Szerintem ezt a szintet az elmúlt hetekben már most megütötte, a felsőpolcost. 6-7 játékosnál többet tuti nem tudnék mondani a posztján, akik jobbak jelenleg. Azt persze nem tudni, mennyire tudja ezt hosszútávon, vagy mennyire fellángolás, de szerintem ez inkább az előbbi, valami átkattant benne, és háromszor olyan jó lett, mint korábban volt, puszta önbizalom kérdése volt, vagy ahogy lejjebb írták, tán kicsit erősödött is.Chino írta: ↑2024.02.05. 14:39:13Én úgy gondolom 18 évesen lehet azon a szinten, amikor, ha nem is világklasszis, de posztján abszolút felsőpolcos, stabil kezdő legyen. Persze csak ha továbbra is folyamatosan fejlődik, még ha nem is ilyen léptékben, mint most.
A terhelés Raphinha visszatérésével valószínűleg alacsonyabb lesz, amíg egészséges volt a brazil 15-20 perces játékos volt. Ráadásul Felix is kiszállt, utána Torres, szóval a körülmények diktálták inkább.
Ennek ellenére talán lehetett volna pihentetni, viszont egyedüli veszélyforrásként (Lewát ki kell szolgálni, amit elsősorban neki kellett) nehéz volt nélkülözni.
Ettől még nyilván nem fogja tudni ezt hozni meccsről meccsre 90 percekig, és nem is szabad cserénél többként számolni vele, kivéve persze ha úgy torlódik minden, ahogy most volt. Szerencse, hogy Gündogan most került csúcsformába, ők ketten elegek bőven a helyzetteremtéshez.
Az a gond, hogy igazából még a következő utáni szezonban sem szabadna neki full kezdőnek lennie, akkor még mindig csak éppen 18 lesz, de valamiért az az érzésem, hogy el fogjuk sietni a dolgot, és az érzelem felül fogja írni az észt. És innentől kell majd egy kis szerencse is, hogy ne legyen Fati/Pedri/Gavi belőle.