Troym írta: ↑2024.11.27. 08:33:15Fermin sokadik meccse, hogy síkideg és teljesen idegenül mozog a pályán, plusz már a tavalyi góljai sincsenek, szerintem kölcsön kéne adni télen felépítenie magát, mert ez a 50+ meccses szezon + EB + Olimpia + sérülések + kihagyott előszezon nála betette a kaput és még kezdőként sem tud jól játszani.
(Tudom volt helyzete tegnap, de azok sem véletlenül maradtak ki)
Neki kéne most 20-30 meccs, ahol 90 percet pályán lehet mondjuk a portugál ligában, hogy kicsit visszaerősödjön testben és lélekben ehhez a szinthez.
Olmoval együtt meg aggasztó mennyire nem hatékonyak támadásépítésben. Olmot lehet dícsérgetni, aki szerintem a gólja ellenére is a mezőny leggyengébbje volt, sem védekezés, támadásépítés, szervezés, semmilyen középpályás feladatát nem végezte el, igaz lőtt egy gólt.
Alapvetően egyetértenék az egész mondandóddal de annál értékesebb Fermin mint hogy a híresen hatékonytalan kölcsöneink lenullázzák. Egy normális világban ez egy jól működő koncepció lenne de nálunk tradicionálisan nem az. Szerintem FLick fel tudja építeni újra mert az ő moráljával nincsen gond.
Olmo brutál gyenge volt tegnap annak ellenére, hogy a gólját nagyon szépen megcsinálta. Mégiscsak egy Brest elleni meccsről beszélünk ahol miénk volt a labda végig és ennek ellenére szenvedett. Viszont Félixhez képest felüdülés. Ugyanúgy megtudja húzni a váratlant de mentalitásban ezerszer a protugál fölött van. Az elbaltázott helyzetei eladott labdái után nem veszített a lelkesedésből és nyomta a végéig ami meghozta az eredményt. Félix már csak sétálgatott volna néhány hiba után.