La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Samper
Director del Fútbol

2016.01.31. 11:06:54

noname írta:Végre leszakadtak némileg a kiesőzónától.

Amúgy Tajti-val mostanában mi a helyzet. Legutóbb ott maradtam le h egész jó teljesít a Juvenil A-ban. Jövőre hozzák fel a B-be?
Talán az új korosztállyal megindul valami új építkezés. Samperen kívül mindenki nyugodtan várhat a sorára az A-ban.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.31. 08:29:37

Végre leszakadtak némileg a kiesőzónától.

Amúgy Tajti-val mostanában mi a helyzet. Legutóbb ott maradtam le h egész jó teljesít a Juvenil A-ban. Jövőre hozzák fel a B-be?
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.30. 23:15:55

Az ifik ma is nyertek 1-0-ra, Kaptoum lőtte a gólt. Itt az összefoglaló, Samper megint szórt egy szép kis lasztit, bár a kapus nem tudom mit csinált, szerintem simán elérhette volna, ha nem táncol vissza - bár lehet eltolta volna a csatár mellette. :-k Na mindegy, ennek ellenére a labda szép volt.. :D
Samper
Director del Fútbol

2016.01.27. 05:43:14

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Az ékezetnélküliség átka. :D Gondoltam oké hogy késő van, de fiatal férfi melleket azért csak nem linkelgettek, szerencsére tényleg nem az volt. :D
Arról hál istennek még nem találtam videót.. :D De hogy ismét róla írjak.

Sergi Samper at CM vs. Pobla Mafumet
Sergi Samper vs. Espanyol B

Jövőre 1 év kölcsön Haliloviccal párban, aztán jöhetnek vissza.
5 nap van hátra az igazolásból és Samper még itt a B-ben. Nem értem.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.24. 23:36:06

Ráfér már egy kis nagytakarítás a Barca B-re. Nem véletlen az a Vidal nyilatkozat sem. Kissé elszaladt a ló az utóbbi nagy generációk miatt az ifikkel.
Nem véletlen h én sem követem a játékukat, hiszen megtetszik egy-két kölyök( :twisted: ) és benne van a pakliban h sose megy semmire, hiszen főleg abban a korban gyakoriak a személyiségi-gondok. Lásd Deulofeu. Az pedig ritka h az ilyenekről sok infó kikerüljön. Most lesz egy kis forradalom, utána lenyugszanak a dolgok és páran remélhetőleg tényleg beválnak. Amúgy annak ellenére h idén nem vártunk senkitől sem nagy dolgokat a felhozott fiatalok közül, tulajdonképpen kimondottan jól ment a beépítés:

SR - minden elképzelést tőlszárnyalt
Munir - szép lassan rá is szolgál arra h az első csapatnál legyen
Rafinha - biztató volt, nagyon nagy kár a sérüléséért

Szóval még azilyen "ínséges időkben is kimondottan jól muzsikál a La Masia. "
A Fifa egy szégyen
palesz77

2016.01.24. 22:50:55

Bob_Marley írta:Az ékezetnélküliség átka. :D Gondoltam oké hogy késő van, de fiatal férfi melleket azért csak nem linkelgettek, szerencsére tényleg nem az volt. :D
Arról hál istennek még nem találtam videót.. :D De hogy ismét róla írjak.

Sergi Samper at CM vs. Pobla Mafumet
Sergi Samper vs. Espanyol B

Jövőre 1 év kölcsön Haliloviccal párban, aztán jöhetnek vissza.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.24. 12:43:04

Bob_Marley írta:
palesz77 írta:Szep passz volt tenyleg. Egy kis Samper melle, eszmeletlen..=D> Busi is megirigyelne.
Az ékezetnélküliség átka. :D Gondoltam oké hogy késő van, de fiatal férfi melleket azért csak nem linkelgettek, szerencsére tényleg nem az volt. :D Szép húzás volt egyébként, köténybe is behúzhatta volna annyira ütembe csinálta.
Ezt is láttam, nekem is egyből Busi jutott eszembe. Viszont az írásról nem Samper melle villant be, bár lehet velem van a baj. :D

Más:
David Babunski announces on Instagram that he is leaving Barça.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.23. 23:15:31

palesz77 írta:Szep passz volt tenyleg. Egy kis Samper melle, eszmeletlen..=D> Busi is megirigyelne.
Az ékezetnélküliség átka. :D Gondoltam oké hogy késő van, de fiatal férfi melleket azért csak nem linkelgettek, szerencsére tényleg nem az volt. :D Szép húzás volt egyébként, köténybe is behúzhatta volna annyira ütembe csinálta.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.01.23. 22:13:33

Szep passz volt tenyleg. Egy kis Samper melle, eszmeletlen..=D> Busi is megirigyelne.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.23. 22:00:42

Na csak nem írt senki, hogy ne duplázzak, :D a B csapat megnyerte a mini derbit, így sorozatban kettő meccset nyertek az idényben először és ezzel elhagyták a kiesőzónát. Brutálisan szoros ez a mezőny. A gólt egy gyönyörű gólpassz előzte meg Pereától, viszont a játékot sok kritika érte.
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.22. 23:49:59

kanty írta:
nzxtpo írta: 75 percben cserélték be, rá 6 perccel már adott is egy gólpasszt, a volt barcás Sanabriának, aki ma három gólt gurított, ezzel megduplázva a bajnokságban szerzett góljai számát.
Igen, láttam a meccset én is. Sanabria egyébként 9 gólos. :wink:
És tényleg, csak nem volt friss még a statisztika amikor én ránéztem. :oops:
palesz77 írta: Első fordulóban még nem volt nevezve, másodikban padról szállt be, de azóta folyamatosan kezdő volt. Úgyhogy nem egészen értem ezt a statot.. :D

Itt a mai gólpassza.
Több helyen is lehozták ezt a statot, de most utánanéztem és belevették a kupát is. #-o
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.22. 23:05:33

nzxtpo írta: 75 percben cserélték be, rá 6 perccel már adott is egy gólpasszt, a volt barcás Sanabriának, aki ma három gólt gurított, ezzel megduplázva a bajnokságban szerzett góljai számát.
Igen, láttam a meccset én is. Sanabria egyébként 9 gólos. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
palesz77

2016.01.22. 22:49:25

recrea írta:Miért szokott csere lenni?
Első fordulóban még nem volt nevezve, másodikban padról szállt be, de azóta folyamatosan kezdő volt. Úgyhogy nem egészen értem ezt a statot.. :D

Itt a mai gólpassza.
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.22. 22:23:40

Miért szokott csere lenni?
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.22. 22:19:58

kanty írta:
nzxtpo írta:0 - Sporting haven't win in this La Liga season with Halilovic starting on the bench (D3 L1).

Ez se semmi adat, ne nem mintha amúgy sorra hoznák a meccseket.
Minden bizonnyal ez a sorozat ma szakad meg.
75 percben cserélték be, rá 6 perccel már adott is egy gólpasszt, a volt barcás Sanabriának, aki ma három gólt gurított, ezzel megduplázva a bajnokságban szerzett góljai számát.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.22. 20:55:46

nzxtpo írta:0 - Sporting haven't win in this La Liga season with Halilovic starting on the bench (D3 L1).

Minden bizonnyal ez a sorozat ma szakad meg.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.22. 20:26:26

0 - Sporting haven't win in this La Liga season with Halilovic starting on the bench (D3 L1).

Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.21. 20:04:41

palesz77 írta:
ntibi67 írta:Mekkora ígéretnek tartod a két koreai fiatalunkat Lee és Paik
GT-t kell kérdezni efelől, én nem láttam még őket játszani. Amúgy alapból szkeptikus vagyok az ázsiai tehetségekkel, nem soknak siekrült eddig a nagy karrier Európában azért.. Lee meg eszméletlen pici, ő még remélem nőni fog kicsit, mert van vagy 50 kiló vaságyastul, mellé 165 sincs állítom, nem lesz neki így egyszerű..

Sampert ismerem leginkább az ifiből én, a többieket már direkt nem is figyelem, ne legyen "kötődés", így nem ér csalódás ha nem jönnek fel.. :D (Nyilván túlzó, de nem számolok egyikükkel se mostmár, így csak kellemes meglepetés érhet, ha valaki feljön.)
Lee-t tartják a két (3) koreai közül az ígéretesebbnek, a második Messiként volt kikiáltva és jókat mondanak róla. Nagy az esély, hogy jövőre már a B-ben lesz, azért ő sem túl fiatal már, habár én nem tartom fizikailag olyan gyengének. Palesszel egyetértek, ami az ázsiai fiatalokat illeti, de cáfoljon rám és jövőre ő legyen a kezdő Dongou helyett.
Forca Barca!!!!
ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.21. 19:38:55

palesz77 írta:
GT-t kell kérdezni efelől, én nem láttam még őket játszani. Amúgy alapból szkeptikus vagyok az ázsiai tehetségekkel, nem soknak siekrült eddig a nagy karrier Európában azért.. Lee meg eszméletlen pici, ő még remélem nőni fog kicsit, mert van vagy 50 kiló vaságyastul, mellé 165 sincs állítom, nem lesz neki így egyszerű..

Sampert ismerem leginkább az ifiből én, a többieket már direkt nem is figyelem, ne legyen "kötődés", így nem ér csalódás ha nem jönnek fel.. :D (Nyilván túlzó, de nem számolok egyikükkel se mostmár, így csak kellemes meglepetés érhet, ha valaki feljön.)
Talán annyiban lehet más a helyzet velük,hogy már gyerekként ide kerültek.Ha minden igaz mind ketten Tajti csapattársai.Gazdasági szepontból is értékes játékosok lehetnek a klub számára hiszen Dél Koreai cégeket lehetne megnyerni támogatóknak.
palesz77

2016.01.21. 19:17:07

ntibi67
Capitá del Barça

2016.01.21. 19:11:45

palesz77 írta:
nzxtpo írta:Chamorro has already passed medical tests and signed a contract with Barcelona B until June 2017

Hivatalos lett, még mindig nem értem. #-o
Aitor miatt "rossz" ez kicsit, de amugy reszben erthetoek ezek az igazolasok. Nem az A keretbe eselyes jatekosokat igazolunk, hanem olyan idosebb arcokat hoznak, akik kepesek a kakibol kihuzni a kicsiket, es mellettuk fejlodhetnek "nyugodtabban". Ez volt Pep es Lucho idejeben is tudtommal a modi. Remelhetoleg igy lesz, es jo hatassal lesz ez azokra, akiknek tenyleg van eselyuk bekerulni a nagyokhoz - lehet ez tul optimista szemlelet, de legyunk pozitivak..
Amúgy szerintem nem is cél a vissza kerülés a másod osztályba.A harmad osztály lényegesen kevesebb költséggel jár.Azt hiszem pár száz km a legnagyobb távolság és Barcelonai és közvetlen környéki 7 csapat.Mekkora ígéretnek tartod a két koreai fiatalunkat Lee és Paik
TripleH
Entrenador del Barça

2016.01.21. 19:00:29

palesz77 írta: Aitor miatt "rossz" ez kicsit, de amugy reszben erthetoek ezek az igazolasok. Nem az A keretbe eselyes jatekosokat igazolunk, hanem olyan idosebb arcokat hoznak, akik kepesek a kakibol kihuzni a kicsiket, es mellettuk fejlodhetnek "nyugodtabban". Ez volt Pep es Lucho idejeben is tudtommal a modi. Remelhetoleg igy lesz, es jo hatassal lesz ez azokra, akiknek tenyleg van eselyuk bekerulni a nagyokhoz - lehet ez tul optimista szemlelet, de legyunk pozitivak..
Egyébként én is nagyon remélem, hogy így aki tényleg tehetséges az jobban fog tudni fejlődni, és nem a 3/4ed csapatról lesz kikiáltva, hogy ő a jövő tehetsége és csak kioltják egymást a pályán.
palesz77

2016.01.21. 18:02:49

nzxtpo írta:Chamorro has already passed medical tests and signed a contract with Barcelona B until June 2017

Aitor miatt "rossz" ez kicsit, de amugy reszben erthetoek ezek az igazolasok. Nem az A keretbe eselyes jatekosokat igazolunk, hanem olyan idosebb arcokat hoznak, akik kepesek a kakibol kihuzni a kicsiket, es mellettuk fejlodhetnek "nyugodtabban". Ez volt Pep es Lucho idejeben is tudtommal a modi. Remelhetoleg igy lesz, es jo hatassal lesz ez azokra, akiknek tenyleg van eselyuk bekerulni a nagyokhoz - lehet ez tul optimista szemlelet, de legyunk pozitivak..
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.21. 17:51:56

Dongou's transfer to Zaragoza will be announced today. It will be either a loan deal or a permanent deal with buy-back option. [as/marca]

Ő róla már évekkel ezelőtt ki lett kiáltva, hogy az új Eto'o, meg hogy milyen ígéretes, de már szezonok óta csak a szapulását lehetett olvasni ebben a topikban, a sok kihagyott helyzet miatt. :(

Bagnack, who is still negotiating with the club about his contract termination, could join Stoke City. He has other offers too.
[sport]

Ő ígéretes volt amikor én láttam, azóta mi változott?

Chamorro has already passed medical tests and signed a contract with Barcelona B until June 2017

Tajtinak milyen eddig a szezonja? Mennyit játszik és hogy? Volt neki egy sérülése, abból sikerült kilábalnia?
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.01.20. 13:16:56

nzxtpo írta:Enguene-ről mit kell tudni, azon kívül, hogy Eto'o programjával került ide, és most vele fog játszani? :)
Én személy szerint nagyon kedvelem a srácot (támadó középpályás amúgy), de valahol érthető, hogy Gerard López nem számolt vele. Technikailag kiváló, robbanékony és remekül cselez, de sokszor túlságosan is egyénieskedő, nem passzol, amikor kellene, túlcselezi magát (habár fiatal még, ezen van ideje változtatni). Ettől függetlenül én szeretem nézni a játékát - bár idén alig-alig játszott a B-ben sajnos, leginkább csak csereként kapott 10-20 perceket.

Remélem, bejön neki a törökországi kaland, és néhány éven belül átigazol majd egy erősebb európai bajnokságba.
Válasz küldése