Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyet értek. Azt hittem, hogy egy jó kiegészítő ember lesz, ehhez képest Umtiti sérülésével lehetőséget kapott, és nemcsak megugrotta szintet, hanem robbantott. Így, hogy visszatért a másik francia, kellemes gondjaink lesznek hátul, főleg, ha nyáron még tényleg igazolunk középső védőt.Rivaldo11 írta:Óriásit játszott tegnap, magát sem kímélve. Szép csendben, alázatosan teszi a dolgát, egyre jobb és jobb. Nagy vétel volt Ő is.
Plusz piros pont a rámosznak kiosztott sallerért a szögletnél.
Itt az igazán nagy probléma, hogy sok olyan játékos sem rohangál, aki elérhető és azt mondom, muszáj behúzni. Nyilván a mostani Lajosnál nem nehéz jobbnak lenni, de ha Jovic a Barcelona kezdő centere szintjét megüti, akkor baj van a poszton.csababarca írta:Nyilván a középcsatár kérdése nagyobb probléma, de ott szerintem nem lesz lépés.
Ezért nem egyértelmű számomra sem, hogy De Ligt kell-e nekünk 90 millióért.Bárcsak a kpn is ilyen kényelmes gondunk lenne, hogy ezen filózzunk hogy annyira jók, hogy nem tudjuk eldönteni kinek kellene játszani.
Mivan?! Umtiti kulturalatlanul jatszik? Lattad mar jatszani?Samper írta:Umtiti nagyobb egyéniség, de Lenglet kultúrált játékával inkább illik a Barcaba és Piquével is jobban megértik egymást.
Egy top formában lévő Umtiti (kérdés lesz e még ilyen azzal a térddel) szintekkel Lenglet felett van.Kovbal88 írta:
Nekem nagy kedvencem Umtiti, remélem tud csatár poszton is játszani, mert Lenglet a védekezést ügyesebben megoldja nála. Kár, hogy szögletekből nem fejel gólt, mert akkor még hatékonyabb lenne. Szóval szerintem is fantasztikusan játszik, nem vitatkozik, csak szépen lehozza a meccseit.
Nekem nagy kedvencem Umtiti, remélem tud csatár poszton is játszani, mert Lenglet a védekezést ügyesebben megoldja nála. Kár, hogy szögletekből nem fejel gólt, mert akkor még hatékonyabb lenne. Szóval szerintem is fantasztikusan játszik, nem vitatkozik, csak szépen lehozza a meccseit.Alcantara írta:Nem pörög ez a topik nagyon. Lehet csak én látom így, de ez a gyerek nagyon bevált nálunk. A tegnapi vérszegénységben én őt láttam jól játszani, tanárian olvassa néha a játékot, remekül helyezkedik. Nagy igazolás volt.
Nero. írta: Egy percet nem láttam játszani a gyereket, de aligha lehet Pique közelébe.
Lehet hogy tehetséges, de a jövőre nézve elég aggasztoak ezek az igazolásaink.
Matyi érti a futball alfáját és omegáját, ezért vigyázz ezzel a kijelentéssel!!!MatyiG írta:Érdekes, hogy csak a tegnapi meccs után jött válasz.Látom értesz a focihoz![]()
Amúgy ezzel a stílussal nem sokáig lehet húzni a fórumon.
Kifogástalan érvelés!Alfaesomega írta: Látom értesz a focihoz
Lehet... Nehéz eldöntetni, hogy nyelvtanilag, vagy tartalmilag értelmetlenebb.18Barca99 írta:Félreértetted a mondandóját
Látom értesz a focihozMatyiG írta:És ezt miből sikerült leszűrni ennyi idő alatt?Lehet, hogy Lenglet a Sevillában a legjobb játékosok egyike volt, de ő nem Barcelóna színt!
Félreértetted a mondandójátMatyiG írta:És ezt miből sikerült leszűrni ennyi idő alatt?nem Barcelóna színt!
Lehet, hogy Lenglet a Sevillában a legjobb játékosok egyike volt, de ő nem Barcelóna színt!18Barca99 írta:Remélem téged is így minősítettek az első munkanapodonktm írta:Rossz helyezkedes, eladott labdak, csak az nem borozte be aki nem akarta. Gyengebb mint Mina, sajnos.
Remélem téged is így minősítettek az első munkanapodonktm írta:Rossz helyezkedes, eladott labdak, csak az nem borozte be aki nem akarta. Gyengebb mint Mina, sajnos.
Arthur, Lenglet, De Jong. Egy Barcának nem ilyen szintű játékosokkal kéne erősítenie úgy hogy egyértelműen a BL a cél.Samper írta:23 éves, van spanyol bajnoki és nemzetközi rutinja. A puding próbája az evés.Nero. írta: Egy percet nem láttam játszani a gyereket, de aligha lehet Pique közelébe.
Továbbra sem értem, hogy miért baj, hogy elhoztuk őt Umtiti mögé. Kit szeretnénk akkor 3-4. számú védőnek?Nero. írta:Egy percet nem láttam játszani a gyereket, de aligha lehet Pique közelébe.Samper írta:Azt hittem, hogy akik folyamatosan írták a Piquét kritizáló kommenteket, legalább picit örülni fognak érkezésének.