Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Első felnőtt idényében 19 évesen nagyon szép teljesítmény. Sporting nagyon jól járt azzal,hogy ők kapták kölcsön.palesz77 írta: Nem tudom amúgy volt-e róla hír, de már másodszor is megkapta a hónap játékosa díjat a Sporting csapatában, ennyi idő alatt elég szép teljesítmény..![]()

Valóban.Richmond82 írta:Halilovic megint nagyot játszik !
Ja, támadó mégpedig jobbszélső. Ezzel a trióval kb. mindenki a helyén játszhatna, Munir is végre megkaphatná az eredeti posztját. Egyébként közel sem elképzelhetetlen, hogy egy ilyen felállás lesz. Max. Suarezt tudom elképzelni kezdőként, Neymart nem hiszem, ogy annyira erőltetné, a bele is ki lehet, hadd pihenjen. A kp lesz érdekes. Ininek jó lehet egy kis bemelegítés, csak meg ne sérüljön mert akkor kampec nekünk egy időre. A hátvédsor és kapusposzt adott. A középpályán Gumbau és szerintem Ini is, ha nem is teljes meccsre, elől Munir, Sandro.palesz77 írta:Gumbau, Samper, Kaptoum and Aitor are likely to be included in first team squad for the Copa game against Villanovense on Wednesday. [sport]
Aitor jól tudom, hogy támadó ugye? Kinéz egy MAtS; Douglas-Verma-Matyi-Adriano; Samper-Gumbau-Kaptoum; Aitor-Munir-Sandro kezdő..![]()
Amúgy ezzel is verni kéne őket igazából, de nyilván játszani fog több ember a gálakezdőből is, pályarészenként legalább 1-1 szerintem. Mondjuk a védelem szerintem így fog kinézni, de a középpálya és a támadósor biztos nem.
Kaptoum!Samper írta:Tudtok valamit, hogy miért tudott kétszer is győzni a B csapat, noha korábban nem? Mindenki belenyugodott a közvetlen perspektívájába? Most értek be az ifi A-ból jöttek a harmadosztályra?
Nen tudom, nekem a 2-re írja. Aztán lehet csúsztatva adják ma.defender3 írta: Nem lehet, hogy az Eurosport1-en, mert a 2-őn most megy Szalai meccse és nem ér véget este 10-re.
Nem lehet, hogy az Eurosport1-en, mert a 2-őn most megy Szalai meccse és nem ér véget este 10-re.Messias2 írta:Aki unatkozik, az meglesheti 22:00-tól az eurosport2-n Lee Seung Woo-t az u17 vb-n. Masia egyik reménysége a srác.
Most successful dribbles in this Liga: Messi 39 - Neymar 30 - Halilovic Orellana 20 - Marcelo 18 - Nolito Vitolo 17
Ez meg durva. 19 évesen itt tart a csávó a világ legjobb bajnokságában.
Cámara biztosan nem, ő sérült.palesz77 írta:Ha felkerül valaki, az Cámara lesz gondolom, de Ini már bevethető lesz hétvégén - úgyhírlik -, létszámban megleszünk ugyanúgy.
Gumbau most nem volt vészes amúgy, rájött, hogy célszerűbb rögtön hátraadnia a labdát ha megkapja..Eibar ellen amúgy kipróbálnám kezdőként, azt a meccset vele is bőven hozni kell, és akkor valaki pihenhetne is, Gumbau meg megmutathatná 90 perc alatt mit tud.
Az utolsó fél órára nagyon feljavult, ügyes passzok mellett nyerte a 2vs1-eket, a gólpassza meg nem volt semmi, bár, ha azt a löbbölést le tudta volna venni az a fogalmatlan már két gólpassz virított volna ott. 7 meccsen 1 gól 3 gólpassz nem rossz stat, főleg, hogy csak hármat meccset játszott végig. Remélem hasonló színvonalon folytatja, valószínűleg nem kevesen fognak bejelentkezni érte. Csak le ne sérüljön.palesz77 írta:Na, ez már teljesítmény volt itt a második félidőben..Jobboldalra kikerült többször, meg is látszott a teljesítményén, sokszor húzott befele, rendre veszélyes volt, adott még egy nagyon nagy löbbölt lasztit is a gyönyörű gólpasszán kívül. Szép teljesítmény, még ha sokszor el is tűnik, és nem mutatja magát eleget, de ennyi idősen ez több mint vállalható volt..
Ezzel amúgy feljött második helyre a Ligában gólpasszok tekintetében, már 3 is van neki. És ráadásul egyik szebb volt, mint a másik..
Halilovic vs Granada