Ronald Araújo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.12. 22:32:57

Ugyan TS emelte fel a kupát de oda vitte Araujohoz és kb együtt fogták. Ez nem jelent semmit de elég hitvány lenne ezek után lelépni. A lerántás nem volt feltétlenül szükséges de amugy jo meccse volt. Maradjon mint menjen
menczel
Entrenador del Barça

2025.01.12. 22:18:51

Mehet.

A nagy gyorsasgáa amit miatt a fél fórum szerelmes belé és kezdőbe rakná, nem ellensúlyozza a rössz döntéseit, rossz helyezkedését.
Barcaforever
Director del Fútbol

2025.01.12. 19:41:30

Saviola írta:
2025.01.12. 17:26:02
A nagy mezcsókolgatás,életemklubjázás után nagy csalódás lenne, ha lekoccolna.

Az érveket meg nem is értem.

Esélye sem volt még kb. csapatba kerülni és a kevés lehetőségre panasznodik? Furcsa.
Most én se értem, hogy mi a probléma. Azt hitte, hogy 6 hónap után a kezdőben lesz? Valami másról van szó esetleg?
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.01.12. 17:26:02

A nagy mezcsókolgatás,életemklubjázás után nagy csalódás lenne, ha lekoccolna.

Az érveket meg nem is értem.

Esélye sem volt még kb. csapatba kerülni és a kevés lehetőségre panasznodik? Furcsa.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.12. 17:04:16

Sonoma írta:
2025.01.12. 16:58:29
PR42 írta:
2025.01.12. 12:43:12
...
Minek állsz le vele oldalakon át vitatkozni. Úgyis mindig neki van igaza.
Ha megcáfolod amit mond jön újabbakkal elő, csakhogy a végén valamiben igaza legyen.
Még azt is megmagyarázza, hogy a rövidnadrágot is ki lehet térdelni.
:D :D
Akkor te is leírhatod felőlem a pontos szabályokat, várom.
Olyat én is tudok írni, h mehet Araujo, jöjjön a helyére Saliba, Van Dijk. Mehet FT jöhet Haaland, Salah.
Csak reális dolgokat kéne írni.
Olmo-t meg Pau Victor-t sem tud a klub regisztrálni ezek a tények, a tobbi halandzsa.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.12. 16:58:29

PR42 írta:
...
Minek állsz le vele oldalakon át vitatkozni. Úgyis mindig neki van igaza.
Ha megcáfolod amit mond jön újabbakkal elő, csakhogy a végén valamiben igaza legyen.
Még azt is megmagyarázza, hogy a rövidnadrágot is ki lehet térdelni.
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.12. 16:29:45

PR42 írta:
pep71 írta:
2025.01.12. 12:11:56

Az a köze hozzá, hogyha Ara megy, azt hiszitek,h majd simán megoldható, hogy jön helyette Tah+Mingu.
Ez nem a Fifa Manager, hát látod,h Olmo-t sem tudja a klub regisztrálni, ennek ellenére folyamatosan úgy írsz, mintha te teljesen képben lennél, h ki miért nem regisztrálható, közben még a Barca sem tudja/vagy tudja csak lesz.rja.
Én sztem Ara-t mindenképpen jobb lenne megtartani, MERT:
1. Amennyiért el tudná adni a Barca, jobbat biztos nem tudna szerződtetni.
2. Mi garantálja, hogy az Ara helyére hozott játékost majd tudja regisztrálni(itt jön képbe Olmo és Pau)?
A 2. pontra válaszolj kérlek, mert az egyik előző hsz-edben nagyon úgy tűnt, hogy te ezeket a szabályokat nagyon jól ismered.
Szóval te úgy érvelsz hogy szerinted meg kell tartani Araujot erőszakkal akkor is ha menni akar?
Hm érdekes.
És mi lesz ha menni akar akkor is amikor lejár a szerződése, és egy centet se kapunk érte mert nem hosszabbított?

Én már ezerszer válaszoltam neked, olvasd vissza le van írva a válasz a 2-esre. Most te jössz a válaszokkal.
Sehol nem írtad le a 2-esre a választ. Sehol nem látom a pontos válaszokat arra, h mik azok a szabályok amik alapján a Barca nem tudja regisztrálni Olmo-t és mik a pontos szabályok a regisztrációkra, ezeket továbbra is várom, h el tudjuk küldeni Laporta-éknak.
Nem erőszakkal tartanám itt Araujo-t. Gondolom van oka annak, hogy távozni szeretne(ha igazak a hírek). Na ezt az okot kellene megpróbálni megoldani.
Az egyik amit írtam már valószínűleg, hogy a fizetésében nem tudnak megegyezni.
Erre írtam azt, hogy hogyan várja el a Barca azt, hogy a jól teljesítő játékosai majd "relatíve" olcsóbban szerződnek le, amikor ők pontosan tudják, h pl. a szerencsétlen FT, a halvérű mr. unottfej FDJ mennyit, Lewa mennyit keres. Persze, majd Yamal, meg Araujo, meg Raphinha nem kereshet 10M felett, de FDJ meg Lewa igen és ebbe bele is mennek majd. Na gondolom ezt unta meg Ara.
Majd biztos azért akar elmenni, mert fél az Inigo, Cubarsi párostól :D :D :D :D hogyneee
Messi is azért ment el, mert félt FT-től, h nem tudja kiszorítani :mrgreen:
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.12. 14:02:53

Troym írta:
2025.01.12. 13:49:45
Ronald Araujo Instagram még tegnap: "Prepared for tomorrow, everyone together!"

Nekem nem úgy tűnik, hogy ő sztrájkolna...
Ezért utálom ezeket a melodrámákat mert a kiirás és a képek alapján illetve láttam pár képet az előző meccs után egyáltalán nem úgy tűnt mint aki boldogtalan. Ha az lenne akkor egy minimális emberi logikát követve nem posztolna. Persze ettől függetlenül jöhet a bejelentés jövőhéten mert láttunk már hasonlót pl Neymarral...
Troym
Director del Fútbol

2025.01.12. 13:49:45

Ronald Araujo Instagram még tegnap: "Prepared for tomorrow, everyone together!"

Nekem nem úgy tűnik, hogy ő sztrájkolna...
Okoska
Capitá del Barça

2025.01.12. 13:08:53

Állítólag Araujo nem akar ma játszani.
Ha ez igaz... Én nem értem
PR42
Jugador del Barça

pep71 írta:

Az a köze hozzá, hogyha Ara megy, azt hiszitek,h majd simán megoldható, hogy jön helyette Tah+Mingu.
Ez nem a Fifa Manager, hát látod,h Olmo-t sem tudja a klub regisztrálni, ennek ellenére folyamatosan úgy írsz, mintha te teljesen képben lennél, h ki miért nem regisztrálható, közben még a Barca sem tudja/vagy tudja csak lesz.rja.
2. Mi garantálja, hogy az Ara helyére hozott játékost majd tudja regisztrálni(itt jön képbe Olmo és Pau)?
A 2. pontra válaszolj kérlek, mert az egyik előző hsz-edben nagyon úgy tűnt, hogy te ezeket a szabályokat nagyon jól ismered.
Szóval te úgy érvelsz hogy szerinted meg kell tartani Araujot erőszakkal akkor is ha menni akar?
Hm érdekes.
És mi lesz ha menni akar akkor is amikor lejár a szerződése, és egy centet se kapunk érte mert nem hosszabbított?

Én már ezerszer válaszoltam neked, olvasd vissza le van írva a válasz a 2-esre. Most te jössz a válaszokkal.
pep71
Entrenador del Barça

PR42 írta:
2025.01.12. 11:49:43
pep71 írta:
2025.01.12. 11:07:58
Írd le a pontos szabályokat légy kedves, ennyit kérek, aztán küldjük tovabb Laporta-nak, mert ezek szerint te jobban tudod.
Mert úgy írsz itt, mintha mindent tudnál pontosan.
Amik a tények, h a nyári sztárigazolas nem tud játszani , de még Pau Victor sem. Miert van ez?Fifa Manager az megy látom...
Nem értem az összefüggést abban hogy mi van Olmoval és Pauval, az hogy kapcsolódik ahhoz hogy Araujo menni akar, hosszabbítani, vagy nem tudja?
Elmagyarázod? :lol:

A legszebb az egészben, hogy én úgy írok hogy nem tudom mi van pontosan, éppen ezért írok több feltételezést, több utat és magyarázatot mindenre, minden eshetőséget figyelembe véve.
Tehát, azt is mondhatnám, hogy hazudsz.
PR42
Jugador del Barça

2025.01.12. 11:49:43

pep71 írta:
Írd le a pontos szabályokat légy kedves, ennyit kérek, aztán küldjük tovabb Laporta-nak, mert ezek szerint te jobban tudod.
Amik a tények, h a nyári sztárigazolas nem tud játszani , de még Pau Victor sem. Miert van ez?Fifa Manager az megy látom...
Nem értem az összefüggést abban hogy mi van Olmoval és Pauval, az hogy kapcsolódik ahhoz hogy Araujo menni akar, hosszabbítani, vagy nem tudja?
Elmagyarázod? :lol:

A legszebb az egészben, hogy én úgy írok hogy nem tudom mi van pontosan, éppen ezért írok több feltételezést, több utat és magyarázatot mindenre, minden eshetőséget figyelembe véve.
Tehát, azt is mondhatnám, hogy hazudsz.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.12. 11:14:26

bence0330 írta:
2025.01.12. 10:41:53
Én így másfél évvel a szerződése lejárta előtt 55-60-ért elengedném. Már ha tényleg menni akar, nyilván.
Szerintem ő már eldöntötte, hogy menni akar.
Mivel októberben még úgy nyilatkozott, nagyon várja már a visszatérést és ezért keményen melózik, nem hinném, hogy most világosodott meg, neki menni kell a Juventushoz.
Inkább hajlok arra, ebben a váltásban a sértődöttség és az ego mozgatja a döntéseit.
pep71
Entrenador del Barça

PR42 írta:
2025.01.12. 10:28:11
pep71 írta:
2025.01.12. 09:27:26

Te nagyon érthetsz a LaLiga szabályaihoz, munkát kéne vállalnod a Barca-nál, mert még ők láthatóan nem tudják/ismerik ezeket a szabályokat Te az összeset nagyon vágod. Légyszíves írd le nekünk ide a pontos szabályokat, ha ennyire képben vagy,köszönöm.
Ha ezek ilyen egyszerűek akkor miért nem tudja a klub Pau-t és Olmo-t regisztrálni?
Eddig az volt itt is a duma, h Gündogan, ha marad őt lehetett volna nevezni. Na a helyére jött Olmo, akkor őt miért nem lehet??
Az első 2 sorra nem is reagálok, a többire meg az a válasz amit már leírtam, ha érdekel, olvasd el lentebb még egyszer.
pep71 írta:

Fifáztok itt,h majd jön Tah, meg Mingu, meg Haaland is majd, persze, meg Mbappé is meggondolja magát és ő is a Barcaba akar jönni :D
Arra nincs pénze a Barca-nak, h Pau Victor-t benevezze, de jövőre már aztán huuuudeejóévlesz, mintmindig.
Erre is le lett írva a válasz. Elolvastad amit írtam?
pep71 írta:

FT, Lewa és DJ úgy jön ide, h a Barca vezetősége Araujo-val eljátsza, h most aztán ők nagyon kemények, nincs magas fizetés stb..közben pl.Lewa-nak is ők adtak ultra magas fizetést. DJ-t évek óta nem tudják kipaterolni, FT-t nem is akarják.
Senki se játszik senkivel hú de keményet. Ha menni akar megy. Ha nem, nem, kivéve ha tényleg nagyon jó ajánlat jön érte, mert akkor megéri. Minek szítod itt a feszkót feleslegesen?

Az egész hsz csak mutogatás és feszkó keltés. Mivel bántott téged annyira a Barca hogy ennyire utálod?

Komolyan az az érved hogy ha már hibázott a Barca párszor (Lewy, Ferran, FDJ) akkor hibázzon még egyszer és most adjon Araujonak is magas fizus hosszú szerződést amiből nem lehet majd kitenni ha megint félévig sérült és nem veszi fel a ritmust, közben meg veri az asztalt hogy perceket akar?
Te azt írod hogy ha az a 3 megkapta akkor kapja meg Araujo is, vagy legalábbis azt írod hogy ne érveljünk arra hogy adjuk el és ne hosszabbítsunk vele az ő igényei szerint, mert hogy a másik 3-al is szerinted rossz szerződést kötöttünk, akkor vele miért ne kössünk rossz szerződést.

Magyarul, szerinted minden rossz, akkor ezután is legyen minden rossz és hozzunk újabb rossz döntést mert mi rossz döntéseket hozunk és ez nem változik.

Most komolyan, ez a szint?

Mi más olvasata van annak amit írsz? Az az érv hogy ha Ferrant nem tudjuk kitenni, akkor oldjuk meg hogy Araujot se lehessen?
Eszem megáll.

Még egyszer, de remélem utoljára.
Ha menni akar, megy.
Ha maradni akar, hosszabbítson.
Ha nem tud dönteni, akkor meg amennyiben jön a min 70m-os ajánlat akkor mehet, ha nem jön jó ajánlat, akkor meg játszik tavasszal amennyit megérdemel, és nyáron újra ugyanez.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.12. 11:05:53

Mascherano14 írta:
2025.01.12. 09:53:43
Egy spanyol újságíró azt írja, nagyon eltökélt, hogy lelép.
Ha ez igaz,akkor azért a kapitányi mivoltját is megkérdőjelezi számomra. Megvárja míg a klub kivakarja a sérüléséből,majd, nem kerül rögtön a kezdőbe és hepciáskodik,ahelyett,hogy példát mutatna küzdeni tudásból,talpraállásból,vagy ehhez hasonló sportemberi értékekből. Ne mérgezze az öltözőt, úgy tűnik van feszkó nélküle is éppen elég.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.12. 10:41:53

PR42 írta:
Ha nem tud dönteni, akkor meg amennyiben jön a min 70m-os ajánlat akkor mehet, ha nem jön jó ajánlat, akkor meg játszik tavasszal amennyit megérdemel, és nyáron újra ugyanez.
Én így másfél évvel a szerződése lejárta előtt 55-60-ért elengedném. Már ha tényleg menni akar, nyilván.

Amúgy érdekes lenne, ha tavaszra maradna, annyi idő alatt még bármi történhet, egészen az (ad absurdum) csk-ként BL döntőbe-győzelemre vezeti a csapatot verzióval bezárólag. Abban biztos vagyok, hogy ha inog a dolog, akkor egy jó szezonnal meggyőzhető. Más kérdés, jelen keretek közt reálisan mi számít jó szezonnak. Talán a végére valamilyen relatív jó eredmény, fényes perspektívával.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.01.12. 10:32:21

Chino írta:
2025.01.12. 00:16:56
Világlegjobbvédője ide vagy oda, ha ő menni akar egy olyan csapatba, ahol esélye sincs semmire és kellő pénzt fizetnek érte, akkor vigyék.
Aki nem akar itt lenni, azt nem kell marasztalni. A hét elején ül össze a vezetőség és Araujo, hogy meghallgassák mit szeretne a játékos.
Ugyanezt megcsinalta mar Neymar is.
PR42
Jugador del Barça

pep71 írta:

Te nagyon érthetsz a LaLiga szabályaihoz, munkát kéne vállalnod a Barca-nál, mert még ők láthatóan nem tudják/ismerik ezeket a szabályokat Te az összeset nagyon vágod. Légyszíves írd le nekünk ide a pontos szabályokat, ha ennyire képben vagy,köszönöm.
Ha ezek ilyen egyszerűek akkor miért nem tudja a klub Pau-t és Olmo-t regisztrálni?
Eddig az volt itt is a duma, h Gündogan, ha marad őt lehetett volna nevezni. Na a helyére jött Olmo, akkor őt miért nem lehet??
Az első 2 sorra nem is reagálok, a többire meg az a válasz amit már leírtam, ha érdekel, olvasd el lentebb még egyszer.
pep71 írta:

Fifáztok itt,h majd jön Tah, meg Mingu, meg Haaland is majd, persze, meg Mbappé is meggondolja magát és ő is a Barcaba akar jönni :D
Arra nincs pénze a Barca-nak, h Pau Victor-t benevezze, de jövőre már aztán huuuudeejóévlesz, mintmindig.
Erre is le lett írva a válasz. Elolvastad amit írtam?
pep71 írta:

FT, Lewa és DJ úgy jön ide, h a Barca vezetősége Araujo-val eljátsza, h most aztán ők nagyon kemények, nincs magas fizetés stb..közben pl.Lewa-nak is ők adtak ultra magas fizetést. DJ-t évek óta nem tudják kipaterolni, FT-t nem is akarják.
Senki se játszik senkivel hú de keményet. Ha menni akar megy. Ha nem, nem, kivéve ha tényleg nagyon jó ajánlat jön érte, mert akkor megéri. Minek szítod itt a feszkót feleslegesen?

Az egész hsz csak mutogatás és feszkó keltés. Mivel bántott téged annyira a Barca hogy ennyire utálod?

Komolyan az az érved hogy ha már hibázott a Barca párszor (Lewy, Ferran, FDJ) akkor hibázzon még egyszer és most adjon Araujonak is magas fizus hosszú szerződést amiből nem lehet majd kitenni ha megint félévig sérült és nem veszi fel a ritmust, közben meg veri az asztalt hogy perceket akar?
Te azt írod hogy ha az a 3 megkapta akkor kapja meg Araujo is, vagy legalábbis azt írod hogy ne érveljünk arra hogy adjuk el és ne hosszabbítsunk vele az ő igényei szerint, mert hogy a másik 3-al is szerinted rossz szerződést kötöttünk, akkor vele miért ne kössünk rossz szerződést.

Magyarul, szerinted minden rossz, akkor ezután is legyen minden rossz és hozzunk újabb rossz döntést mert mi rossz döntéseket hozunk és ez nem változik.

Most komolyan, ez a szint?

Mi más olvasata van annak amit írsz? Az az érv hogy ha Ferrant nem tudjuk kitenni, akkor oldjuk meg hogy Araujot se lehessen?
Eszem megáll.

Még egyszer, de remélem utoljára.
Ha menni akar, megy.
Ha maradni akar, hosszabbítson.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.01.12. 10:04:33

Mascherano14 írta:
Egy spanyol újságíró azt írja, nagyon eltökélt, hogy lelép. Bár, mi értelme van kihagyni egy döntőt? Nem tud koncentrálni és nem akar hibázni?
Az egyik legfontosabb játékosunk, nagy kár lenne. Viszont az egy fura helyzet lesz, ha a klub nem engedi el, mert keveset adnának érte...
Amit a mai fociba művelnek a focisták hányinger! És persze, bagóért lelép az elnök lessz a hibás. Még véletlenül sem a játékos aki szorongatja a klubot, h nem játszik, ha nem adják el olcsóbban..
Mascherano14
Entrenador del Barça

Egy spanyol újságíró azt írja, nagyon eltökélt, hogy lelép. Bár, mi értelme van kihagyni egy döntőt? Nem tud koncentrálni és nem akar hibázni?
Az egyik legfontosabb játékosunk, nagy kár lenne. Viszont az egy fura helyzet lesz, ha a klub nem engedi el, mert keveset adnának érte...
pep71
Entrenador del Barça

2025.01.12. 09:33:48

Chino írta:
pep71 írta:
2025.01.11. 19:04:12
Jól hangzik ez a Tah+Mingu, amikor még egy Pau Victor-t sem tud nevezni a klub.
Miért adná el egy elvileg elitbe visszakerülni klub a világ Top5 CB-je egyikét? Akinek nem lesz gond a nevezésével, beilleszkedésével stb..inkább járjon úgy megint a klub mint Olmo-val. Hatalmas biznisz.
Araujo-t a Barca nem értékeli igazán, megfizetni sem akarja rendesen(közben FT, FDJ a semmiért kapja a nagy pénzt), de Tah legyen megfizetve. Mert abban ne legyen kétségünk, h ő is a jó pénzért fog ideigazolni, nem a"több mint egy klub miatt"..Mint Lewa és FDJ esetében is látjuk.
Nem igazán értem a klub köpködését hogy el akarják adni Araujot. Az álláspontjuk (Flicknek is), hogy meg akarják tartani, de ha ő menni akar akkor nem állnak az útjába, viszont megkérik az árát.

Világlegjobbvédője ide vagy oda, ha ő menni akar egy olyan csapatba, ahol esélye sincs semmire és kellő pénzt fizetnek érte, akkor vigyék.
Aki nem akar itt lenni, azt nem kell marasztalni. A hét elején ül össze a vezetőség és Araujo, hogy meghallgassák mit szeretne a játékos.
A klub állsápontja..és mennyire igazak ezek az álláspontok?? Mint Messi megtartásánál??
Össze-vissza hazudozik Laporta, éppen ahogy jó neki, mivel politikus. Ki hiszi még el ezeket?
Elhiszem, h marha nehéz a pénzügyi helyzet, de akkor mondják azt, h nincs pénz vagy az FFP v a LaLiga szabályok miatt, megtartani a játékosokat, kell a pénz , ezért eladjuk. Ennyi, akkor megérti mindenki.
Olmo is teljesen felesleges igazolás volt. Egyrészt az a poszt terített, nem volt létszükséglet, csak Laporta-nak muszáj volt az ego-ja miatt megmutatni, h ő le tudja igazolni az EB spanyol sztárját. Az, h a klub ezzel előbbre jut-e az nem érdekelte.
pep71
Entrenador del Barça

PR42 írta:
2025.01.11. 23:02:19
pep71 írta:

Miért adná el egy elvileg elitbe visszakerülni klub a világ Top5 CB-je egyikét? Akinek nem lesz gond a nevezésével, beilleszkedésével stb..inkább járjon úgy megint a klub mint Olmo-val. Hatalmas biznisz.
Araujo-t a Barca nem értékeli igazán, megfizetni sem akarja rendesen(közben FT, FDJ a semmiért kapja a nagy pénzt), de Tah legyen megfizetve. Mert abban ne legyen kétségünk, h ő is a jó pénzért fog ideigazolni, nem a"több mint egy klub miatt"..Mint Lewa és FDJ esetében is látjuk.
Több sebből vérzik.

1 a regisztrációkat meglévő játékosokra is újítani kell. Ha azt hiszed hogy Tah-t nem lehetne nevezni Araujo helyett jövőre, akkor szerinted Araujot se lehetne.

2 ha szerinted akkora a baj hogy Paut se lehet nevezni, akkor pont logikus lenne eladni valakit akire van kérő és még maradni se feltétlen akar, jó pénzért persze.

3 bár ez az 1 és 2 pontból fakad de még 1-4ben is, nem hogy 1-1ben is ha minimum 40ért megy el és felszabadul a fizuja abba biztosan belefér Tah ingyen plusz Mingéza. Főleg ha Géza itt akar játszani és elfogad alacsonyabb fizetést mint amit pl. a PLben kapna. Ezt még a Liga se vitathatja, láthatjuk hogy pl Christensen sérülése miatt az ő kiesett fizujába is befért Olmo, akkor Araujoért kapott bevétel plusz kiesett fizu biztos elég.

4 a hsz-ed vége kész katyvasz. FT? Frenkie? Lewy? Mi közük bármihez? Egyiknek sincs semmi köze a védő kérdéshez. Semmi. Géza Barcás, ő valszeg jönne Més Que un Club alapon. Tah meg nem fog többet kérni mint Araujo ellenben jönni akar nem menni és nyerünk rajta több tiz milliót balance-ban (Ara ára minusz Tah aláírási bónusza)
Ez még akkor is pozitív ha rossz áron adjuk el Araujot és a legrosszabb várakozásaid történnek meg. Még akkor is.

Kb ahogy Bence írta.
Ha menni akar, megy.
Ha nem biztos benne, akkor eladhatjuk, ha jó az ajánlat.
Ha maradni akar, nem fogjuk kitenni szerintem, de ha igen, akkor azt azért tesszük mert jó okunk van rá. A biznisz kegyetlen. Legpiacképesebb játékosunk aki egyben feláldozható is. Pedri, Yamal.. ők nem mehetnek sehova. Talán Raphinha mehetne ilyen áron de ő idősebb és hát ő az a csk aki Araujo csak lenni akart.
Chino
Llegenda del Barça

pep71 írta:
Nem igazán értem a klub köpködését hogy el akarják adni Araujot. Az álláspontjuk (Flicknek is), hogy meg akarják tartani, de ha ő menni akar akkor nem állnak az útjába, viszont megkérik az árát.

Forca Barca!!!!
andras953
Jugador del Barça

2025.01.11. 23:33:40

TS, Ara, Cubarsí, Yamal, Raphinha - csak őket látom képesnek kiváló focira jelenleg a Barcában, nincs sok értelme, hogy négyen maradjanak.
Válasz küldése