, ahol Samper, Ilie, Camarasa trióból ketten helyezkednének hátrébb előttük Denis és Halilovic, elől pedig Munir/Adama-Dongou szállítaná a gólokat.

Valami hasonló: kapus?---Edgar-Bagnack-Sergi Gomez-Planas/Grimaldo----Samper-Camarasa/Ilie S.--Denis-Halilovic-----Dongou-Adama/Munir

Habár biztos marad a 4-3-3, ami az első hármasnak tökéletes lenne, viszont védekezésben nagyon gyengék lennénk. Halilovic nem tudom mennyire tud visszazárni, de Denis nagyon támadószellemű egyszem Samperre pedig nem túl jó ötlet rábízni a támadások megakasztását.

Denist, Adamat, El Haddadit, Halilovicot pedig szerintem hiba lenne még tartósan felvinni az A-csapatba. Egy-egy kupameccsen vagy valami gyenge csapat ellen beugrónak becserélni esetleg, de max. ennyit.
Forca Barca!!!!
salas9
Entrenador del Barça

2014.06.05. 11:26:16

Amennyiben Javier Espinosa távozik (Villareal, Valencia) a csapattól, úgy a klub megpróbálja leigazolni a Levante 19 éves védekező középpályását Victor Camarasa-t. A fiatal játékos 26 mérkőzést játszott a 3. osztályban, és 9 (3 bajnoki -végig-, és 6 kupatalálkozó) mérkőzésen szerepelt már az első csapatnál is, ahol 1 gólt szerzett.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.06.04. 20:58:57

cinkoxid
Barça B

2014.05.31. 22:38:57

A Barca B nyert 4-3 ra úgy, hogy a félidőben 2-0ra vezetett az ellenfél, majd a győztes gólt a 94. percben lőtte bubunski. Rajta kívül edu bedia duplázott, valamint dongou volt eredményes. Továbbra is a 3. a csapat a tabellán.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.05.29. 15:06:26

Ez nem Halilovic, ez én vagyok! :o Honnan van neked ez a kép? :!: :?:
Kép
miihii
KHAL

2014.05.29. 15:02:46

Kép

Halilovic a bal oldali kölök. Sztem nem volt reálos tetkója :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.05.26. 17:03:57

Nem volt neki madridos tetkója.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.05.26. 17:02:59

messideco írta:Vajon a Hala Madrid tetkó meg van még? :roll:
az photoshop volt nem?
messideco
Presidente del Barça

2014.05.26. 16:58:43

Vajon a Hala Madrid tetkó meg van még? :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2014.05.26. 16:54:00

Official: Croatian attacker Alen Halilovic (17), who played at D. Zagreb, signed 5-year contract at Barcelona today, first joins Barcelona B.

Pózolj Barca-mezzel.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
salas9
Entrenador del Barça

2014.05.26. 10:17:06

Eusebio Juan Camaraval (20 éves, Villareal B) és Marco Asensioval (18 éves, Mallorca B) szeretné megerősíteni jövőre a keretét. Mindegyik játékos ballábas, Camara balszélső és center pozícióban játszik, míg Asensio támadó középpályás. Camara 36 mérkőzésen 9 gólt szerzett a harmadosztályban, Asensio pedig 20 mérkőzésen 1-1 gólt és gólpasszt a másodosztályban. Utóbbiért nagy harc megy a Barcelona, Real Madrid a Manchester City és a Róma között.

Eddig úgy néz ki, hogy a tavalyi csapatból Espinosa (Villareal?) és Edu Bedia(?) fog távozni.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.25. 18:43:27

barcafacan írta:Denis Suarez - Grimaldoval és Samperrel ellentétben - túlértékelt játékos és soha nem fogja ostromolni az A kapuját, mint a másik kettő. A támadó szekcióban is csak Adamaban és Munirban van igazi spiritusz, de velük még rengeteg egyéni edzői munkát el kell végezni személyre szabottan, amíg príma játékosokká válhatnak. A többiek csak B - színtűek (ez nem vonatkozik feltétlen Bagnacra, akit most nem láttam). Talán az ifiből jön föl megint ígéretesebb tehetség.
Ha láttad játszani (nem egyszer) akkor nem tudom ezt a véleményedet hova tenni. Denis volt a B csapat talán legmeghatározóbb játékosa idén. Nélküle nem ott állnának ahol. Nem tudom honnan vetted ezt, hogy túlértékelt, elfogadom szubjektív véleményként, de ebben most nincs igazad.
Grimaldo pedig egyelőre "csak" egy tehetség. Az idei szezonjából sok mindent még nem lehet leszűrni. Sokáig sérült is volt, illetve az a Planas van előtte, aki szinte kirobbanthatatlan a csapatból, szóval róla nagyon óvatosan kell véleményt formálni.
Sampert adom, belőle tényleg nagy játékos lehet, néhány év múlva akár Busquets-et is kiszoríthatja.
Forca Barca!!!!
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.05.25. 13:32:52

hank1ee írta:Rafinha egyértelműen elkötelezettebbnek tűnik a csapat felé, mint a bátyja, mentalitásban nálam már most megverte, kérdés, ez ugyanígy marad-e abban az esetben, ha nem kap temérdek lehetőséget a kövi szezonban. Emellett nagyon tehetséges, látni kell majd nálunk, és el fogjuk dönteni, hogy hiányzik-e még Thiago. Szvsz az idő majd eldönti, és nem fog. :D
Rafinha is nagyon jo jatekos(lesz)es nagy kedvenc mar most, DE szerintem Thiago teljesen mas szint nem csak most hanem kesobb is mas szintet fog kepviselni.o egy igazi zseni lesz es ezt mar Pep is eszrevette.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.05.25. 13:08:42

Rafinha egyértelműen elkötelezettebbnek tűnik a csapat felé, mint a bátyja, mentalitásban nálam már most megverte, kérdés, ez ugyanígy marad-e abban az esetben, ha nem kap temérdek lehetőséget a kövi szezonban. Emellett nagyon tehetséges, látni kell majd nálunk, és el fogjuk dönteni, hogy hiányzik-e még Thiago. Szvsz az idő majd eldönti, és nem fog. :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.05.25. 04:47:48

Denis Suarez - Grimaldoval és Samperrel ellentétben - túlértékelt játékos és soha nem fogja ostromolni az A kapuját, mint a másik kettő. A támadó szekcióban is csak Adamaban és Munirban van igazi spiritusz, de velük még rengeteg egyéni edzői munkát el kell végezni személyre szabottan, amíg príma játékosokká válhatnak. A többiek csak B - színtűek (ez nem vonatkozik feltétlen Bagnacra, akit most nem láttam). Talán az ifiből jön föl megint ígéretesebb tehetség.
salas9
Entrenador del Barça

2014.05.22. 18:47:27

palesz77 írta:Valaki aki követi az ifis dolgokat nem tudja véletlenül, hogy lesz-e idén nyáron valami u-akárhányas torna, amin a mi ifijeink is játszanak majd? Rafinha meg Deu mellett gondolok itt Denis Suarezre, Grimaldora, Sergi Samperre, Masipra pl. Róluk olvasgattam itt a fórumon többet, és érdekel, hogy felkészülés alatt végig ott lesznek-e, és játszanak-e majd, vagy csak később csatlakoznak be..
U19-es Európa bajnokság az lesz. Most, május 31-én indul a selejtező a Spanyolok a Németekkel, a Litvánokkal és a Dánokkal küzdenek meg a kijutásért (Ha jól tudom, a nyolc csoportelső jut ki). A Spanyol keretbe 5 Barcelona B játékos került be: Alex Grimaldo, Sergi Samper, Sandro Ramirez, Adama Traore és Munir El Haddadi. Az idősebb U21-es korosztálynak majd szeptember 4-én (Pont Magyarországon!) folytatódik a selejtezőcsoport. Itt lehet érdekelt majd Deulofeu és Denis Suarez is :wink:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.05.20. 23:21:25

Valaki aki követi az ifis dolgokat nem tudja véletlenül, hogy lesz-e idén nyáron valami u-akárhányas torna, amin a mi ifijeink is játszanak majd? Rafinha meg Deu mellett gondolok itt Denis Suarezre, Grimaldora, Sergi Samperre, Masipra pl. Róluk olvasgattam itt a fórumon többet, és érdekel, hogy felkészülés alatt végig ott lesznek-e, és játszanak-e majd, vagy csak később csatlakoznak be..
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.05.20. 21:39:51

En nagyon varom Rafinhat. O masban tehetseges mint a batyo de o is iszonyu jo jatekos lehet. Ami szerintem oriasi elonyuk h mindkettojukben megvan a csibeszseg, a kello onbizalom, en ezert bizom benne hogy itt is megmeri huzni majd a cseleit, passzait, loveseit mint ahogy Thiago is megmerte.(Thiagonal sokan szerintem tevesen flegmasagnak tekintettek a higgadtsagat) Az elso no look golpasszara a videoban nem tudom ki figyelt meg fel :D amugy ez mar megint alom/fm vagy nevezzetek barminek lehet kapni fogom majd ma is miatta a savat...,DE en nekem nagy almom lett volna egy Thiago Rafinha kozeppalyas duot megnezni. Szerintem pont kiegeszitenek egymast mint anno a csucsformaban levo Xavi , Ini paros.

Deulofeurol is akkor egy kicsit. Benne viszont en ezt az onbizalmat tulzonak erzem mar mar "Istenkomplexusnak" a videon is remekul latszik, hogy ha valaki jobb pozicioban van akkor sem nagyon akar passzolni. En ot meg hagytam volna valahol 1evet erni, de akermennyire is ambivalens ezreseim vannak vele kapcsolatban varom nagyon. Remelem ram cafol a kepessegek meg vannak csak hat tudjuk, hogy az sokszor nem eleg, ha mentalisan nincs a megfelelo allapotban az ember.
kristop
Entrenador del Barça

2014.05.20. 19:54:38

tökéletesen egyetértek chinoval a fiatalok ügyében. ezzel a bé generációval még várni kell és pont ez az egyetlen dolog, ami miatt örülök eusebio maradásának. fejezze be a munkát velük. mert jelenleg egyetlen játékos sincs köztük, aki beférne a felnőtt keretbe(!). igen, nem a kezdőbe, nem a cserepadra, hanem a jövő évi keretbe se. (jó, kivéve masip, de az már hivatalos, harmadik számú hálóőr lesz) VISZONT, sokkal több potenciális elsőcsapatos játékos van köztük, mint eddig bármikor.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.05.20. 18:10:39

Mivel saját topicjuk nincs belinkelem ide:

Rafinha Alcantara ● All Goals & Assists ● 2013/2014
Gerard Deulofeu ● All Goals & Assists ● 2013/2014

Nagyon várom már mindkettőjük játékát! Rafinha védelem mögé bepasszolt labdái nagyon tetszenek, remélem sok ilyet láthatunk majd tőle jövőre. Deulofeunak meg hangyányit csökkenteni kell az önzőzését, és akkor beválhat. Remélem megkapják jövőre a lehetőséget és élnek is vele, úgy várom hogy lássam őket játszani, mint tavaly Neymart vártam kb.. :D
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.20. 16:10:36

barcafacan írta: Szerintem a B edzőjének az a dolga, hogy háromnegyed - kész játékosokaz tálcán kínáljon az A edzőjének. Ennek pedig nyoma se volt. Ész nélkül mentek a B -sek Tata edzéseire - hol ez- hol az, de ottragadásról még csak szó sem volt. Pedig kizárt, hogy már most nem lenne helye néhánynak a kispadon.
Pedig pont azzal törték volna meg a fejlődésüket. Egy 18-19 éves tacskónak, aki még az első szezonját tölti a B-ben mindennél fontosabb a folyamatos játéklehetőség. Ezt itt nem kapta volna meg. A másodosztály is elég erős, tökéletes, hogy meccsrutint szerezzenek és kezdjenek "érni".
Jönnek itt sokan Bagnack-kal, Adamaval, Samperrel, akik még ott is túlnyomó részt cserék voltak, főleg az utóbbi kettő. Grimaldo sem kapott túl sok lehetőséget Planas miatt, akkor mi lett volna itt Alba és Adriano mögött.
De, ha az életkorukat nem is vesszük, első szezonjuk, nem hatalmas mennyiségű játékperccel. Rafinha is 20 évesen hagyta ott, de csak lehúzott ott két évet, mégpedig alapemberként. A legjobb példa Assulin. Az új Messi volt, de 19 évesen otthagyta a csapatot, azóta hallott valaki róla valamit? Dobálták egyik kiscsapatból a másikba.

Amellett nem feltétlenül a nagy tehetségekből lesznek itt alap játékosok. Simán el tudom képzelni, hogy Bagnack is eltűnik a süllyesztőben és Sandro surranópályán befut. Így volt ez Bartraval is. Nem sokan fogadtak volna rá, főleg Muniesa mellett. Marc-nak volt egy sérülése, de ezzel együtt otthagyta kb. 19 évesen a B-t és ment a nagycsapatba. Most hol tart? Valami angol kiscsapatban, pedig kb. egyidősek Bartraval.

JDS-t is nagy játékosnak kiáltották ki. Kérdés is volt, hogy ő vagy Thiago. Most pedig láthatjuk.

Kíváncsi lennék néhány fórumer véleményére ezzel kapcsolatban, aki követi a fiatalokat.
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.05.20. 08:45:31

Tartok tőle, hogy ,ha Masip elé hoznak valakit, elkallódik, vagyis nem lesz biztosított a folyamtos játéklehetősége, hogy fejlődhessen. :?
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.05.20. 04:54:02

defender3 írta:Most lehet, h a fiatalok több lehetőséget kapnak a nagyok között (kupa eléjen vegyes A-cserék B-kezdővel lehetne kiállni). Az idei évben az volt a legfurább számomra, h fiatal alig kapott lehetőséget de ez betudható annak, h Tata nem is ismerte őket, talán LE-vel ez is változni fog.
A legváratlanabb hír a B-vel kapcsolatban, hogy noha már az utódát is megnevezték, Eusebio mégis marad. Nyilván a kiváló hajrá után ezt fel kellett kínálni neki. Én mégse örülök, mert egyáltalán nem tartom fontosnak a B csapat helyezését azon túl, hogy stabilan ne essen ki. Szerintem a B edzőjének az a dolga, hogy háromnegyed - kész játékosokaz tálcán kínáljon az A edzőjének. Ennek pedig nyoma se volt. Ész nélkül mentek a B -sek Tata edzéseire - hol ez- hol az, de ottragadásról még csak szó sem volt. Pedig kizárt, hogy már most nem lenne helye néhánynak a kispadon.
Válasz küldése