Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Így nyomja a B-ben is, csak ott nehezebb dolga van, mert az ellenfelek már rájöttek, hogy legalább 2-3 embert kell ráállítani, ha pontot akarnak szerezni a meccsen.shutterisland írta:ezt az adama gyereket csipázni fogom, ha ilyen vakmerően tolja, a néger deu.![]()
Remélhetőleg neked lesz igazad és tényleg ez van mögötte. Mondjuk Eusebio "sikeressége" is inkább a te gondolatmenetedet támasztja alá. Konkrétan ha jól tudom egy ember sem verekedte be magát a kezdőbe, amióta ő van a B-ben. Annyira azért nem követem az ifiket, hogy kellő rálátásom legyen a teljesítményekre, de valószínűleg volt egy-két játékos, akiből többet is ki lehetett volna hozni...Gareth Tello írta:Egyébként meg ők hárman a csapat vezéregyéniségei közé tartoznak (leginkább Samper és Patric), szóval lehet, hogy csak annyit akartak jelezni, hogy nincs semmi gond, az együttes egységesebb, mint valaha, és tovább fognak küzdeni egymásért.
Hát nem tudom, pont ezekből a játékosokból nem nézem ki, hogy ilyen jellegű problémáik lennének, eddig legalábbis mindig példás hozzáállást mutattak, főleg Samper. Egyébként meg ők hárman a csapat vezéregyéniségei közé tartoznak (leginkább Samper és Patric), szóval lehet, hogy csak annyit akartak jelezni, hogy nincs semmi gond, az együttes egységesebb, mint valaha, és tovább fognak küzdeni egymásért.danianevem írta:Riposzt már van rá a játékosok részéről, a cikk. Csak nem magukra ismertek?
Montoya helyére tavasszal Munir már az A keretben lesz. De nyárra másokkal is meg kell újra állapodni, különben elmennek.Rivaldo11 írta:Samper, Adama, Halilovic, Ié, D.Suarez...Nem is akkora baj, ha nem igazolhatunk. Kincseink vannak, bánjunk jól velük.
Igen, a meccsek többségét eddig lehetett nézni a hivatalos YouTube-csatornán, most valamiért nem él ez a lehetőség.mahitoo írta:Pedig leginkább benned bíztam.Azért köszi!
Pl a wiziwig, amit legsűrűbben használok, holnapra várja ezt a meccset... A többi oldalon meg egyik sem indul el. Pedig ezeket a meccseket néha youtube-on is lehet nézni.
Pedig leginkább benned bíztam.Gareth Tello írta:Én sem találok most sajnos, úgyhogy csak ezt az oldalt nézegetem: http://www.uefa.com/uefayouthleague/sea ... ch=2015095" target="_blankmahitoo írta:Nem tudtok véletlenül a Barca-PSG UEFA Youth League meccshez streamet? Most kezdődött, a szokásos oldalaim most nem segítenek.
Sajnálom, hogy ez van, pár embert olyan szívesen néznék...(Juanma, Tarín, Ferran, Ros, Enguene, Moha...)
Én sem találok most sajnos, úgyhogy csak ezt az oldalt nézegetem: http://www.uefa.com/uefayouthleague/sea ... ch=2015095" target="_blankmahitoo írta:Nem tudtok véletlenül a Barca-PSG UEFA Youth League meccshez streamet? Most kezdődött, a szokásos oldalaim most nem segítenek.
Groningen? Mi van, már holland csapatokkal játszunk a bajnokságban?palesz77 írta:Halilovic vs Groningen
Alen nekem baromira tetszett, a góljától eltekintve is, remek megindulások, passzok, és most fizikálisan is jobban bírta, rengeteget melózott, nem egyszer szinte a saját szögletzászlójánál szerelt. Talán ez volt eddig a legjobb meccse gránátvörös-kékben.palesz77 írta:A meccset nem tudtam nézni, jöttek közbe hozzám, Diagne, Bagnack, Ié, Adama és Halilovic hogy játszottak ma?
Annyi a probléma egyedül, hogy szerintem nem hozzájuk fog nyúlni majd a vezetőség és Lucho, hanem Xaviékat plusz egy évig marasztalni fogják.. De ne legyen igazam.Rivaldo11 írta:Samper, Adama, Halilovic, Ié, D.Suarez...Nem is akkora baj, ha nem igazolhatunk. Kincseink vannak, bánjunk jól velük.

Graham Hunter volt az, egyébként.Gareth Tello írta:Dongouban én egyébként elég sokat láttam korábban, de amióta kijelentette valamelyik okos (és befolyásos) ember, hogy Dongou jobb, mint Messi volt ebben a korban, azóta eléggé megrekedt a fejlődésben sajnos.

Az a baj, hogy jelen pillanatban egy pontra van a kiesőzónától a csapat... A kiesés pedig egyrészről hatalmas "bravúr" lenne, mivel elég komoly tehetségek vannak most az együttesben, másrészről pedig a B-játékosok fejlődésének szempontjából sem lenne túlzottan előnyös, mert azért a másodosztály csak színvonalasabb, mint a harmadik liga, erősebb ellenfelek ellen edződhetnek az aktuális ígéretek. Ráadásul ha van mondjuk egy különösen tehetséges fiatal srác valahol máshol Európában, akkor őt is könnyebb lehet úgy idecsábítani, hogy a másodosztályban szerepel a gárda. Azzal nem lenne bajom, ha hátul végeznénk végül, feljutni úgysem tudunk, szóval lényegtelen, csak a kiesést ússzuk meg valahogy.danianevem írta:Köszönöm a választ. A B-nél nem hiszem, hogy különösebben megdorgálnák Eusebiot, ha csak alsóházban köt ki a csapat. Viszont nagyon nem tetszik ez a Halilovic pihentetés a részéről, mert az szerintem tiszta sor, hogy generációjának legnagyobb tehetségei között van a srác. Ennek ellenére nem igazán látom a fejlődését. Persze sok van még hátra, de én minél hamarabb látni akarom a felnőttek között.![]()
Dongout sosem értettem, talán túlzottan is belevizionálják az Eto'o utód szerepkört, ami meg is lehet neki, hiszen még mindig csak 19 éves, de jó ideje nem láttam tőle komolyabb előrelépést a gólérzékenység terén.
Ami jobban aggaszt az ifiknél, hogy a mostaniak között sem látok olyan védőt, aki a jövőben akár alapember is lehetne. Az elején még néztem pár találkozót, akkor Gafarot játéka tetszett a legjobban, sallangmentes volt és stabil. Ha viszont jól olvasom a statokból, már közel sem tekinthető meghatározó játékosnak a csapaton belül...