Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meccseken is rendre a jobbak között volt amikor láttam, edzésre legalább megérdemelné a meghívót azért, ha már Nili rendre feljárt, meg a gyengébb játékosok is sokszor mehetnek.. Szerintem mondjuk még mindig nem olyan jó, hogy megragadjon majd az első csapatba, de végülis Puyol is gyengébben kezdett azt mondják.Gareth Tello írta:Sergi Palencia 2016/2017 (Part 1) ● Barça B
http://www.youtube.com/watch?v=-raZuZTo6XQ" target="_blank
Mondani én is tudok bármit..Gareth Tello írta:Először én is erre gondoltam, de a meccs után azt nyilatkozta, hogy tudatos volt az átemelés.
Először én is erre gondoltam, de a meccs után azt nyilatkozta, hogy tudatos volt az átemelés.palesz77 írta:Cardonának ahogy nézem minden bejön mostanában, az első gólt szerintem szimplán le akarta venni..De lehet csak én látom bele.
Megbízható a portugál forrás elvileg, de ha a 45 millió nem is igaz, az biztos, hogy sokan figyelik, köztük Pep is. Megtáltosodni meg nem táltosodott meg most hirtelen, előtte is jó volt, most csak lehetőséget kapott. A 14/15-ös szezonban is rohadt jól tolta az előszezonban, utána is a B-ben, csak nem lett felhívva, úgyhogy elment.Nero. írta:Állítólag a MU es a City is fizetne 45 milliót Grimaldoért? Ebből mennyi igaz? Ennyire megtáltosodott a fiú?
Hogy-hogy kellenek? Meg kéne nézni, hogy melyikük a jobb. S aztán ha a drágább a gyengébb, akkor azt sürgősen el kéne adni.Gareth Tello írta:Cardona duplájával nyert a B a Lleida ellen. Nem aprózta el a srác...![]()
http://twitter.com/barcabstuff/status/8 ... 2537327617" target="_blank
http://twitter.com/barcabstuff/status/8 ... 0097097728" target="_blank
8 bajnokin 7 gólja van idén, ezzel ő a házi gólkirály. Szívesen megnézném a nagyoknál a Hércules elleni egyik kupameccsen, de így, hogy Alcácernek kellenek a játékpercek, erre nem látok túl sok esélyt.
Az előző hír is füles volt, ez is az. Vegyük figyelembe, hogy itt nem egy, hanem két kérdésről is szó van. Az egyik, hogy lehívjuk-e az opciót, a másik az alku, hogy milyen szerződést kötünk. Egy hiba az elsőbe aligha játszik, de a másodikba miért ne?palesz77 írta:Barcelona think Marlon has been inconsistent and not convincing enough. It isn't certain that they will use their option to buy him. Barcelona think it's hard to bet on Marlon becoming a first team squad member later, if he doesn't shine in Segunda B. However, the final decision hasn't been made yet, everything depens on Marlon's performances in the rest of the season. [md]
Így már érthető, hogy miért nem próbál ki védőket a B-ből Lucho, 1 szem hiba, és mennek a levesbe..Na de komolyra fordítva, szó szerint 1 db hibája volt eddig a szezonban, amúgy igazi fal volt - láttam is, nem csak mondom -, magabiztos, kiemelekdett a B-ből is, meg az összes meccsen, és nagyon passzolt a focinkba. Remélem csak a szokásosan megbízható Mundo értesülés, és ez nem komoly, mert elég vicces lenne, ha a múltkori hibája után ekkorát fordult volna vele a világ, ilyen alapon nem lenne már védő a felnőtt keretünkben sem..
Nyilván, ha 3 hetente nyom egy ilyet, akkor esélytelen, hogy befusson itt, de egy 20 körüli emberről beszélünk, erre való a B csapat, hogy ezeket a hibákat elkövesse, és tanuljon belőlük. Remélem Luchonál nem vágta el magát, és a kupában ugyanúgy megnézhetjük majd..
Pont az a vicc, hogy a cikk Edu Polo és Fernando Polo "tollából" származik, ők meg tényleg elég megbízhatónak minősülnek...palesz77 írta:Remélem csak a szokásosan megbízható Mundo értesülés
Alcacer a Malaga ellen kezdő lesz. Bőven ülhetne egy tartalék center a kispadon.palesz77 írta:Nili kidolt sereules miatt kb 6 hetre, azert nem jar edzesre a nagyokkal. De ha nem lenne serult, akkor is jonne jobbhatved, ez tole fuggetlen. Alcacernek meg egyelore tok felesleges a konkurencia, o se kap lehetoseget szinte soha, ezt a keves percet kar lenne megfelezni. Mas kerdes, hogy ennyi penzert ilyen szerepre tenyleg kellett-e, de az most mellekes.
Isten ments,hogy lehúzzam!Én csak örülnék neki,ha ilyen kis pénzért szereznénk meg Piqué helyettesét.Végig néztem a meccset,nagyon sok próbálkozásunk volt,csak nagyon pontatlanok voltunk a befejezéseknél.De hát vannak ilyen meccsek.palesz77 írta:A gólon kívül jól játszott nem? Nyilván egy középső védőnél ez elég ahhoz, hogy lerontsa az egész meccses megítélést, de amúgy csak jókat olvastam azon kívül róla - hogy ilyen szereléseket csinált, és igazi fal volt.
De az biztos, hogy nem veszi félvállról: Marlon: "The defeat is my fault. But that's football." Az ilyen benne van tényleg, ifiknél főleg, de ezért is játszik most a B-ben még, hogy ezekből tanuljon. Nagyon biztató eddig szerintem, még ennek ellenére is, remélem a kupában kap majd pár percet már idén is.
Sajnos Marlon nem a mai teljesítményével játsza be magát az első csapatba...noname írta:"Kissé" jül állunk középhátvéd téren. 1 csúcs Pique, egy nagyon stabil Umtiti, mellé 2 rutinos vén róka, akik ugyan már nincsenek a csúcson, de alapvetően megbízhatóak és Marlon, a feltörekvő tehetség. Ha minden jól megy az is lehet h a következő 10 évben legfeljebb csak 3-4. pozícióra kell vegyünk védőket. Remélem beválik, sajnos a pocsék bentlakásnet miatt nem tudom megnézni hogy játszik, de csak jót hallani róla és az se véletlen h a Barca B ritkán látott formában szárnyal a tabellán.palesz77 írta:Barcelona have decided to buy Marlon Santos (21) for 6m from Fluminense. Player joined Barca this summer on loan. [md]
"Kissé" jül állunk középhátvéd téren. 1 csúcs Pique, egy nagyon stabil Umtiti, mellé 2 rutinos vén róka, akik ugyan már nincsenek a csúcson, de alapvetően megbízhatóak és Marlon, a feltörekvő tehetség. Ha minden jól megy az is lehet h a következő 10 évben legfeljebb csak 3-4. pozícióra kell vegyünk védőket. Remélem beválik, sajnos a pocsék bentlakásnet miatt nem tudom megnézni hogy játszik, de csak jót hallani róla és az se véletlen h a Barca B ritkán látott formában szárnyal a tabellán.palesz77 írta:Barcelona have decided to buy Marlon Santos (21) for 6m from Fluminense. Player joined Barca this summer on loan. [md]
Én is csak így tudom elképzelni, hogy nem akar egyik lehetőségről se lecsúszni a klub, Marlon már zsebben - az 5 millliós opciót hülyék lennénk nem érvényesíteni -, ezért most gyorsan elhoznák még valamilyen úton-módon Minát is. Akár kölcsönbe is mehetne rögtön, vagy akár mindketten is még 1-2 évre, amíg Masch és Mathieu elmennek - egyik se marad olyan sokáig szeirntem már -, aztán utána meg jöhetnek megszorongatni Piquét és Umtitit. Mina amúgy egyáltalán nem biztos, hogy itt köt ki, az opció ellenére se, nagyon kapós védő, és a miénknél jobb ajánlatai is lesznek az biztos - rögtön hely az első csapatban.MessiNeymarSuarez írta:Én valahol úgy olvastam, hogy Marlon MELLÉ akarják leigazolni Yerry Minát, nem pedig helyette.
Én valahol úgy olvastam, hogy Marlon MELLÉ akarják leigazolni Yerry Minát, nem pedig helyette.randomguy írta:Barcelona will decide whether to promote Barca B defender Marlon (21) or sign Palmeiras defender Yerry Mina (22) next season. [SPORT]
na ennek nem tudom mi értelme, ha marlon már itt van és bizonyít, akkor hülyeség lenne elcserélni egy zsákbamacskára.
mondjuk lehet én beszélek hülyeségeket és mina egy rendkivüli tehetség, de én még nem hallottam róla. valaki tud róla valamit?