Gareth Tello írta:
Egyébként úgy érzem, Carbonell indokolatlanul van jegelve mostanában, szerintem jóval több lehetőséget érdemelne ennél. Sok különböző középpályával kísérletezgetett már idén Gerard, de nekem talán az Aleñá-Ferran-Carbonell trió tetszett a legjobban, szívesen látnám ezt a hármast újra a kezdőben.
Ezzel csak egyetérteni tudok. Ferran-nal sokkal kreatívabb a kp-nk, a játékintelligenciája is magas, jól tartja meg a labdát és hátra is sokszor besegít. Alex tényleg eltűnt, de Xemivel is jól működött a kp, igaz ő sokszor kicsit fent ragadt. Ezt a Gumbau, mint kkp viszont nagyon nem kéne eröltetni. Látszik, hogy csak szenved ott, Alex, Xemi meg Kaptoum ellenben koptatja a padot.
Ezért is rejtély, hogy Kaptoum miért esett ki ennyire a pikszisből. A szezon elején még játszott a sérülése óta viszont szinte teljesen jegelve van. Ahogy Gumbaut visszarakta Gerard, a kameruni ment is a lecsóba.
A védőpárosunkkal is kellene valamit kezdeni, mert így, hogy Martinez is sérült nagy a gáz. Vilanova egyértelműen kereten kívüli játékos, Borja Lopezt még a pálya közelébe sem kívánom. Ha Marlon nem lenne menne a szerencsétlenkedés az biztos, nem véletlenül volt sokszor félmegoldás Ferran vagy Gumbau személyében.
Remélem összeszedik magukat egy kicsit Gerard meg nem fog 10 meccsen 11 féle kp-t felrakni. Stabil helye igazán csak Alenanak van, a többiben pedig ilyen ahogy esik úgy puffan szisztémát látok.
Kár, hogy Cucu, most halványabb volt, de ahogy mondod ez az egész csapatra elmondható volt.
Ami kicsit aggasztó, hogy a támadóink, főleg a Cardona-Romera páros elfelejtettek gólt rúgni. Ez nem túl biztató, vissza kéne találniuk a helyes útra, mert bajok lehetnek.
Samper írta:Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Sampernek, Munirnak és Grimaldonak ne lenne helye a jelenlegi keretben.
Ezt a témát szerintem legalább 25x kitárgyaltuk felesleges újra előszedni