Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk ennek lehet ahhoz is van köze, hogy Thiago, Ini vagy Xavi szintű tehetség nem is volt azóta a B-ben.. Most Samper áll készen elméletileg az első csapatra - az elmondások alapján -, és szerintem aki látta az idei felnőtt csapatban lejátszott meccseit, az nem is nagyon aggódik miatta. Tehermentesítésre tökéletes lenne a gyerek, nekem eszméletlenül tetszett a játéka, ő mind fejben mind fizikálisan késznek tűnt. Halilovicról ez pl még nem mondható el. Azt meg senki ne várja, hogy egy újonnan feljött ifi rögtön kiszorítsa pl Init, de beugrós szereppel még az eredménykényszer ellenére is be lehet simán építeni a fiatalokat - csak ahhoz az edző is kell. A középpályán amúgy a Maestro kiválása után mást nem is tud idén csinálni majd Lucho, mint a fiatalokat próbálgatni, aminek én nagyon örülök. (Kivéve ha Masch veszi át Xavi pihentető szerepét a középpályán jövőre majd, de akkor én tökönbököm magam..)Feast4 írta:Ezzel az a baj, amit Viscával beszéltünk valamelyik nap. Nincs erre idő. Eredményspirálban vagyunk, ha egy játékos nem egyből meggyőző nincs idő arra, hogy várjuk na majd most. Ezt mutatja a nevelésünk. Thiagot leszámítva ki vált be az utóbbi pár évben?

Valóban nem lehet olyan következetesen, fokozatosan játszatni a tehetségeket, mint régen, de ettől függetlenül akik tényleg érdemesek a szerepkörre (akár alap-, akár pedig kiegészítő embernek), azok megkaphatják a lehetőséget az A csapatban. Idő ugyanis éppenséggel erre bőven van. Ez alatt bizonyítson, ha alkalmas rá, akkor tud is. Thiago sem született a kezdőbe, szépen beküzdötte magát. A minap megnéztem ki mennyit játszott, pontosan nem emlékszem a számokra:Feast4 írta:...
danianevem írta:Inkább a Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Busquets vonulatra gondolhatott... Valamennyien Segunda División B (harmad) vagy Tercera Divisiónból (negyedosztály) kerültek fel, szóval a kiesés önmagában még nem jelent katasztrófát. Megjárták a szamárlétrát, felépítették magukat. A mostaniaknak is ezt kellene, mert elsősorban fejben nincs rendben valami náluk. Talán igaza is lesz noname-nek és pont egy ilyen arcon csapás okán térnek észhez a játékosok.Samper írta:Közvetlenül?? Vagy talán Bojan Krkicre céloztál?noname írta:A jelenlegi keret nagy része 3. osztályú utánpótláscsapatból került fel, vagy még lejjebbről.

Inkább a Xavi, Iniesta, Messi, Pedro, Busquets vonulatra gondolhatott... Valamennyien Segunda División B (harmad) vagy Tercera Divisiónból (negyedosztály) kerültek fel, szóval a kiesés önmagában még nem jelent katasztrófát. Megjárták a szamárlétrát, felépítették magukat. A mostaniaknak is ezt kellene, mert elsősorban fejben nincs rendben valami náluk. Talán igaza is lesz noname-nek és pont egy ilyen arcon csapás okán térnek észhez a játékosok.Samper írta:Közvetlenül?? Vagy talán Bojan Krkicre céloztál?noname írta:A jelenlegi keret nagy része 3. osztályú utánpótláscsapatból került fel, vagy még lejjebbről.
Nem tudom biztosan, de mintha Busi meg Pedro a harmadosztályból jött volna fel annó.Samper írta:noname írta:A jelenlegi keret nagy része 3. osztályú utánpótláscsapatból került fel, vagy még lejjebbről.
Közvetlenül??
Dlf nem kell a Sevillának ez már eldöntött tény. Ott se tudott stabil kezdő lenni és jó eséllyel ezzel el is intézte magát. Két kölcsönadás ami besült és akkor még nem beszéltünk arról, hogy LE mondta, hogy mehet amerre lát nyáron de ebben a csapatban nincs helye. Suarez éke de az a baj, hogy ott is sokat padozik. Gondolom összefügg ez azzal, hogy fent áll a lehetőség, hogy visszadják és ha nélkülözhetetlen láncszemml válna a gépben akkor beesett az eső. Amúgy talán a Sevillaval valami ózletbe be is akarjuk venni, hogy végképp odaadjuk.messideco írta:Nem tudom, de ma olvastam, hogy Denis Suarez és Dlf nem tér vissza a csapathoz a következő szezonra.

noname írta:A jelenlegi keret nagy része 3. osztályú utánpótláscsapatból került fel, vagy még lejjebbről.
A harmadosztály csak növeli a távolságot az A és az utánpótlás között. A felfelé áramlás olyan ritka lesz, mint a fehér holló. Még inkább vásárolni lesz érdemes, mint nevelni-noname írta:Lehetséges, hogy szándékosan estek ki. A rivaldafény képes elolvasztani az amúgy sem túl értelmes focisták kevés agyát. Ha belegondoltok, akkor a játékosok nagy része most elmehet komolyabb csapatokhoz végleg vagy kölcsönbe, ahol sokkal többet keresne, mint most és még jobban szem előtt lesz. Nem véletlen, az se pls amit Deulofeuról nyilatkozott Emery. Lehet jót fog tenni az a harmadosztály, rendet rak a fejekben.
Ha ez így van, akkor csinálnék velük egy rejtett kamerás felvételt, ahol elmondanák, hogy direkt estek ki, elvinném a bíróságra, fifához, mindenkihez, aztán pedig kirúgnám az összeset.Samper írta:Győzzetek meg, ha úgy gondoljátok, hogy nem a játékosok ejtették ki a csapatukat.Erxy írta:2-5-re kikaptak a kicsik hazai palyan, ezzel pedig mar biztossa valt, hogy kiestek a masodosztalybol![]()
erdekes lesz hogy ki marad ki megy, hogy mi lesz Samperrel, Halilovical, Adamaval, Munirral.. ok erzesem szerint nem maradnak a harmadosztalyba...
allitolag a Juvenil A edzojet akarjak kinevezni jovore.
Győzzetek meg, ha úgy gondoljátok, hogy nem a játékosok ejtették ki a csapatukat.Erxy írta:2-5-re kikaptak a kicsik hazai palyan, ezzel pedig mar biztossa valt, hogy kiestek a masodosztalybol![]()
erdekes lesz hogy ki marad ki megy, hogy mi lesz Samperrel, Halilovical, Adamaval, Munirral.. ok erzesem szerint nem maradnak a harmadosztalyba...
allitolag a Juvenil A edzojet akarjak kinevezni jovore.

Deulofeupalesz77 írta:Denisről mondjuk tudni lehetett, mert 2 éves szerződése van, de Deouról mit írtak? Adjuk tovább máshova? Vagy végleg el?messideco írta:Nem tudom, de ma olvastam, hogy Denis Suarez és Dlf nem tér vissza a csapathoz a következő szezonra.
DENIS SUÁREZ 2014/15
Megmondom őszintén, ez alapján pont egy Sevilla szintű csapat ami neki való - húzóemberként, csereként nálunk se lenne rossz -, a 3 meccs amit láttam tőle szintén ezt erősítette meg bennem. Kétlem, hogy ő fogja megoldani a középpályánk problémáit, de amúgy ügyes gyerek.

Denisről mondjuk tudni lehetett, mert 2 éves szerződése van, de Deouról mit írtak? Adjuk tovább máshova? Vagy végleg el?messideco írta:Nem tudom, de ma olvastam, hogy Denis Suarez és Dlf nem tér vissza a csapathoz a következő szezonra.
Bár végigjátszaná az őszt Messi. Ha így lenne, Halilovic csak testközelből tanulhatna a nagyoktól. A játékban tavasszal fejlődhetne ott, ahová menne.palesz77 írta:Nézd akkor meg, hogy Messi hány percet hagyott ki egész ősszel - nem meccset, percet -, biztos jót tenne ennyi játék Halilovic fejlődősének..Samper írta:Semmiképpen nem adnám most kölcsön, hanem Messi "inasaként" őszre felhoznám. Attól függően, hogy kik jönnek januárban, esetleg akkor eladnám visszavásárlási opcióval.
Én is gondolkoztam a kölcsönadásokról a napokban, és erre jutottam:S.Agüero írta:Mert Halilovic nem ügyetlen.kanty írta: És ebbe a Rayo miért menne bele?