Iñaki Peña

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.27. 17:41:38

Gólpasszokat és felpasszokat tudunk játszani elegen. A két belső védőnk olyan képzett, hogy középpályások is lehetnének. Casado és Pedri hatalmas passzokat adnak, visszalépve, stb. A labdakihozatalt meg amúgy is meg lehet oldani máshogy is.

Nyilván nem gyűlölöm zsigerből, ha egy kapus képes erre. :D De akkor viszont legyen tisztában a képességeivel. Nekem az idei példa eddig nem azt igazolja, hogy többet hozna a konyhára. Hoz, persze. De meccsenként 1-2 plusz bedobás szerintem sokkal veszélytelenebb, mint amit mondjuk TS csinált folyamatosan. Meccsenként volt belőle kb gólhelyzet, vagy ugye nemrég kiállítás.
Mert azért nem az van, hogy Pena csak úgy dobálja a labdát az ellennek, meccsenként 1-2-3 ilyen eset van, mikor necces a szitu, kivágja. Pont ezekből lehetne a hiba, ha valaki menőzni akarna.

De a legfontosabb a kontextus, hogy ki áll a kapuban. Pena nem rossz lábbal, egy jó közepes, de semmiképp sem sziporkázó, hogy ilyeneket kérjünk tőle, és az önbizalma sincs azon a szinten. Akkor ne kérjük tőle. Mint ahogy Raphinhától se kérjük, hogy 3 embert cselezzen le, és mindjárt világklasszis játékossá válik, minimál hibával, vagy Lewytől se kérjük, hogy a középpályán maszatoljon meg szélre húzódva cselezgessen, minek. Azt még megértem, hogy TS-től miért kéri ezt az edző (akkor is, ha én megtiltanám kb neki), oké, képes rá. De hogy Penát meg Netót miért kellett ezzel alázni??? Mindkettő sokkal jobban teljesített volna a elmúlt években, ha annyit kérnek tőlük, amit tudnak. Mi nem annyit kértünk. Raphinhától, Lewytől, Grieztől, Coutól, és a többiektől sem azt és annyit kértünk, amit tudnak. Régóta nagy hibánk ez - a másik csoportban ment a téma Carlóról, na nála ez ritkán, vagy max rövidtávon van csak így. Flicknél meg egyelőre gyakorlatilag soha, egyik legnagyobb húzása, hogy mindenkitől azt kéri, amiben a legjobb, és elengedi nála, amit nem tud.
És ezért örülök ennek elsősorban, mert Penával csináljuk ezt. Nem véletlen, hogy az önbizalma javul, mindenkinek javul, ha nem kell olyasmit csinálni, amit nem tud, de legalábbis nem komfortos benne. Egy dologgal kevesebbre kell figyelnie ezzel is. Ha meg van önbizalma, védeni azért tud, ha nem is TS szinten. Figyeljen ő csak erre, meg a takarításokra, amit eddig nagyon jól csinál (ott is néha meg van szidva, hogy miért nem próbál belőle pontos passzt megjátszani... 20 méterre a kapujától...).
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.10.27. 17:33:22

bence0330 írta:
2024.10.27. 16:28:46
Bob_Marley írta:
2024.10.27. 16:21:24
Ez egy Barca kapusnal nem lehet dicséret. Sokkal több pozitívum lesz abból,ha egy kapus képes elindítani a játékot hátulról és magabiztos lábbal,így a védőknek is mindig lesz egy opció, könnyebb kihozni a labdát.
Ezt csináljuk 9 éve, és ezzel szívunk 9 éve, ezzel adunk el kb minden nagy meccsen labdákat 9 éve (Monaco), stb. Illik, nem illik, ez így sokkal biztonságosabb.
Chino leírta, ez mind lehetőség az ellenfélnek. Plusz nem tudom mi volt 9 éve, nem hinném olyan rengeteget szivtunk volna,mint amennyi előny is származott belőle. És igen,volt hogy golt kaptunk (Aduriz szuperkupás gólja megmaradt), de volt hogy Stegen gólpasszt adott,úgy rémlik Mallorca ellen. Benne van a hiba,alairom,de többet hoz a konyhára. És azért az se véletlen,hogy akik hasonlóan holland iskolát akarnak játszani,mind lábbal is képzett kapussal játszanak. Tegnap is írtam, Cruyff mondta anno a kapus az első támadó játékos, ő kell elinditsa hátulról a játékot.
Ez hozzátartozik a jatekunkhoz, és tavaly nagyon érződött hogy nincs meg a kohézió hátul és már nem merték hátra tenni. Szerintem Penaban is meglenne a képesség de becsokizva játszott, a tegnap nagy védése a gólvonalon talán át kattintott valamit. Utána elég jól mozgott és sugárzott róla az önbizalom.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.27. 17:15:56

bence0330 írta:
Bob_Marley írta:
Ez egy Barca kapusnal nem lehet dicséret. Sokkal több pozitívum lesz abból,ha egy kapus képes elindítani a játékot hátulról és magabiztos lábbal,így a védőknek is mindig lesz egy opció, könnyebb kihozni a labdát.
Ezt csináljuk 9 éve, és ezzel szívunk 9 éve, ezzel adunk el kb minden nagy meccsen labdákat 9 éve (Monaco), stb. Illik, nem illik, ez így sokkal biztonságosabb.
De azt is vedd figyelembe, hogy a vaktában felrúgott, közönséghez kilőtt stb. labdái mind egy-egy labdavesztés, amiből ugyanúgy támadhatnak, ahelyett, hogy nálunk maradna és építkezhetnénk. Lehet, hogy néha-néha becsúszik egy hiba és ki lehet emelni egy gólt (Monaco), de összességében sokkal jobban járunk egy lábbal is magabiztos kapussal.
Főleg, ha letámad az ellenfél, leginkább igaz a szélső védőkre, a németnél (vagy hasonló kapusnál) van egy opció, amivel kisegítheti. Ilyenekre annyira nem emlékszünk, de sokszor emiatt veszítünk veszélyes helyeken vesztünk labdát, mert Penát nem lehet megjátszani. Tavaly is kismilliószor volt ilyen eset. Kicsit azt látom rajta, hogy ilyenkor mintha direkt beállna a passzsávba, hogy véletlenül se tudják megjátszani, bár lehet, hogy csak belemagyarázom és csak rosszul helyezkedik.

Ennek ellenére természetesen jár a pacsi a tegnapiért, volt két nagy és fontos védése, kiválóan jó ütemben jött ki a kapujából. Persze, ha azt az emelést benyalja teljesen más lenne a megítélése, de nem így lett, úgyhogy erről felesleges beszélni.
Ne legyünk rosszindulatúak, a jó teljesítményért kapja meg a kijáró dícséretet, ugyanakkor, habár nem tudni melyen lesz a lengyel, inkább őt várnám elsőszámú kapusnak. Legalábbis kapjon lehetőséget a bizonyításra, ha nem azt hozza amit várunk tőle, itt lesz Pena.
Forca Barca!!!!
bence0330

Bob_Marley írta:
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bob_Marley
Presidente del Barça

Kép
Kép
Kép
bence0330

2024.10.27. 16:12:09

gránit írta:
2024.10.27. 13:42:05
Abszolút nem így látom, simán át is ívelték felette a labdát, az volt a szerencsénk, hogy a madridiak nem tudták kihasználni. Több labdát el is adott az első félidőben, amikor a Madrid még nagyon nyomott.
Én pont ezeket az eladott labdákat... hát... dicsérem(?). Nyilván egy ideális világban egy tökéletes labdakezelésű kapus, aki tökéletesen tisztában van a határaival, nem rakta volna ki taccsra azt a 2(?) labdát, de közben TS meg lehet, hogy megpróbálkozott volna valami visszavont Iniestával és gólt kapunk belőle. Vagy a kicsit szorongatott védők felé passzolni a labdát, ami vagy sikerül, vagy nem, aztán a védő vagy megtörik a nyomás alatt, vagy nem. Pena meg mindig a tutit választja. Ha ki kell rúgni, kirúgja, ennél a két labdánál nem akarta szó szerint kipasszolni, de inkább a védőnek messze arra a felére passzolta, ahol az ellen még véletlenül sem fülelheti le, max a mienk sem éri el. A bedobás ennél ezerszer kisebb veszély. Nálam a kapusnak így kéne működnie alapból. Nyilván alapvetően ez nem egy rettenetesen nagy dicséret Penának, más csapatoknál alapvetően így dolgozik egy kapus... egyszerűen csak jó végre látni azok után, amilyen feladatot évekig kaptak a hálóőreink, ami óriási veszélyt hordozott magában, akkorát, hogy a világ lábbal legjobbja is rendre belehibázott, hát még amikor egy Netonak kellett védenie...
gránit
Director del Fútbol

2024.10.27. 13:42:05

Alcantara írta:
2024.10.27. 06:56:10
Nem tudom, hogy trollkodásnak szántad vagy sem (szerintem inkább feszültséggerjesztőnek). de nagyon mellé lőttél ezzel a hozzászólással. Egyrészt amit te "kint bóklászásnak" hívsz, azzal két góltól mentett meg minket, mert a kitörő csatár elől rúgta el a labdát. Teljesen együtt élt a játékkal és nem "bóklászik". Másrészt egyetlen beadást sem cifrázott, kivágta, kiütötte a tizanhatoson kívülre. Tizenhatoson belül is úgy jön ki ahogy kell, bátran, határozottan, esélyt sem hagyva a csatárnak, hogy legyen idő a legjobb megoldást megtalálnia.Nem egy topkapus, de nekünk ma éppen ő kellett. Kb. most kezdi hozni azt a szintet, amit törökben nyújtott. Én sem voltam eddig elájulva tőle, de tegnap patent volt, ezt mindenképpen elismerem.
Abszolút nem így látom, simán át is ívelték felette a labdát, az volt a szerencsénk, hogy a madridiak nem tudták kihasználni. Több labdát el is adott az első félidőben, amikor a Madrid még nagyon nyomott. Nem "feszültséggerjesztőnek" szánom, hanem teljesen másképp látom.
Cseri
Entrenador del Barça

2024.10.27. 09:36:44

Ekéztem bőven,de tegnap semmi gond nem volt a teljesítményével,ha ezt stabilan hozza,ám legyen!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.10.27. 07:45:32

Volt egy fantasztikus bravúrja a meccs elején, amikor hátranyúlva még pont elérte a labdát a kapu torkában. Úgy emlékszem, hogy lesgól lett volna, de azzal a bravúrral (még ha reflexmozdulat volt is) megadta az alaphangot, hogy nem adjuk fel, és van keresnivalónk a meccsen.
Tegnap igazolódott be, hogy pedagógiai okokból miért nem Szczesny védett múlt héten a Sevilla ellen. Én egyébként is furcsának tartottam, hogyan lehet az, hogy a fórumon mindenki leírja, és ezek szerint csak a kapusedzőnk nem lát, összetévesztette Penát a bójával. Nem tévesztette össze.
Ettől még lehetnek majd gyengébb meccsei is, lepkézni is fog, ahogyan egyébként mindenki.
Barcaforever
Director del Fútbol

2024.10.27. 07:39:27

A tegnapi teljesítményért ő is érdemel egy nagy piros pontot. Védett mindent és jól jött ki a beívelt labdákra, azt a les helyzetet is szépen védte a gólvonal előtt. 2 elszórt labdája volt, ami sima passz kellett volna, hogy legyen és bedobás lett belőle.
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.27. 07:02:04

bence0330 írta:
2024.10.26. 23:14:21
Igen, nagyon jó volt! És nekem továbbra is tetszik, hogy amikor baj van, nem tököl, elrúgja amerre áll. Ilyet Barca kapustól közel 10 éve nem láttunk. Ez néha jobb, mint amit a német csinál, oké, lesz belőle 2-3 plusz bedobása az ellennek, nabumm. De még a cserekapusainktól, pl. Netótól is rendre ez volt elvárva, hogy szűk passzokkal találjon embert nyomás alatt. Rettenetes hiba volt szerintem mindig ez a hozzáállás. Penától legalább ilyen hibát soha nem fogunk látni kb, ilyen ajándék labdát.
Ezt szerintem jól kiemelted. Nekem az ilyen amatőr hibák miatt (is)volt tele, mikor hangsúlyozták, hogy de hát Barca DNS.
Szerintem Flick most megmutatja 10+ évre visszamenőleg, hogy mi is a Barca DNS.
Alcantara
Director del Fútbol

2024.10.27. 06:56:10

Nem tudom, hogy trollkodásnak szántad vagy sem (szerintem inkább feszültséggerjesztőnek). de nagyon mellé lőttél ezzel a hozzászólással. Egyrészt amit te "kint bóklászásnak" hívsz, azzal két góltól mentett meg minket, mert a kitörő csatár elől rúgta el a labdát. Teljesen együtt élt a játékkal és nem "bóklászik". Másrészt egyetlen beadást sem cifrázott, kivágta, kiütötte a tizanhatoson kívülre. Tizenhatoson belül is úgy jön ki ahogy kell, bátran, határozottan, esélyt sem hagyva a csatárnak, hogy legyen idő a legjobb megoldást megtalálnia.Nem egy topkapus, de nekünk ma éppen ő kellett. Kb. most kezdi hozni azt a szintet, amit törökben nyújtott. Én sem voltam eddig elájulva tőle, de tegnap patent volt, ezt mindenképpen elismerem.
gránit
Director del Fútbol

2024.10.27. 05:54:43

Szerintem katasztrofális volt ezen a meccsen is. Ugyanazt csinálta, mint eddig, kint bóklászott, át is ívelték felette, szerencsére a madridiak még nála is bénábbak voltak. A kontráknál meg a szokásos szörnyűséget csinálta. Kint ténfereg a félpálya felénél, aztán hátrál, hátrál és hátrál, ahelyett, hogy az ellenkezőjét csinálná, támadva a kapura törő ellenfelet és eltakarva a kapu felületét. A tökéletes lescsapdánk megmentette most is, meg a madridiak bénasága. Viszont a csapat jelenleg elbírja ezt, mert teljesen függetlenül attól, hogy mit művel, minimálisra, szinte nullára tudjuk szorítani a kapunkat eltaláló lövések számát. A Bayern és a Real Madrid ellen a két meccsen együttvéve kaptunk 4 kaput eltaláló lövést összesen, és mindegy volt, mennyire fogalmatlan a kontrák ellen, les volt az összes.

Ő most amolyan kabala, a pszichológiai hadviselés része, hogy még vele is simán nyerünk. Az ellenfelek meg hülyét kapnak ettől. Mbappé majd felrobbant, hogy a legpancserebb kapus áll előtte, és nem tud neki egy szabályos gólt lőni, majd szétvetette az ideg.
Fernando
Llegenda del Barça

2024.10.26. 23:40:01

LG írta:
2024.10.26. 23:25:44
Nagyon kellett a maihoz ő is, élete meccsét hozta le. Egyelőre így én is hagynám kezdőként.
Mintha jot tett volna neki, hogy szerzodtettuk melle “Csenszit” (megorulok mikor meghallom a kommentatortol).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sansz
Entrenador del Barça

2024.10.26. 23:35:51

bence0330 írta:

Igen, nagyon jó volt! És nekem továbbra is tetszik, hogy amikor baj van, nem tököl, elrúgja amerre áll.
Igen, teljesen üde színfolt ez most nálunk. Egy hete még nagy volt a Pena ellenesség, én akkor is mondtam, hogy szerintem nem szolgált rá a közutálatra. Barvúrokat nem mutat (ma kivételesen igen) és hiába rossz a statisztikája, hogy négy lövésből négy gól, azok a legtöbb kapusnál szintén gólok lettek volna.

Nem biztos pontunk ez egyértelmű, de őszintén szólva cserekapusnak nem rossz és luxus jobbat tartani. Most ő van és amíg jó a csapat többi része, addig ezzel sincs gond. Az volt a nagyon beteg időszak (sokszor már Valverde alatt is) mikor TS volt a csapat legjobbja még Messi és Suarez mellett is. Ott megette a fene az egészet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.26. 23:25:44

Nagyon kellett a maihoz ő is, élete meccsét hozta le. Egyelőre így én is hagynám kezdőként.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.10.26. 23:23:51

Amiatt nem tudom dicsérni ha tökön rúgja a labdát. A kapus mindig az első támadó (a'la Cruyff mondás) de ma megoldotta a kapus kérdést,mégpedig úgy hogy nincs kapuskerdes. Inaki az első számú,pont.
Kép
Kép
Kép
Troym
Llegenda del Barça

2024.10.26. 23:16:05

Nálam maradna kezdő, ha nem esik vissza. Nem indokolt Szczesny berakása egyenlőre.
bence0330

Alcantara írta:
2024.10.26. 23:12:00
Na, ide is muszáj írni! Ma remekelt. Jót tesz neki a bizalom és a megjelenő konkurencia.
Igen, nagyon jó volt! És nekem továbbra is tetszik, hogy amikor baj van, nem tököl, elrúgja amerre áll. Ilyet Barca kapustól közel 10 éve nem láttunk. Ez néha jobb, mint amit a német csinál, oké, lesz belőle 2-3 plusz bedobása az ellennek, nabumm. De még a cserekapusainktól, pl. Netótól is rendre ez volt elvárva, hogy szűk passzokkal találjon embert nyomás alatt. Rettenetes hiba volt szerintem mindig ez a hozzáállás. Penától legalább ilyen hibát soha nem fogunk látni kb, ilyen ajándék labdát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.10.26. 23:16:43-kor.
Alcantara
Director del Fútbol

2024.10.26. 23:12:00

Na, ide is muszáj írni! Ma remekelt. Jót tesz neki a bizalom és a megjelenő konkurencia.
bence0330

2024.10.26. 13:50:23

FcBarcelona1 írta:
2024.10.26. 11:51:37
Én pedig Stegen érdemeit nem akarom kisebbíteni, mert pl. az utolsó bajnoki címet szerintem főként neki köszönhetjük, de rengeteget hibázik.

Penat sem akarom nagyon dícsérni, mert nem tartom elég jó kapusnak. De fel lett hozva, hogy Neuer kapott 4 gólt, milyen gyenge kapus.
Közben a Monaco ellen a meccs Stegen hibáján ment el.
Pena pedig a meccs elején a kijövetelével góltól mentette meg a csapatot. Folyamatosan jól játszotta meg a hátvédeket, mindig jókor ívelte fel a labdát, még ha nem is talált társat. Én a labdakihozataloktól tartottam, mert a jelenlegi hátvédsornak ez az egyik gyengesége.
Kicsit csatlakozom. Penát szidjuk, és alapvetően joggal, nem Barca-szintű kapus. Nem fog feleolyan jól sem védeni, mint TS, aki a világ egyik legjobbja. Nincs kérdés ebben.

Viszont: a meccsel szépen együtt él. Nagyon szépen. Több ilyen takarítás volt már - amúgy ebben TS sem rossz épp, de ebben Pena nem rosszabb. Beadásoknál sem rosszabb, vagy legalábbis nem lényegesen, mindkettő bizonytalan benne.

De ami nagy különbség: én régóta olyan kapust szeretnék, akármilyen fura, aki nem ilyen jó lábbal. Nyilván ne legyen béna, de nem kell nekem TS-Onana szint, akik azt hiszik néha, hogy középpályások. TS-re jellemző volt, hogy bár tényleg be lehetne tolni a középpályára a technikai tudása alapján, azt elfelejti, hogy nem mindegy, hogy az ellenfél 16-osánál adok-e egy rizikós vonalak közti passzt, vagy hátul. Előbbinél bele lehet hibázni bőven, utóbbiba nem. Kvázi fura módon a technikai tudásával húzza le rendre a saját, az amúgy 2 éve már megint extrém magas színvonalát. Pena ilyen hülyeséget legalább nem csinál, és néha ez jobb, azzal együtt, hogy így nyilván kicsit nehezedik a labdakihozata.. Megoldjuk a labdakihozatalokat másképp. Xavi vele is erőltette ugyanazt, amit TS-el, Flick viszont nem kér tőle olyat, amit nem tud, meg amit ráadásul egy kapusnak amúgy sem biztos, hogy szabadna. Ha Pena bizonytalan, egy ideje már kivágja és kész, látszik, hogy ez bele van verve a fejébe. Ha oldalt áll, oldalt vágja ki taccsra. Mindegy, de hibát nem fog így elkövetni, amiből TS alatt elég sok gólt kapunk sajna. Ettől még TS nyilván nagyságrendekkel jobb kapus, de ezzel szűkíti a különbséget Pena.

Azért remélem, hogy a lengyel elég fitt lesz hamarosan.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.10.21. 11:31:13

Barcaman1993 írta:
2024.10.21. 10:25:56
Jól mozgott, de a gól 90%-ig az övé volt. A támadó a félpályáról indult és a 16-oson ért a labdába. Pena körülbelül a 16-osról indult és az 5-ösig lépdelt vissza. Ha kijön, simán az övé labda. Mintha Vinicius gólját látnám a tavalyi Szuperkupa döntőben.
Hát szerintem erre a labádra Ter Stegenen és Neueren kívül nem sok kapus indult volna el, a nyakamat rá, hogy pl Szczesny sem. Koundé helyére rúgták fel a labdát, aki fent kolbászolt az ellenfél térfelének a felénél éppen, a helyére meg nem zárt vissza senki, ráadásul az indításnál talán az összes védőnk fent volt a félpályánál. Most nem jött be a lescsapda, de ezekre nagyon oda kell figyelni, mert a következő meccsen sokkal gyorsabb és sokkal jobb támadók fognak a leshatáron várni az ilyen indításokra.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.10.21. 10:25:56

Messa írta:
2024.10.21. 10:12:51
Szerintem többször, főleg az első félidő alatt kifejezetten jól élt együtt a játékkal, volt vagy 3 kifutása is amikor utolsó emberként tisztázott a kilépő támadó elől.
A gól egy tiszta ziccer volt a tökig feltolt védősorunk miatt, Penának ki kellett volna mennie vagy 35 métert, hogy azt biztosan elrúgja. Ha meg kimegy rá, és nem éri el, akkor azért béna. Szerintem ez sehol nem az ő gólja.

Mondom ezeket úgy, hogy egyébként egy gyengécske kapusnak tartom, és a lengyelt vártam a kezdőbe.
A héten kiderül, milyen fából faragták.
Jól mozgott, de a gól 90%-ig az övé volt. A támadó a félpályáról indult és a 16-oson ért a labdába. Pena körülbelül a 16-osról indult és az 5-ösig lépdelt vissza. Ha kijön, simán az övé labda. Mintha Vinicius gólját látnám a tavalyi Szuperkupa döntőben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.10.21. 10:12:51

Szerintem többször, főleg az első félidő alatt kifejezetten jól élt együtt a játékkal, volt vagy 3 kifutása is amikor utolsó emberként tisztázott a kilépő támadó elől.
A gól egy tiszta ziccer volt a tökig feltolt védősorunk miatt, Penának ki kellett volna mennie vagy 35 métert, hogy azt biztosan elrúgja. Ha meg kimegy rá, és nem éri el, akkor azért béna. Szerintem ez sehol nem az ő gólja.

Mondom ezeket úgy, hogy egyébként egy gyengécske kapusnak tartom, és a lengyelt vártam a kezdőbe.
A héten kiderül, milyen fából faragták.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mascherano14
Entrenador del Barça

2024.10.21. 07:12:11

Hát, nagyon bizonytalan volt végig, oldalra kirúgta, ami nem volt könnyű laszti és a gólnál meg... vmi csoda kell a Vini-Mbappe-Rodrigo hármas ellen. Leginkább a nem lőhetnek kapura.
Válasz küldése