23 éves, van spanyol bajnoki és nemzetközi rutinja. A puding próbája az evés.Nero. írta: Egy percet nem láttam játszani a gyereket, de aligha lehet Pique közelébe.
Lehet hogy tehetséges, de a jövőre nézve elég aggasztoak ezek az igazolásaink.
Clément Lenglet
Egy percet nem láttam játszani a gyereket, de aligha lehet Pique közelébe.Samper írta:Azt hittem, hogy akik folyamatosan írták a Piquét kritizáló kommenteket, legalább picit örülni fognak érkezésének.
Lehet hogy tehetséges, de a jövőre nézve elég aggasztoak ezek az igazolásaink.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Azt hittem, hogy akik folyamatosan írták a Piquét kritizáló kommenteket, legalább picit örülni fognak érkezésének.
Megy az élő közvetítés, az aláíráson és a dekázáson már túl van, most jön a sajtótájékoztató. Szimpatikus srác, szerény, csendes.
Hajrá!
Hajrá!
-
- Entrenador del Barça
Csak 10 évre kell, ne legyenek irreális elvárásaid.PCsabi írta:Üdv a csapatban meg minden, de nem túl idős? 23 múlt, nem tudja 15 évre megoldani a posztot.

-
- aka Game90
Üdv a csapatban meg minden, de nem túl idős? 23 múlt, nem tudja 15 évre megoldani a posztot.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kihúztuk a Caparrós sorsjegyet.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem a besztlígre gondoltam, hanem a La Ligára.Varatrix írta:Pedig full sok PL meccset néztem, de nem tűnt fel...MatyiG írta: Ha nem csak Barça-meccseket néz az ember, akkor azért feltűnik egy idő után. A MU ellen a BL-ben például nagyot játszott tavasszal.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Pedig full sok PL meccset néztem, de nem tűnt fel...MatyiG írta: Ha nem csak Barça-meccseket néz az ember, akkor azért feltűnik egy idő után. A MU ellen a BL-ben például nagyot játszott tavasszal.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- MatyiG
- Adminisztrátor
Vagy csak felsorolták a tapasztalt védőket a csapatból.Cestus írta:A hivatalos oldalon azt írták, hogy az Umtiti-Piqué-Verma alkotta tapasztalt védőtrióhoz csatlakozik. Gondolom akkor Minát eltakarítjuk minimum kölcsönbe, és így lesznek négyen.

Közben már beleírták Minát is. Marlon viszont hiányzik.
Remélem, hogy Verma megy inkább, és nem adjuk el Minát.

A hivatalos oldalon azt írták, hogy az Umtiti-Piqué-Verma alkotta tapasztalt védőtrióhoz csatlakozik. Gondolom akkor Minát eltakarítjuk minimum kölcsönbe, és így lesznek négyen.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Arra rá kellett keresnem, hogy hány gólt lőtt tavaly, de azzal tisztában voltam, hogy a tavalyi Sevilla-védelemnek alapembere volt...Varatrix írta:Gondlom, amiért én is jó hasonlatnak tartom. Nem igazán tudsz róla semmit, ezért rá kell keresned!MatyiG írta:Mitől "google-játékos"?![]()
Üdv... Reméljük Umtiti vol2. és akkor 10 évre megvagyunk!

Umtiti-szint nem lesz, de jól fogja pótolni remélhetőleg.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Gondlom, amiért én is jó hasonlatnak tartom. Nem igazán tudsz róla semmit, ezért rá kell keresned!MatyiG írta:Mitől "google-játékos"?

Üdv... Reméljük Umtiti vol2. és akkor 10 évre megvagyunk!

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mitől "google-játékos"? 3. számú védőnek tökéletes, másfél évet lehúzott a Sevilla kezdőjében, szóval viszonylag tapasztalt már a Ligában, de mégis fiatal, szerintem cserének teljesen rendben.Nero. írta:Ismét egy “google-jatekos”, bizakodobb voltam mikor Suarezeket és Rakiticeket igazoltunk és úgy mentünk rá a BLre, majd meglatjuk.
Ismét egy “google-jatekos”, bizakodobb voltam mikor Suarezeket és Rakiticeket igazoltunk és úgy mentünk rá a BLre, majd meglatjuk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
umtiti cseréjének valószínűleg tökéletes lesz (legalábbis mivel ballábas gondolom ott fog játszani)
sok sikert!
sok sikert!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...