Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A "majdnem kizártnak tartom" annyit jelent, hogy fogadnék rá. Se többet nem jelent, se kevesebbet.Samper írta:Majdnem kizártnak tartom, hogy tavasszal Samper még a B játékosa legyen.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
1:12-től Samper..Remélem nem vkp-nak akarjuk csak használni majd, Busi mellé be balosra, jobboson Halilovic, aztán kész a középpálya pár év múlva.
Alena is jó lehetett amúgy, 9-es mezben tolta, elég sok helyzet az ő nevéhez fűződött.
Csak a visszacsel sikerült picit félre, de előtte a bicikli is szép volt, meg igazából azt akarta, csak így "extrémebb" lett.visca el barca írta:elég véletlennek tűnő "csel" volt
Beszéltél vele?Samper írta:Majdnem kizártnak tartom, hogy tavasszal Samper még a B játékosa legyen.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
1:12-től Samper..Remélem nem vkp-nak akarjuk csak használni majd, Busi mellé be balosra, jobboson Halilovic, aztán kész a középpálya pár év múlva.
Alena is jó lehetett amúgy, 9-es mezben tolta, elég sok helyzet az ő nevéhez fűződött.

Majdnem kizártnak tartom, hogy tavasszal Samper még a B játékosa legyen.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()
Szerencsétlenek, pedig voltak tetszetős támadások, a videó alapján pedig az ellenfélnek 1 helyzete. Igazából a játék a lényeg, ha az jó, akkor idővel az eredmények is jönni fognak, csak idén ne essenek ki.palesz77 írta:Az ifik kikaptak tegnap megint, de érdemes az összefoglalót megnézni. Kapufa, bíró által elvett gól, volt itt is minden..![]()

NSO szerint hivatalos.palesz77 írta:Grimaldot ha minden igaz visszavásárlási nélkül engedjük el 1,5 millióért. A jövőbeni eladásából valamennyi %-ot kapunk majd. Szuper üzlet! #teamAdrinaoandMatyi
Hát ha tényleg sikerül mindkettejüktől megválnunk egy hónap leforgása alatt...Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]
Remélem, ez valami vicc, és nem fogjuk elherdálni Grimaldo után a következő tehetséget.
Jah hat logikusnak egyáltalán nem logikus, de én meg egy pár hónapja, említettem, hogy szerencsétlen Grimaldo/Sampernek is minimum 5 evet kene sorban allani, hogy kezdők lehessenek, Alba es Busi helyen, lehet LE pedig úgy van vele, hogy nem akarja vegigpadoztatni a karrierjük zenitjet, ez csak az én teóriám a valódi okot csak ott Barcelonában ismerhetik.Messias2 írta: Ez érthető, csak nem tudom, miért a csapat legtehetségesebb játékosait kell kiárusítani. A nyáron érkezett 8 milliós ajánlatot Adrianoért meg visszautasítottuk. Pl. neki már semmi keresnivalója itt, mégsem engedjük el.
Ez érthető, csak nem tudom, miért a csapat legtehetségesebb játékosait kell kiárusítani. A nyáron érkezett 8 milliós ajánlatot Adrianoért meg visszautasítottuk. Pl. neki már semmi keresnivalója itt, mégsem engedjük el.TripleH írta: Úgy fest mindenképp a költségvetést akarjak javitani ezzel
hát ez így kívülről óriási baromságnak tűnik, ha valós. egy 6M-os költségvetés növelésnek semmi jelentős kihatása nem lenne a jövőre nézve. meg egyáltalán, valahogy nem áll össze, hogy a klub berkeiben is agyondicsért Sampert eladják aprópénzért, hogy több lóvé legyen cserecsatárra...Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]
Úgy fest mindenképp a költségvetést akarjak javitani ezzel aranyosan érezhető, hogy Lucho venni szeretne egy támadót, hisz bár sajnálnám Sampert de az ő karrierje szempontjából jó döntés lehet az Arsenal hisz egy játékos csapat, akik játszák a focit. Másrészt rengeteg kps van így is pláne ha visszahozzak halilovicot es suarezt is.Messias2 írta:Barcelona requests 6M for midfielder Sergi Samper (20). Arsenal willing to pay, deal could be closed in January. [md]
Remélem, ez valami vicc, és nem fogjuk elherdálni Grimaldo után a következő tehetséget.
Csak azért bomba üzlet, mert LE hallani se akart róla. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz januárban Samperrel.palesz77 írta:Grimaldot ha minden igaz visszavásárlási nélkül engedjük el 1,5 millióért. A jövőbeni eladásából valamennyi %-ot kapunk majd. Szuper üzlet! #teamAdrinaoandMatyi
Nem sirnek miatta ha kiderülne hogy egy dinho veszett el a gyerekben es év végén 7milláert meglehet venni. De ez persze utópia szerintem Douglas 2.0 lesz.messideco írta:Fluminense midfielder Robert (19) will sign tomorrow his contract at Barcelona. [rac1]
Gondolom ő is a B csapathoz kerül először
Olvastam.Gareth Tello írta:Sergi Guardiola mindenkinek megvan? Kemény hét óráig volt a Barça B játékosa...Ma délután aláírta a szerződését, amit este fel is bontott a klub, miután előkerült pár érdekes tweet Sergi Twitter-fiókjáról: https://twitter.com/barcabstuff/status/ ... 8013321217" target="_blank
Sergi Guardiola, who signed his contract with Barcelona at 15:00h stayed at the club for 7 hours and 13 minutes #fcbblive![]()
Arról nem is beszélve, hogy ez pár napon belül a második szerződésbontása - először az Alcorcóntól vált el ilyen módon, így lett szabadon igazolható játékos, majd most ez...
Sorianot vagy 6 éve hoztuk, Nolitonak is van vagy 6-7 éve. Amikor utóbbit leigazoltuk még a harmadosztályban vitézkedtünk, csak a legutolsó évét játszotta a másodosztályban utána el is mentTivornya írta:
Nemrég még pl. Soriano és Nolito(huszontúliak) is rohangált a csatársorban, mert másodosztályban már eredményt akartak produkáltatni az ifikkel, jött az eredménykényszer az addig tudatos oktatással szemben. Jó volt, én is örültem, de szerintem a mostani űrnek ez a közelmúltbeli feljutás is lehetett az oka.
Nemrég még pl. Soriano és Nolito(huszontúliak) is rohangált a csatársorban, mert másodosztályban már eredményt akartak produkáltatni az ifikkel, jött az eredménykényszer az addig tudatos oktatással szemben. Jó volt, én is örültem, de szerintem a mostani űrnek ez a közelmúltbeli feljutás is lehetett az oka.Chino írta:Ezt nem nagyon értem. Hogyan igazoltak rájuk? Egyedül Denisre lehet mondani, hogy az utóbbi időben "külsősként" érkezett és komolyabb "értéket" képviselt, illetve Halilovic, akinek a leigazolását nem tartom rossz húzásnak. Talán még Joan Romant lehetne említeni, illetve Edgart, aki távozott is, de helyette került fel új, jobb játékos, meg persze Gömbi. De ezek is nagyon fiatalon jöttek. Az utóbbi 3-4 év termése kb. ennyi. Az ilyen Cá, meg Rodri félék nem osztottak vagy szoroztak, nem vették el a helyet senkitől. Most is hivatalosan felkerült 5 vagy hat ember, de ezek közül volt aki már rendszeresen játszott tavaly is, például Palencia, de most is itt van pl. Alena hasonló helyzetben.Tivornya írta:.
Ha úgy értetted, hogy az első csapatba igazoltak és nem hozták fel az ifiket, akkor az más.
Viszont azzal, hogy ennyire nincsenek reflektorfényben együtt jár, hogy a nagycsapat felé sem kacsingatnak annyira. Akkora gond nem is lenne a kicsikkel, ha mind a három normális támadónkat nem vitték volna fel/el. Biztos vagyok benne, hogy a mezőny első felében lennénk, ha egy-kettő maradt volna.
-