Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én valahol úgy olvastam, hogy Marlon MELLÉ akarják leigazolni Yerry Minát, nem pedig helyette.randomguy írta:Barcelona will decide whether to promote Barca B defender Marlon (21) or sign Palmeiras defender Yerry Mina (22) next season. [SPORT]
na ennek nem tudom mi értelme, ha marlon már itt van és bizonyít, akkor hülyeség lenne elcserélni egy zsákbamacskára.
mondjuk lehet én beszélek hülyeségeket és mina egy rendkivüli tehetség, de én még nem hallottam róla. valaki tud róla valamit?
Elég furcsa egy meccs volt, az biztos, az egyenlítő gólunkig szerintem sokkal jobb volt a Valencia B, élmény volt nézni a játékukat helyenként. Nem gondoltam volna, hogy meglesz a fordítás.palesz77 írta:...
Senkire nincs szükségünk a B csapatból.Samper írta:LE ajándékba nem ad perceket a B-seknek, csak további sérülés esetén. Pedig nem ártana még ősszel mélyíteni a keretet hármukkal.
Marc Cardona góllal tért vissza hosszú sérüléséből. Válhat belőle Alcaser konkurrense.
Mondjuk ha megnézed sok haszna nem volt, a lövéseiben némi veszély volt, de általában rosszul teszi vissza, nagyon agyatlan játékos ő egy Barcához. Neymar pontatlansága miatt csettintünk sokszor, pedig a bal lábában több a kreativitás, mint Adamában összesen..Messa írta:Nekem azért néha nagyon hiányzik legalább 1 ilyen típusú játékos a keretünkből. Egy igazi futógép, nagyon jó, robosztus felépítéssel, és rendszeresen meg tudja húzni a váratlant, nem ismer elveszett labdát.
Nekem azért néha nagyon hiányzik legalább 1 ilyen típusú játékos a keretünkből. Egy igazi futógép, nagyon jó, robosztus felépítéssel, és rendszeresen meg tudja húzni a váratlant, nem ismer elveszett labdát.palesz77 írta:Adama vs Arsenal. Jó kis meccse volt magához képest, de ahogy nézem még mindig nem komplettebb focista annál, hogy lefut vonalig az erejének és a technikájának hála, és beadja/lő. Pont a PL-be való a srác, szerintem érte jó üzlet volt ez a 10(?) millió.
Itt a keret :Samper írta:Aleñá bajnokin kispados.
? Most kerult fel a B-hez, sot, hivatalosan meg a Juvenil tagja.. Mitol kene elkeserednie? Legalabb 1 szezonra van meg a nagycsapat padjatol, mar annak orulhet, ha a kupameccseken cserekent jatszhat. Eljon majd az o ideje is, de ha mar most turelmetlenkedne - amit halkan megjegyzek egyaltalan nem tesz -, akkor eleg nagy onertekelesi gondjai lennenek..Samper írta:Viszont ha nincs fogadókészség "fent", teljesen érthető, ha a játékosok beleszürkülnek a csapatba. Ez mindenekelőtt Alenara vonatkozik: akkora csinnadratta volt nyáron körülötte, hogy nem csoda, ha kedvét szegi, hogy sehol semmi.
https://www.youtube.com/watch?v=GGIbksM2Qdcntibi67 írta:18 órától lesz a B csapat meccse.Valaki tud linket adni?
Előre is köszönöm.