Kösz.

Off: Szerintem Fati beállhatott volna tegnap. Természetesen nem Cubarsí helyére.
Kösz.
Azt írta, hogy NEM Cubarsi gólja volt, nagy betűkkel, az ekézés ellentettjét csinálta Brazilfan.Zoldbela írta: ↑2025.05.19. 10:53:48Bezzeg Fati, neki (szerinted) a pályán lenne a helye, miközben Cubarsit ekézed!brazilfan írta: ↑2025.05.18. 23:55:21Ma is megkaptuk a szokásos típusgólt, a Villarreal első gólja előtt egy ember kivételével minden mezőnyjátékosunk perceken át az ő térfelükön volt, és amikor a jobbszélsőjük a felezővonalnál kapott labdát, nem sikerült a lesre állítás, ketten is lépéselőnyben tudtak megindulni.
Ez megint NEM Cubarsí gólja volt, hanem a taktika egyik részletében van borítékolva.![]()
Nyilván és is drukkolok a sajátoknak, de Cuba ebbe a mostani védelembe nem igazán illik, hogy őszinte legyek. Ha jön még mellé vetélytárs, akkor kb. 3.-4. számú opció lesz a poszton, ergo nem sok lehetőséget fog kapni, ami egyáltalán nem jó egy ennyire tehetséges és motivált fiatal játékos számára!pep71 írta: ↑2025.05.18. 12:52:47Nem vagyok nagy Cubarsi fan, pont a lassúsaga miatt, de a Barcában azt bírom legjobban, hogy tele van saját nevelésekkel. Anno Messi, Ini, Xavi, Busi, Puyol, Pique,Valdes,Pedro, SR stb..és nagy részük top kaliber.szbsz írta: ↑2025.05.18. 12:19:34Nem tudom kacsa-e, X-en olvastam, az Intert elvileg meggyőzte a teljesítménye ellenük és fontolgatják, hogy megveszik idén nyáron 70M körüli összegért!
Nekem az egyik kedvenc játékosom a mostani csikó csapatból, de ha jön Tah akkor mindenképp eladnám és nem azért mert ne tudna hasonlóan magas szinten védekezni mint akár Ara, akár Tah, hanem mert Flick lestaktikályához túl lassú! Hányszor láttuk, hogy nem ült a les csapda és ő képtelen volt beérni a csatárt, - és elsősorban nem Mbappera gondolok csatár alatt, hanem egy átlagos sebességű mezei csatárra - mögötte loholt 3 méterre...
A belőle kapott pénzből meg tudnánk igazolni egy top szintű szélsőt akár Leaot, akár Nico Wilit!
Deal?![]()
Ne legyen olyan a Barca is mint a Real..nézd meg Mbappe, Bellingham, Vini..a legjobb jatekosaik mind zsoldosok..
Barcában meg Yamal, Cub, Gavi, Fermin, Balde, Casado,Fort, GM és Bernal-ba én nagyon sokat látok bele. Azért ilyet semelyik másik top csapat sem tud felmutatni, ez elképesztő. Nyilván nem mindegyikük tökéletes, sőt. Viszont a nagy "sztar"igazolasokkal nagyon be lehet fürdeni.. Cou, Dembi stb..
Remélem Flick talál meg 1-2 gyöngyszemet az évek során, király lenne.
Nem vagyok nagy Cubarsi fan, pont a lassúsaga miatt, de a Barcában azt bírom legjobban, hogy tele van saját nevelésekkel. Anno Messi, Ini, Xavi, Busi, Puyol, Pique,Valdes,Pedro, SR stb..és nagy részük top kaliber.szbsz írta: ↑2025.05.18. 12:19:34Nem tudom kacsa-e, X-en olvastam, az Intert elvileg meggyőzte a teljesítménye ellenük és fontolgatják, hogy megveszik idén nyáron 70M körüli összegért!
Nekem az egyik kedvenc játékosom a mostani csikó csapatból, de ha jön Tah akkor mindenképp eladnám és nem azért mert ne tudna hasonlóan magas szinten védekezni mint akár Ara, akár Tah, hanem mert Flick lestaktikályához túl lassú! Hányszor láttuk, hogy nem ült a les csapda és ő képtelen volt beérni a csatárt, - és elsősorban nem Mbappera gondolok csatár alatt, hanem egy átlagos sebességű mezei csatárra - mögötte loholt 3 méterre...
A belőle kapott pénzből meg tudnánk igazolni egy top szintű szélsőt akár Leaot, akár Nico Wilit!
Deal?![]()
Igen, a egyik legjobb meccse volt, az az intelligens szerelése a gólunk előtt meg pont olyan volt, mint a násodik vezetékneve.
Itt szerintem is ezzel van a fő probléma. Tegnap Lewy is cserét kért vádli fájdalomra hivatkozva. Végre van egy profi stábja a klubnak, erre elengedik amatőrök? közé a játékosokat?bence0330 írta: ↑2025.03.21. 21:39:44Itt azért nem csak azzal van a gond, ki mennyit játszik. Eltérő ritmus, bizonyos játékosoknál akár tetemes időeltolódással (a topik névadójánál ez nyilván nem téma), a megszokottól eltérő edzésmódszerekkel, intenzitással, ésatöbbi. Az már látszik, hogy Flick és a stábja nagyon komoly energiákat fektet a tűpontos felkészítésre, személyre szabott módon akár, szerintem kb percre be van osztva, ki mikor mit és mennyit csinál. Ebből a ritmusból pedig kiesik a játékos, és nincs kontrollunk felette. Aránál sem véletlen, hogy rendre az volt, hogy elment válogatottba, és sérülten tért vissza. Ilyen véletlenek nincsnek.
A NL a barátságos meccsek helyett jött létre. Én is megszüntetném, semmi értelme, szokásos UEFA-s bohóckodás, hogy a jelentéktelenebb csapatoknak morzsákat adjanak, így tudnak Bosznia-Hercegovina-szintű csapatok az A csoportban vigéckedni. Sok komolyabb válogatottat nem érdekli az egész, ilyenkor tudják a jelentéktelenebbek a mellüket döngetni. Ha megszüntetnénk ezt a sorozatot, hamarabb véget érne a klubszezon, hosszabb lenne a nyári szünet.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni: ha szétválasztjuk a klubszezont és a válogatottszezont, akkor a klubszezon hamarabb véget ér. Mert megszűnnének a klubszezon közbeni válogatott-megszakítások. Ha szétválasztjuk a kettőt, akkor nem júniusban kezdődnének a válogatott tornák, hanem hamarabb, így hamarabb véget is érnének, így hosszabb lenne a nyári szünet.Troym írta: ↑2025.03.21. 23:28:34Amit Gránittal írtok a tömbösítés azért nem tetszik, mert a katari vb után a csapat fele csak lézengett hónapokig a pályán, márpedig a válogatott tömb nem lehetne késő nyáron, mert akkor még alapozás van és a nagy válogatott tornák eleve május-júniusban vannak, így oda se sokminden férne már, maradna a szezon kellős közepe.
Válogatott meccs és válogatott meccs közt is van differencia. Egy VB / EB selejtező volt 30-40-60 éve is, kb pont ugyanígy kellett kijutni, csak kisebbek voltak maguk a tornák.bence0330 írta: ↑2025.03.21. 23:16:47Lehet, hogy 10 nincs, de jóval több van, mint egy klubnak, ez nyilvánvaló. Másrészt ez lényegtelen kb, ugyanúgy megkapnák a játékosokat, csak ha miattuk lesérülne épp valaki, akkor nem mi innánk meg közvetlenül a levét, és a játékosnak is jobb lenne, ha nem konstansan váltogatnák az edzésmódszereiket, alighanem összességében kevesebb sérülés lenne. Ez nem egy korrekt alapelvárás?
Lehet, hogy 10 nincs, de jóval több van, mint egy klubnak, ez nyilvánvaló. Másrészt ez lényegtelen kb, ugyanúgy megkapnák a játékosokat, csak ha miattuk lesérülne épp valaki, akkor nem mi innánk meg közvetlenül a levét, és a játékosnak is jobb lenne, ha nem konstansan váltogatnák az edzésmódszereiket, alighanem összességében kevesebb sérülés lenne. Ez nem egy korrekt alapelvárás?Troym írta: ↑2025.03.21. 23:00:51Ők is csak elméleti szinten válogathatnak 42354235 játékos közül, a valóságban a válogatottak ugyanúgy 25-30-40 játékosból épülnek fel. Természetesen behívhatják random Laliga csapat középpályását mondjuk Pedri helyett, vagy Rossi behívhatja Gipsz Jakabot Szoboszlai helyett, de onnantól hasonló teljesítményromlás jelentkezik, mint amikor mi betesszük 2-3 sérülés után pl Abel Ruizt (B középcsatára) a csapatba egy BL meccsen.
Nincs 10 válogatott szintű spanyol khv szerintem, de eredménykényszer ott is van, VB jön jövőre.
Ne haragudj meg, de lassan minden hírből összeesküvést gyártasz, hogy minket bánt a világ.
Ők is csak elméleti szinten válogathatnak 42354235 játékos közül, a valóságban a válogatottak ugyanúgy 25-30-40 játékosból épülnek fel. Természetesen behívhatják random Laliga csapat középpályását mondjuk Pedri helyett, vagy Rossi behívhatja Gipsz Jakabot Szoboszlai helyett, de onnantól hasonló teljesítményromlás jelentkezik, mint amikor mi betesszük 2-3 sérülés után pl Abel Ruizt (B középcsatára) a csapatba egy BL meccsen.
Itt azért nem csak azzal van a gond, ki mennyit játszik. Eltérő ritmus, bizonyos játékosoknál akár tetemes időeltolódással (a topik névadójánál ez nyilván nem téma), a megszokottól eltérő edzésmódszerekkel, intenzitással, ésatöbbi. Az már látszik, hogy Flick és a stábja nagyon komoly energiákat fektet a tűpontos felkészítésre, személyre szabott módon akár, szerintem kb percre be van osztva, ki mikor mit és mennyit csinál. Ebből a ritmusból pedig kiesik a játékos, és nincs kontrollunk felette. Aránál sem véletlen, hogy rendre az volt, hogy elment válogatottba, és sérülten tért vissza. Ilyen véletlenek nincsnek.Troym írta: ↑2025.03.21. 17:29:33Állítom egy ugyanilyen kis hétközi zúzódás után, itt is pályára lépne hétvégén.
A srác amúgy sérülten, fáradtan, bármilyen állapotban járhat 4 spanyol válogatott meccsnél (összesen lehet 100 perce a válogatottban tippre) és közel 50 klubcsapatbelinél, szóval szerintem nem ebben kellene keresni a hibát.
Jelentem: vagyok!
Én nem is azt állítom, hogy korlátlan lehetőségek mellett ne akarnál védőt. Én azt állítom, hogy a létező lehetőségek mellett az általános vélemény az, hogy ne belső védőt igazoljunk. Amiről te írsz még utána, annak nem állítom az ellenkezőjét. Én azt állítom, hogy ha felmerül a belső védő igazolása, mindig jön az ellenvélemény, majd panaszkodunk, hogy Sergi Domingueznek kell beállnia. Ennyi. A saját véleményem meg emellett az, hogy szűkös lehetőségek mellett is igazoljunk belső védőt. Nálam top 3 prioritás.Chino írta: ↑2025.03.21. 10:43:39Az a gond, hogy kiragadsz a szövegből egy-egy olyan állítást ami a te igazad bizonyítaná. Ha valaki azt mondja, hogy nem a védősorba kellene igazolni, az nem azt jelenti, hogy nem lenne jó egy védő, , hanem ha van lehetőség nem oda kellene, hanem azokra a posztokra, ahol sokkal rosszabbul állunk, ahonnan elég egy embert elveszteni és akár a szezonnak is lőhetnek. Példa Raphinha, aki ha kiesik az esélyeink bármely porondon iszonyatosan visszaesnek. Ha kidől Araujo, Inigo vagy Cubarsi van rá pótlás, még minőségben is. Ha nem igazolunk előre bele kell tolni 60-70 meccset egy 17 és egy 37 éves játékos (+Raphiinha) lábába és imádkozni, hogy a háromból egy se sérüljön le és ne készüljenek el a szezon lényegi részére.
Ha visszaolvasol, szerintem mindenki prioritásokról beszélt és nem arról, hogy ha sikerült a fontos helyeket bepótolni utána ne érkezhessen védő.