Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ez szerintem inkább mar az utolso utáni pillanat, ezzel elkésett. Valamit tenni kéne, hogy ezek a Juvenilben vagy a Bben csillogó tehetségek ne kapjanak ekkora hypeot a médiától mert szerintem ez az egyik oka annak hogy elkallódnak. Valaki kioszt 3 szebb gólpasszt és youtubeon mar ott a "Next Xavi" videó. 16 évesen kapnak már egy akkora nyomást meg egy önbizalomlöketet ami biztos hogy nem egészséges.palesz77 írta:Due to lack of game time and unsettlement, Hamburg midfielder Alen Halilovic (20) called Robert Fernandez asking for help. Halilovic has admitted his mistake of not taking the advice of Barca's technicians of playing in LaLiga & now wants to return to Spain. Barcelona sold Halilovic (20) to Hamburg for €5M, and in case the club wants to repurchase the midfielder, Barca will have to pay €10M. [MD]
Na, vajon az utolsó előtti pillanatban leesett neki, hogy így nem mehet tovább?Nem lenne rossz, mert akkor még lehet belőle valaki, tehetség az adott..
Az utolsó 20 percben már kb. a hajamat téptem. Cardona-t szerintem lehetne jegelni egy kicsit, az utóbbi időben nagyon formán kívül játszik. Romera 10 perc alatt többet csinált mint ő egész meccsen. Alena a gólján kívül is remek volt, főleg a második félidőben. Amikor megkapta maga mellé Kaptoum-ot durva lett a kp. Olyan játékok mentek sokszor, amik kis túlzással a Messi-Ini-Xavi fémjelezte mezőnyre emlékeztettek. Gerard többször alkalmazhatná ezt a Ferrán-Alena-Kaptoum triót.A kamerunit valamiért látványosan jegeli.palesz77 írta:1-1 lett a tegnapi meccs, Alena rúgta az egyenlítő gólt a kicsiknél. Itt meg lehet nézni az összefoglalót, fehér cipős ballábas ő - a könnyebb felismerés végett -, a gólon kívül is volt pár szebb momentuma..
A sok szerencsétlenkedés után télen le kéne hívni az opciót és szerződtetni. Ahogy Alena sorsát is rendezni kell. Mindkettőjüknek nyáron lejár a mandátuma.S.Agüero írta:Marlon Santos is ineligible to play in La Liga or Copa del Rey until January, but he can play in the Champions League. [Mundo Deportivo]
Lassan lehetne már egy saját topikja is.
Persze, ez tiszta sor. Így is kihúzott a kakiból egy gyenge csapatot egy 30 m-es bombával, szóval az összképet tekintve elég biztató volt ez kezdetnek.Samper írta:Általános igazság, hogy könnyebb egy jól játszó csapatban jól játszani egy tehetséges játékosnak, mint egy rosszul játszóban.
Nem tudom megmondani pontosan. Szerintem ami zavar, az a jobb láb hiánya - amin még javíthat -, azért egy középső középpályásnál sokszor kell gyorsan a másik lábbal megoldani dolgokat, neki meg ez egyelőre nagyon nem erőssége. A másik meg a kis területen való gyors játék, amiben szerintem gyengébb - lehet csak még. Kényszerítőkre gondolok, meg kis területen való gyors labdakihozatalokra. De mondom, láttam vagy 10 meccsét összesen, és közbe meg mutatott rengeteg biztató dolgot. 18 éves, tavaly is beugrósként a B egyik legjobbja volt rendre, most a 25-30 éves favágók között is egyértelműen kiemelkedik, és a csapat motorja, húzóembere. Fizikálisan nagyon jó, láthattuk mennyire gólveszélyes - ami nálunk hiányszám a középpályán -, elég kemény, nem büdös neki a munka, relatíve jól cselez, vannak szép meglátásai is, és még egyszer mondom, egy 18 éves gyerekről beszélünk. Ha még fejlődik 2 évet a B-ben, akkor is rohadt fiatal lesz, de nála totál azt érzem, hogy az csak időpocsékolás lenne neki, mert érezhetően jobb mint a 3. liga.MQuCsabi írta:Egyebkent Palesz, szerinted mi hianyzik belole ahhoz, hogy a legnagyobbakhoz felerjen? Nyilvan az idot leszamitva
2017 juniusában jár le a szerződése. Januártól már legálisan is megkereshetik más csapatok,. ha a Barca addig nem lép. LE meg emberi számítások szerint legalább kitölti a szerződését. A B-s hosszabbítás Alenanak nem perspektíva.palesz77 írta:Van róla szó, de LE-nek sok köze nem lesz hozzá. Állítom itt se lesz mire Alena felkerül.
Pont tegnapelőtt hozta le a Sport, hogy már folynak a tárgyalások a szerződéshosszabbításról. A Barça egy 2022-ig szóló kontraktusban gondolkodik (a jelenlegi ugyebár 2018-ban jár le), Aleñá iránt pedig ugyan érdeklődik több európai topcsapat is, de ő többször is kinyilvánította már, hogy itt szeretné folytatni, úgyhogy szerintem nem lesz gond ezzel.Samper írta:Nem értem, miért nem téma Alena szerződése. Vagy lehet, hogy a színfalak mögött megy? De LE aktív részvétele nélkül nem fog sikerülni.
Erről van szó, lényegtelen hol van, amíg az apja egy barom, és ő elhiszi, hogy valaki. Nagyon csekély esélyt látok rá, hogy belőle itt még lesz valaki. A Sportingból kiszorult tavaly, mert nem edzett elég keményen, majd nyáron nem ment el a Valenciába, mert az apja nem kapott 2,5 milliót tőlük. Most biztos sokkal jobb neki.. Nagyon nincs tisztában hol tart a ranglétrán - apja még kevésbé -, sajna a felsztárolás miatt valami nagyon félrement ott.barca0417 írta:Kár érte, hogy ilyen a hozzáállása, mert gondolom azzal van a baj.