Chino írta: ↑2024.10.25. 12:45:33
Rajta kívül nem nagyon emlékszem, hogy ki volt az az utóbbi mondjuk 15 évben (de akár az egész 2000-es években) elment egy évre kölcsönbe és vitte itt valamire.
Ha valaki emlékszik az szóljon mert tényleg kíváncsi vagyok.
Talán Torreból lehet még hasonló, de ő még az elején jár.
Én általában keresztet szoktak vetni rájuk, de Flicknél azért van bizalmam. Ő komolyan monitorozza a fiatalabb játékosokat, az összes hazai Atletic és Juvenil BL meccsen ott van Decoval és Krkic-csel, gondolom a kölcsönjátékosokat sem hagyja figyelmen kívül. Nem hiszem, hogy Mingueza is csak úgy kipattant volna a szertáros fejéből.
Pena, Garcia, Torre, igaz ők az első osztályba.
És voltak, akiket visszavásároltunk, de erről mindenki tud.
Alba, Pique, Fabregas, Deoulofeu, Bellerin, Romeu, Olmo.
A Rossel/Bartomeu érában nem is volt jellemző, hamarabb hoztunk külsősöket még a tehetséges Masiások helyett is. Már többször írtam, Grimaldo, Cucurella, Miranda nem egy korosztály, de Balde előtt őket neveltük ki bhv-nek, de hoztuk Dignet, Aleixt, Firpo-t inkább.
De, hogy ne legyen off, aki sok hírt figyel, mint én, olvastam Fermin teljesítményéről a Linaresben, ahol kiemelkedően játszott, és rúgott 12 gólt. Néztem róla videókat, és nagyon tehetséges, gólerős srác volt már akkor is. Bsz, tkp-t játszott.
Ha hozzám eljutott, valószínűleg figyelemmel követték a pályafutását.
Ő annak is köszönheti a maradását, hogy köt az FFP, de ezt nem tőlem olvastátok
Valaki tud élni a bizalommal, valaki nem.
Pl. Monchut (Deulofeu, Collado) is nagy tehetségnek tartottam, de ők nem tudták megugrani a szintet.
Fermin és Casado lehetnek a csapat Jolly Joker-ei, ahogy Roberto volt itt évekig.
Ferminnek viszont sokat kell még fejlődnie kp-s védekezésben és gól illetve kulcspasszokban, ez a Bayern elleni 2 gólpassz lehet egy jó kezdet

Legalább Flicknél már van posztja, Olmo-val válthatják egymást.
A visszavásárlási szerződések (nagyon jó dolognak tartok, %-os eladás), úgy általánosságban lemondtunk a kölcsönbe adott játékosokról, akikben volt tehetség, azok maradtak, később szórtuk a pénzt mindenkire fölöslegesen.
A mostani egy nagyon jó irány, amit a vezetőség folyamatosan kihangsúlyoz.