Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
fú, ez tényleg nagyon komoly, milyen szintet képviselnek már ennyi idősen. meg az is durva, hogy milyen hangulat van 10 évesek meccsén.Tromort77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=s_onQTlDZsE Barca's Alevin A
Biztonságos kezekben a jövő!
Hihetetlen, mintha felnőtt meccs lenne. Rengeteg Barca helyzet, szép játék, gyönyörű szabadrúgás gól, tipikus spanyol bíráskodás és mellé a Real-nak itt is van egy Pepéje.
palesz77 írta:Denis vs Barcelona
Elég jó kis meccse volt - MoM is lett -, kíváncsi vagyok, hogy melyik poszto(ko)n számol majd vele Lucho, én így hirtelen Neymar és Ini helyettesítésére tippelnék. Az eddig látottak alapján azt kétlem, hogy kezdőig verekedje majd magát, de ki tudja, 3 milliót mindeképp megér..
kristop írta:na, például ezért is lenne jó feljutni most. élőben ami linkek (vagy inkább csak link) vannak, azok elérhetetlenek, mert csak spanyolországból lehet őket nézni. próbáltam vpn-el, spanyol ip címről is nézni őket, de úgy meg brutálisan szaggatnak. szóval ha valaki tud valamit azt én is megköszönném.
palesz77 írta: Nem tudom találtál-e valamit, ha igen akkor nekem is küldd majd el légyszi. De szerintem sajna nincs ilyen oldal, rojadirectán 1-2 meccs fent van, de az is szörnyű minőségben sajnos..
Nem tudom találtál-e valamit, ha igen akkor nekem is küldd majd el légyszi. De szerintem sajna nincs ilyen oldal, rojadirectán 1-2 meccs fent van, de az is szörnyű minőségben sajnos..Chino írta:Tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, de valaki tudna segíteni, honnan lehet letölteni a B-csapat meccseit? Elég sokat nem láttam és szeretném pótolni. Előre is köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=H6rEshhabc4brownieheaven írta:Jó reggelt!
Sajnos nem láttam a tegnapi meccset, valaki leírná, Samper mit mutatott abban a fél órában, ami megadatott neki?
Ezt amúgy miből szűrted le? Iniesta generációjából sem nagyon futott be senki nagy karriert, talán Motta-t kivéve. Habár ott volt Oleguer meg Valdes. Most ők a nagycsapat lábtörlőjénél se lennének. De ha Messit nézzük, ott se volt rajta kívül nagy ember. Busquets is a negyedosztályból jött fel.Rinku írta:Nagy kuka ez a generáció, reméljük a következő tehetségesebb lesz már. Iniestáéknak sok már nincs hátra, max 4 év nagyon kedvesen becsülve. Szóval visszatérhetünk majd az igazolgatásokhoz, innen senki épkézlábat nem tudunk felhozni, de azért reménykedjünk Samperben.nzxtpo írta:A Youth BL-ben kikaptak a kicsik az Anderlecht-től.
Nagy kuka ez a generáció, reméljük a következő tehetségesebb lesz már. Iniestáéknak sok már nincs hátra, max 4 év nagyon kedvesen becsülve. Szóval visszatérhetünk majd az igazolgatásokhoz, innen senki épkézlábat nem tudunk felhozni, de azért reménykedjünk Samperben.nzxtpo írta:A Youth BL-ben kikaptak a kicsik az Anderlecht-től.
palesz77 írta: Ez meg varhato volt. Mehetne Denis helyere a Villarrealba, meglenne a szintlepes.. Bar pont ellentetes oldalon toljak sajna, oda meg gondolom van emberuk.
Mostanra már elvileg minden adminisztrációs jellegű probléma meg lett oldva, szóval játékra kész a srác, csak az edzői stábon múlik, hogy mikor mutatkozhat be élesben is. Lehet, hogy fizikálisan még mindig nincs a többiek szintjén, és ezért nem számolnak vele egyelőre, de lehet, hogy szimplán csak nem érzi úgy López, hogy szükség lenne rá jelenleg. Remélem, azért hamarosan kap majd legalább 10-20 percet csereként, ennyi várakozás után kíváncsi vagyok rá. (Bár azért nincsenek nagy elvárásaim vele kapcsolatban.)noname írta:Ezzel a Robert gyerekkel mi a helyzet?
Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint Samper szerződését (amely 2017-ben járna le) még nyár előtt meg akarjuk hosszabbítani, hogy aztán a szezon végeztével meghozzuk a döntést a jövőjéről. Azt írják, hogy ha Luis Enrique nem számol vele a nagycsapatnál, akkor el fogjuk adni, nem meglepő módon visszavásárlási opcióval. Azt is kiemelik, amit már rengetegszer lehetett olvasni, és amit maga Samper szintén többször megerősített: számára a prioritás továbbra is az, hogy felkerüljön a nagycsapatba és hosszabb távon is meg tudjon ragadni ott.
A kicsik egyébként ma este fél héttől fogadják a listavezető Villarreal B-t. Két viszonylag jó formában lévő csapat, sok-sok tehetséges játékossal, komoly téttel, parázs meccsnek ígérkezik. Ráadásul valószínűleg Aitort is újra láthatjuk majd a Miniestadí gyepén, sajnos már nem gránátvörös-kékben.