Én még Grimaldoval sem számolnék ennyire. Mondjuk ez függ attól, hogy Montoya/Alves marad-e vagy nem. Nagyon jó a srác, végtelenül kedvelem, de nagyon össze kellene jönni a dolgoknak, hogy komolyan játszhasson. "Sajnos" ott van előtte egy top 3-as balbekk, aki ráadásul még fiatal is.Samper írta:Na de kik ők? Samper és Grimaldo (Muniron kívül) vitathatatlanul. Adama és Halilovic akkor, ha az edzők vállalják velük az egyéni foglalkozást. Sandro, Ortola és Ié (Diagné ? )akkor, ha a sérülések, eltiltások szükségessé teszik. A többiek közül egyelőre SENKI.Rivaldo11 írta:Különösen fontos lesz most, hogy azokra a fiatalokra, akikben tényleg van potenciál, bátran építsünk. Ha tavasszal elmennek a hajók végleg-liga, Bl, kupa-már el is kezdeném az építkezést, nincs hova várni. Persze ésszel, de a lehetőséget bátran megadva azoknak, akik erre alkalmasak.
Samperen lehet gondolkodni, de amíg Busi, ilyen teljesítménnyel is évek óta ennyire kirobbanthatatlan nehéz a dolog. Ami a védőket illeti, ott megvagyunk, főleg, ha még Vermat is odavesszük, ráadásul először Bartrat kellene állandósítani. Ortola-t meg minek? Egy harmadik számú kapust miért kellene felhozni, ha már itt van Masip. Örüljünk, hogy a B-ben van egy jó kapusunk. Ami égető lenne az a jobb hátvéd poszt. Oda viszont van egy fogalmatlan Patric, aki helyett nem tudom miért nem Campins (akár Diagné) játszik. Igaz olyan sokat még nem láttam, de sokkal biztatóbb, mint a kedves csk-nk.
A középpályán is igazán csak Halilovic akit ki lehet emelni. Ilyen Pol Calvet-el meg Gumbau-val nem sokra mennénk. Mondjuk utóbbira nem mondanám, hogy rossz játékos, de nálunk nem hiszem, hogy lenne jövője.
Sandrro pedig inkább a helyzetek elpuskázásában jeleskedik. Én egy olyan se színe se szaga játékosnak látom. Amilyen konkurenciái vannak csatárposzton, nem hiszem, hogy lenne bármire is esélye.
Ezt én is így gondolom. Idén is igazából Rafinha-t kellene beépíteni, akiben szerintem bőven van annyi, hogy érdemi javulást hozzon a középpályára. A kisebb csapatok ellen egy Ini-Rafinha-Busi/Masch trióval sokkal többre mennénk.danianevem írta:Nekem ezzel a nagy fiatalítási hadjárattal csak annyi a bajom, hogy alapvetően már megvan a keret jövőre is. A jobb oldali védő és a védekező középpályás poszt kivételével (már ha Mascheranot védőnek számoljuk) mindenhol elegendő mennyiségű játékos van, minőségben meg érdemi javulást az ifik csak akkor hozhatnának, ha már x tétmeccsen túl vannak a felnőttek között is. Ezt meg aligha fogja LE (vagy bárki más) eredménykényszer mellett meglépni...
Illetve már a B-ben kellene őket jól felkészíteni, ami az elmúlt jó pár hét alapján megint csak eléggé ingoványos talaj elnézve Eusebio eredményességét...
Egyébként az említett neveket én is szívesen elnézegetném a felnőttek között, csak éppen a helyüket nem látom. Leginkább a támadószekcióba lehetne felhívni játékosokat, de ott a legtelítettebb a mezőny. A fejlődésükhöz meg elengedhetetlen lenne a megfelelő meccsrutin, azt meg inkább a B-ben kaphatnak...
Ha jövőre feljönne Grimaldo, Samper, Ié, Halilovic, Adama a már meglévő Munir, Rafinha (esetleg Denis) mellé csak az ő fejlődésüket korlátoznánk.
A horvát srác a B-ben sem alapjátékos (bár méltánytalanul keveset játszik) akkor mi lenne vele a nagy csapatban.
Szezononként kb. két fiatal játékos az szerintem akit be le "integrálni a felnőtt csapatba, de oda sem a telített posztokra.
Samper is nagyon tehetséges és húzóember a B-ben, de nagy kérdés, hogy Busi (rotáció esetén akár Masch) mellett mennyit játszhatna.