Pau Cubarsi Paredes

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.19. 10:59:44

bence0330 írta:
2025.05.19. 10:56:19
Zoldbela írta:
2025.05.19. 10:53:48
Bezzeg Fati, neki (szerinted) a pályán lenne a helye, miközben Cubarsit ekézed! :D
Azt írta, hogy NEM Cubarsi gólja volt, nagy betűkkel, az ekézés ellentettjét csinálta Brazilfan. :)
Kösz. :)

Off: Szerintem Fati beállhatott volna tegnap. Természetesen nem Cubarsí helyére.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.19. 10:56:19

Zoldbela írta:
2025.05.19. 10:53:48
brazilfan írta:
2025.05.18. 23:55:21
Ma is megkaptuk a szokásos típusgólt, a Villarreal első gólja előtt egy ember kivételével minden mezőnyjátékosunk perceken át az ő térfelükön volt, és amikor a jobbszélsőjük a felezővonalnál kapott labdát, nem sikerült a lesre állítás, ketten is lépéselőnyben tudtak megindulni.
Ez megint NEM Cubarsí gólja volt, hanem a taktika egyik részletében van borítékolva.
Bezzeg Fati, neki (szerinted) a pályán lenne a helye, miközben Cubarsit ekézed! :D
Azt írta, hogy NEM Cubarsi gólja volt, nagy betűkkel, az ekézés ellentettjét csinálta Brazilfan. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.05.18. 23:55:21

Ma is megkaptuk a szokásos típusgólt, a Villarreal első gólja előtt egy ember kivételével minden mezőnyjátékosunk perceken át az ő térfelükön volt, és amikor a jobbszélsőjük a felezővonalnál kapott labdát, nem sikerült a lesre állítás, ketten is lépéselőnyben tudtak megindulni.
Ez megint NEM Cubarsí gólja volt, hanem a taktika egyik részletében van borítékolva.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.05.18. 14:52:24

1 - kacsa

2 - hatalmas potencial van benne, csak tapasztalatot kell hozza szereznie, mint a tobbi jatekosnak is

3 - lassusagat karpotolja a kivalo jatekintelligenciaja, pontos hosszu passzai

4 - Flick a jatekosokhoz alakitja a taktikat, nem jatekosokat ker a taktikajahoz, ebbe szepen illik Cubarsi Alezredes (mindig igy olvasom :D)

5 - minden uj igazolasban benne van, hogy luft lehet, becsuljuk meg azt, amink van

szerintem csak a faradtsag okozta az utobbi fordulokban mutatott gyengebb jatekot
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.18. 13:02:17

pep71 írta:
2025.05.18. 12:52:47
szbsz írta:
2025.05.18. 12:19:34
Nem tudom kacsa-e, X-en olvastam, az Intert elvileg meggyőzte a teljesítménye ellenük és fontolgatják, hogy megveszik idén nyáron 70M körüli összegért!

Nekem az egyik kedvenc játékosom a mostani csikó csapatból, de ha jön Tah akkor mindenképp eladnám és nem azért mert ne tudna hasonlóan magas szinten védekezni mint akár Ara, akár Tah, hanem mert Flick lestaktikályához túl lassú! Hányszor láttuk, hogy nem ült a les csapda és ő képtelen volt beérni a csatárt, - és elsősorban nem Mbappera gondolok csatár alatt, hanem egy átlagos sebességű mezei csatárra - mögötte loholt 3 méterre...

A belőle kapott pénzből meg tudnánk igazolni egy top szintű szélsőt akár Leaot, akár Nico Wilit!

Deal? 8)
Nem vagyok nagy Cubarsi fan, pont a lassúsaga miatt, de a Barcában azt bírom legjobban, hogy tele van saját nevelésekkel. Anno Messi, Ini, Xavi, Busi, Puyol, Pique,Valdes,Pedro, SR stb..és nagy részük top kaliber.
Ne legyen olyan a Barca is mint a Real..nézd meg Mbappe, Bellingham, Vini..a legjobb jatekosaik mind zsoldosok..
Barcában meg Yamal, Cub, Gavi, Fermin, Balde, Casado,Fort, GM és Bernal-ba én nagyon sokat látok bele. Azért ilyet semelyik másik top csapat sem tud felmutatni, ez elképesztő. Nyilván nem mindegyikük tökéletes, sőt. Viszont a nagy "sztar"igazolasokkal nagyon be lehet fürdeni.. Cou, Dembi stb..
Remélem Flick talál meg 1-2 gyöngyszemet az évek során, király lenne.
Nyilván és is drukkolok a sajátoknak, de Cuba ebbe a mostani védelembe nem igazán illik, hogy őszinte legyek. Ha jön még mellé vetélytárs, akkor kb. 3.-4. számú opció lesz a poszton, ergo nem sok lehetőséget fog kapni, ami egyáltalán nem jó egy ennyire tehetséges és motivált fiatal játékos számára!

Ehhez jön a retek anyagi helyzet amiben jelenleg vagyunk. Szóval én legalábbis megfontolnám, hogy eladjuk-e, mert nem vagyunk abban az anyagi helyzetben, hogy 70 milliós játékosokat padoztassunk! Meg lenne a helye annak a pénznek...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
pep71
Entrenador del Barça

2025.05.18. 12:52:47

szbsz írta:
Nem tudom kacsa-e, X-en olvastam, az Intert elvileg meggyőzte a teljesítménye ellenük és fontolgatják, hogy megveszik idén nyáron 70M körüli összegért!

Nekem az egyik kedvenc játékosom a mostani csikó csapatból, de ha jön Tah akkor mindenképp eladnám és nem azért mert ne tudna hasonlóan magas szinten védekezni mint akár Ara, akár Tah, hanem mert Flick lestaktikályához túl lassú! Hányszor láttuk, hogy nem ült a les csapda és ő képtelen volt beérni a csatárt, - és elsősorban nem Mbappera gondolok csatár alatt, hanem egy átlagos sebességű mezei csatárra - mögötte loholt 3 méterre...

A belőle kapott pénzből meg tudnánk igazolni egy top szintű szélsőt akár Leaot, akár Nico Wilit!

Deal? 8)
Nem vagyok nagy Cubarsi fan, pont a lassúsaga miatt, de a Barcában azt bírom legjobban, hogy tele van saját nevelésekkel. Anno Messi, Ini, Xavi, Busi, Puyol, Pique,Valdes,Pedro, SR stb..és nagy részük top kaliber.
Ne legyen olyan a Barca is mint a Real..nézd meg Mbappe, Bellingham, Vini..a legjobb jatekosaik mind zsoldosok..
Barcában meg Yamal, Cub, Gavi, Fermin, Balde, Casado,Fort, GM és Bernal-ba én nagyon sokat látok bele. Azért ilyet semelyik másik top csapat sem tud felmutatni, ez elképesztő. Nyilván nem mindegyikük tökéletes, sőt. Viszont a nagy "sztar"igazolasokkal nagyon be lehet fürdeni.. Cou, Dembi stb..
Remélem Flick talál meg 1-2 gyöngyszemet az évek során, király lenne.
szbsz
Capitá del Barça

Deal? 8)
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
bence0330

2025.05.11. 20:48:44

Eszetlen dolog egy tinire ekkora terhet róni. Kiváló képességű játékos, de ezt nem bírhatja egész évben. A szezon végére tényleg eltűnt, mondjuk nincs vele egyedül, még Inigo is leromlott, pedig ő nagyon beton volt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Alcantara
Director del Fútbol

2025.05.11. 19:36:47

Legutóbb dicsértem. Amit ma nyújtott attól a hajam égnek áll. Nemcsak fizikálisan , fejben is belassult a szezon végére. Egyszerűen nem olvassa a játékot. Szerencsére időben lement, több bajt nem tudott okozni, megtette helyette Inigo.
bence0330

2025.04.27. 10:40:55

Alcantara írta:
2025.04.27. 10:27:19
Sokat szoktam rajta mérgelődni, de amit tegnap játszott, hát le a kalappal. Nagyon komoly szinten tolta a védelemben.
Igen, a egyik legjobb meccse volt, az az intelligens szerelése a gólunk előtt meg pont olyan volt, mint a násodik vezetékneve.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.04.27. 10:27:19

Sokat szoktam rajta mérgelődni, de amit tegnap játszott, hát le a kalappal. Nagyon komoly szinten tolta a védelemben.
Chino
Llegenda del Barça

2025.03.26. 11:32:02

Ahogy nézem az edzést, úgy tűnik ő és Inigo is rendben vannak, még azt sem tartom kizártnak, hogy együtt fognak kezdeni.

https://one.fcbarcelona.com/en/videos/134170-live
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.22. 06:37:56

bence0330 írta:
2025.03.21. 21:39:44
Itt azért nem csak azzal van a gond, ki mennyit játszik. Eltérő ritmus, bizonyos játékosoknál akár tetemes időeltolódással (a topik névadójánál ez nyilván nem téma), a megszokottól eltérő edzésmódszerekkel, intenzitással, ésatöbbi. Az már látszik, hogy Flick és a stábja nagyon komoly energiákat fektet a tűpontos felkészítésre, személyre szabott módon akár, szerintem kb percre be van osztva, ki mikor mit és mennyit csinál. Ebből a ritmusból pedig kiesik a játékos, és nincs kontrollunk felette. Aránál sem véletlen, hogy rendre az volt, hogy elment válogatottba, és sérülten tért vissza. Ilyen véletlenek nincsnek.
Itt szerintem is ezzel van a fő probléma. Tegnap Lewy is cserét kért vádli fájdalomra hivatkozva. Végre van egy profi stábja a klubnak, erre elengedik amatőrök? közé a játékosokat?
Spanyol szinten először a La Ligának és az RFEF-nek kellene bizonyítania, hogy profi módon tudnak működni (minden téren) akkor lehet nem érné őket panasz.
NL meccsek komolytalanok, ezért semmi értelme kockáztatni a játékosok egészségét a véghajrában.
Nem hiszem el, hogy nem lehetne ezt az egészet jobban megszervezni, az offtopic-ban írtál rá példát.
Minden válogatott szünetben belemehetünk ugyanabba a vitába, felrémlik a fél éves kommented, hogy kapsz egy Ferrarit (?) és széthajtod, mert nem a tiéd.
U21-es játékosaink visszatérhetnek, mert barátságos meccs lesz a németek elleni. Az a kérdés, hogy az ők és Cubarsi visszatérése a szövetség jóakaratán múlt, vagy a Mundo/Sport hírei szerint a klub nyomásgyakorlására.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.22. 05:40:24

Troym írta:
2025.03.21. 23:28:34
Amit nem tudok hova tenni ez a NL. Van vagy 10 éve, egyetlen részét sem értem ennek a kiesünk, feljutunk, vb pótselejtezőre megyünk, ha 12 dolog összeáll stb. Én ezt és a barátságos válogatott meccseket szüntetném meg.
A NL a barátságos meccsek helyett jött létre. Én is megszüntetném, semmi értelme, szokásos UEFA-s bohóckodás, hogy a jelentéktelenebb csapatoknak morzsákat adjanak, így tudnak Bosznia-Hercegovina-szintű csapatok az A csoportban vigéckedni. Sok komolyabb válogatottat nem érdekli az egész, ilyenkor tudják a jelentéktelenebbek a mellüket döngetni. Ha megszüntetnénk ezt a sorozatot, hamarabb véget érne a klubszezon, hosszabb lenne a nyári szünet.
Troym írta:
Amit Gránittal írtok a tömbösítés azért nem tetszik, mert a katari vb után a csapat fele csak lézengett hónapokig a pályán, márpedig a válogatott tömb nem lehetne késő nyáron, mert akkor még alapozás van és a nagy válogatott tornák eleve május-júniusban vannak, így oda se sokminden férne már, maradna a szezon kellős közepe.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni: ha szétválasztjuk a klubszezont és a válogatottszezont, akkor a klubszezon hamarabb véget ér. Mert megszűnnének a klubszezon közbeni válogatott-megszakítások. Ha szétválasztjuk a kettőt, akkor nem júniusban kezdődnének a válogatott tornák, hanem hamarabb, így hamarabb véget is érnének, így hosszabb lenne a nyári szünet.

Ha a szétválasztás mellett még meg is tartanák a Nemzetek Ligáját, akkor sem nyúlna bele az alapozásba a válogatottszezon, mert hamarabb véget érne a klubszezon. A nyári szünet ugyanannyi lenne, mint most, ha meg megszüntetnénk a NL-t, hosszabb lenne a nyári szünet. Több mint egy hónappal hamarabb véget érne a klubszezon. Így még a válogatott tornák előtt is pár héttel többet lehetne adni a válogatottaknak a felkészülésre (a nyári szünet meghosszabbodása mellett), így színvonalasabb tornákat látnánk. De a legideálisabb az lenne, ha a NL megszűnne. Sokkal korábban véget érne a klubszezon, ami hosszabb nyári szünetet adna a kluboknak, emellett több felkészülési időt adna a válogatottaknak a tornák előtt. Két legyet egycsapásra.

A szövetséget én sem hibáztatom, ők is a lehető legerősebb kerettel akarnak játszani, azt pedig sosem szabad elfelejteni, hogy a játékos bármikor lemondhatja a válogatott mérkőzését. Mégsem mondják le, innentől kezdve felesleges a szövetségekre mutogatni, mert a játékosok játszani akarnak. Nem akarnak kiesni a válogatott pixiséből sem. Az pedig egy egyértelmű változás a labdarúgásban, hogy már úgy érezzük, hogy a válogatott van alárendelve a klubfocinak. Korábban a nagy szám az egyértelműen a világbajnokság volt. Minden focizó gyerek foci vb-t akart nyerni. Ma ez egyre inkább elhomályosodik. Az internet előtt nemzetközi meccseket többnyire a válogatott tornákon láthattak az emberek, meg a saját országuk nemzetközi kupameccseit láthatták. Amióta van internet és minden komolyabb meccs láthatóvá vált, a focivb nimbusza egyértelműen csökkent. Sokkal több BL-meccset látunk, a focivb néhány mérkőzése, így a válogatottak felkészülése is veszített a jelentőségéből. Korábban a szövetségi kapitányok nimbusza is nagyobb volt, nem nagyon tudtam volna elképzelni, hogy egy klub számonkérjen rajtuk bármit, amikor a válogatott nagy durranása volt minden focizni akaró kisgyerek álma. Ma ez megfordult, és a klubok váltak lényegesebbé, legalábbis a szurkolók szemében. A játékosok döntésein azért még mindig látszik, hogy fontos nekik a válogatott is. Így értelmetlen a szövetségekre mutogatni, amikor a játékosok maguk jelentkeznek játékra, és játszani akarnak a válogatottban is.

Ja, és persze mindig a másik szövetségtől várjuk el, hogy pihentesse a játékosokat. De mit szólnának ahhoz a magyarok, ha a Liverpool-szurkolók követelnék a magyar szövetségtől Szoboszlai pihentetését? Persze, a másik szövetségtől követeljük a kedvenc klubunk játékosainak pihentetését. Egy másik szövetségtől... Egy másik szövetségre persze megy a mutogatás, de mit szólnánk hozzá, ha a magyar válogatott-tól is követelnék mások ugyanezt? Így mindjárt más megvilágításba kerül a Cubarsí-ügy meg az összes többi.
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
2025.03.21. 23:16:47
Troym írta:
2025.03.21. 23:00:51
Lehet, hogy 10 nincs, de jóval több van, mint egy klubnak, ez nyilvánvaló. Másrészt ez lényegtelen kb, ugyanúgy megkapnák a játékosokat, csak ha miattuk lesérülne épp valaki, akkor nem mi innánk meg közvetlenül a levét, és a játékosnak is jobb lenne, ha nem konstansan váltogatnák az edzésmódszereiket, alighanem összességében kevesebb sérülés lenne. Ez nem egy korrekt alapelvárás?
Válogatott meccs és válogatott meccs közt is van differencia. Egy VB / EB selejtező volt 30-40-60 éve is, kb pont ugyanígy kellett kijutni, csak kisebbek voltak maguk a tornák.
Amit nem tudok hova tenni ez a NL. Van vagy 10 éve, egyetlen részét sem értem ennek a kiesünk, feljutunk, vb pótselejtezőre megyünk, ha 12 dolog összeáll stb. Én ezt és a barátságos válogatott meccseket szüntetném meg.
Amit Gránittal írtok a tömbösítés azért nem tetszik, mert a katari vb után a csapat fele csak lézengett hónapokig a pályán, márpedig a válogatott tömb nem lehetne késő nyáron, mert akkor még alapozás van és a nagy válogatott tornák eleve május-júniusban vannak, így oda se sokminden férne már, maradna a szezon kellős közepe.
bence0330

2025.03.21. 23:16:47

Troym írta:
Ők is csak elméleti szinten válogathatnak 42354235 játékos közül, a valóságban a válogatottak ugyanúgy 25-30-40 játékosból épülnek fel. Természetesen behívhatják random Laliga csapat középpályását mondjuk Pedri helyett, vagy Rossi behívhatja Gipsz Jakabot Szoboszlai helyett, de onnantól hasonló teljesítményromlás jelentkezik, mint amikor mi betesszük 2-3 sérülés után pl Abel Ruizt (B középcsatára) a csapatba egy BL meccsen.
Nincs 10 válogatott szintű spanyol khv szerintem, de eredménykényszer ott is van, VB jön jövőre.
Lehet, hogy 10 nincs, de jóval több van, mint egy klubnak, ez nyilvánvaló. Másrészt ez lényegtelen kb, ugyanúgy megkapnák a játékosokat, csak ha miattuk lesérülne épp valaki, akkor nem mi innánk meg közvetlenül a levét, és a játékosnak is jobb lenne, ha nem konstansan váltogatnák az edzésmódszereiket, alighanem összességében kevesebb sérülés lenne. Ez nem egy korrekt alapelvárás?
Troym
Director del Fútbol

FcBarcelona1 írta:
2025.03.21. 19:34:33
Ne haragudj meg, de lassan minden hírből összeesküvést gyártasz, hogy minket bánt a világ.
Egyszerűen nem így van.
Cubarsi megsérült, ameddig kis zúzódásnak tűnt, addig ott tartották a válogatottnál és játszatni akarta a kapitány, ahogy mi is tettük volna logikusan, újabb orvosi vizsgálaton kiderült picit nagyobb a baj, haza is küldték.

Tényleg lassan eljutunk a napi bántanak szintig?

Egy játékosunk a válogatottnál van és kisebb sérülése lett, na bumm, 30 éve is volt ilyen, meg olyan is, hogy 3 nappal válogatott meccs után pályára kellett lépni.
bence0330 írta:
Szezon végén ha náluk kiesik valaki 1-2 hónapra, ők szívnak, nekik van is merítésük pótolni, és a szezon elejére jó eséllyel készen állhatnak.
Ők is csak elméleti szinten válogathatnak 42354235 játékos közül, a valóságban a válogatottak ugyanúgy 25-30-40 játékosból épülnek fel. Természetesen behívhatják random Laliga csapat középpályását mondjuk Pedri helyett, vagy Rossi behívhatja Gipsz Jakabot Szoboszlai helyett, de onnantól hasonló teljesítményromlás jelentkezik, mint amikor mi betesszük 2-3 sérülés után pl Abel Ruizt (B középcsatára) a csapatba egy BL meccsen.
Nincs 10 válogatott szintű spanyol khv szerintem, de eredménykényszer ott is van, VB jön jövőre.
bence0330

Troym írta:
2025.03.21. 17:29:33
Állítom egy ugyanilyen kis hétközi zúzódás után, itt is pályára lépne hétvégén.
A srác amúgy sérülten, fáradtan, bármilyen állapotban járhat 4 spanyol válogatott meccsnél (összesen lehet 100 perce a válogatottban tippre) és közel 50 klubcsapatbelinél, szóval szerintem nem ebben kellene keresni a hibát.
Itt azért nem csak azzal van a gond, ki mennyit játszik. Eltérő ritmus, bizonyos játékosoknál akár tetemes időeltolódással (a topik névadójánál ez nyilván nem téma), a megszokottól eltérő edzésmódszerekkel, intenzitással, ésatöbbi. Az már látszik, hogy Flick és a stábja nagyon komoly energiákat fektet a tűpontos felkészítésre, személyre szabott módon akár, szerintem kb percre be van osztva, ki mikor mit és mennyit csinál. Ebből a ritmusból pedig kiesik a játékos, és nincs kontrollunk felette. Aránál sem véletlen, hogy rendre az volt, hogy elment válogatottba, és sérülten tért vissza. Ilyen véletlenek nincsnek.

Abszolút egyetértek gránittal abban (ez persze nem a szöv. kapitányok sara!!!), hogy amíg ezek a szünetek így közbe vannak iktatva, addig a sérülés kockázata sokkal nagyobb lesz, és mi szívjuk meg. Szezon végén ha náluk kiesik valaki 1-2 hónapra, ők szívnak, nekik van is merítésük pótolni, és a szezon elejére jó eséllyel készen állhatnak.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.21. 19:34:33

Troym írta:
2025.03.21. 18:21:58
Na akkor mégis orvosok döntenek?
Mégsem egy apró zúzódás, amivel itt is pályára lépne hétvégén?
Troym
Director del Fútbol

2025.03.21. 18:21:58

Na akkor mégis orvosok döntenek?
soadroli
Llegenda del Barça

2025.03.21. 17:53:17

RFEF Statement: After medical examinations, it has been decided that Pau Cubarsí will return to Barcelona to begin the recovery from his sprain.
Kép
Troym
Director del Fútbol

2025.03.21. 17:29:33

Legyen már annyira legalább felmentve a spanyol szövetségi kapitány, hogy gondolom orvosok mondták neki, hogy játszhat Cubarsi és nem ő csapkodta ostorral a srácot, hogy márpedig marad.

Állítom egy ugyanilyen kis hétközi zúzódás után, itt is pályára lépne hétvégén.
A srác amúgy sérülten, fáradtan, bármilyen állapotban járhat 4 spanyol válogatott meccsnél (összesen lehet 100 perce a válogatottban tippre) és közel 50 klubcsapatbelinél, szóval szerintem nem ebben kellene keresni a hibát.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.03.21. 15:35:16

https://as.com/futbol/lio-cubarsi-la-rf ... elva-ya-n/
Valami hasonlóra gondoltam
Röviden:
A Barca természetesnek vette, hogy Cubarsi a sérülése után hazatér Barcelonába. Az RFEF minimális sérülésnek veszi, ami 3 nap alatt helyre jön, és játszhat vasárnap a fontos meccsen :)
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.03.21. 13:46:15

bence0330 írta:
2025.03.21. 10:14:59
Nem, azt állítottam, hogy nincs senki, aki konkrétan ne szeretne bárkit venni bárhová, így védőt is. :)
Jelentem: vagyok!

A gála csapat megvan!

Véleményem szerint, stratégiai okokból a kispadot inkább az utánpótlásra kell építeni, ezzel is perspektívát nyitva a tehetségeink előtt.

A La Masián nevelkedett játékosok sokaságát lehet felsorolni, akik mivel a Barcában nem kaptak lehetőséget, más csapatban futottak be karriert vagy éppen jó pénzért kellett visszavásárolni őket.
gránit
Director del Fútbol

2025.03.21. 10:48:25

Chino írta:
2025.03.21. 10:43:39
Az a gond, hogy kiragadsz a szövegből egy-egy olyan állítást ami a te igazad bizonyítaná. Ha valaki azt mondja, hogy nem a védősorba kellene igazolni, az nem azt jelenti, hogy nem lenne jó egy védő, , hanem ha van lehetőség nem oda kellene, hanem azokra a posztokra, ahol sokkal rosszabbul állunk, ahonnan elég egy embert elveszteni és akár a szezonnak is lőhetnek. Példa Raphinha, aki ha kiesik az esélyeink bármely porondon iszonyatosan visszaesnek. Ha kidől Araujo, Inigo vagy Cubarsi van rá pótlás, még minőségben is. Ha nem igazolunk előre bele kell tolni 60-70 meccset egy 17 és egy 37 éves játékos (+Raphiinha) lábába és imádkozni, hogy a háromból egy se sérüljön le és ne készüljenek el a szezon lényegi részére.
Ha visszaolvasol, szerintem mindenki prioritásokról beszélt és nem arról, hogy ha sikerült a fontos helyeket bepótolni utána ne érkezhessen védő.
Én nem is azt állítom, hogy korlátlan lehetőségek mellett ne akarnál védőt. Én azt állítom, hogy a létező lehetőségek mellett az általános vélemény az, hogy ne belső védőt igazoljunk. Amiről te írsz még utána, annak nem állítom az ellenkezőjét. Én azt állítom, hogy ha felmerül a belső védő igazolása, mindig jön az ellenvélemény, majd panaszkodunk, hogy Sergi Domingueznek kell beállnia. Ennyi. A saját véleményem meg emellett az, hogy szűkös lehetőségek mellett is igazoljunk belső védőt. Nálam top 3 prioritás.
Válasz küldése