Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A tegnapi játékuk alapján. Legutóbb például mindketten iszonyatosan megfőttek. Igaz, Cardona megsérült és az uccsó fél órán már buszoztunk, de többször volt lehetősége Romeranak megindulni és mindig rossz megoldást választott.Samper írta:A két csatár tegnapi játéka alapján nem értem, mi szükségünk van Pacora.
Cucuval kapcsolatban az az érzésem, hogy az igazi helye a középpálya lesz. Ott válhat klasszissá

Csunya lett volna bajnokként lemaradni a feljutásról.hady írta:1:3
1-2Samper írta:Szünetben 1 :1 - idegenben jó eredmény.
Bocsánat! Eredmények-en néztem és ott csak ezt láttam de akkor helytelen az állításomsneco7 írta:Az igazság az,hogy ma 18:00-kor lesz az első meccs és 25-én a visszavágó 20:15-kor a hivatalos oldal szerint. A többi része igaz.BarcaJr írta:Június 25-ikén játszanak a fiatalok 12:00-kor de ezt sajnos nem lehet tévén megnézni, én legalábbis nem tudok róla!
Kettőt tudok mondani:
- Vagy megnézed livestreamben (Hátrányai azok hogy telerakják reklámokkal és nem mindig jó minőség de van)
- Vagy 26-ikán megnézed Highlightsban a YouTube-on tehát csak a helyzetek és a gólok (ha vannak) lesznek benne.

Az igazság az,hogy ma 18:00-kor lesz az első meccs és 25-én a visszavágó 20:15-kor a hivatalos oldal szerint. A többi része igaz.BarcaJr írta:Június 25-ikén játszanak a fiatalok 12:00-kor de ezt sajnos nem lehet tévén megnézni, én legalábbis nem tudok róla!
Kettőt tudok mondani:
- Vagy megnézed livestreamben (Hátrányai azok hogy telerakják reklámokkal és nem mindig jó minőség de van)
- Vagy 26-ikán megnézed Highlightsban a YouTube-on tehát csak a helyzetek és a gólok (ha vannak) lesznek benne.
Június 25-ikén játszanak a fiatalok 12:00-kor de ezt sajnos nem lehet tévén megnézni, én legalábbis nem tudok róla!Samper írta:Ma játszik a B? Lehet tévén nézni?

szégyen...50ért jöhet majd vissza ő is pár év múlvaBarcafanTomee írta:MboulaMonaco 3 milláért.
Nincs szükség a B-ben csapatmorálra, csak klubszeretetre. Az edzőknek is be kell látni, hogy az utánpótlásban nem a helyezés a fontos, hanem a játékosok fejlődése. Az összjáték természetesen a tanulás része, de nem ugyanaz az összjáték Messivel, mint Gumbeauval.MQuCsabi írta:Azzal nem jár senki jól, ha külön edzenek. Csapatmorált úgy rombolja, mint állat. Így is marják egymást a helyekért gondolom a kicsik, képzeld el úgy mi lenne.
Mondjuk ez szerintem nem is baj. Most Cadet A-ba tolja, jövőre gondolom menne a Juvenil B-be, de még az se közvetlenül a B alatt van, van még egy korosztály közte. Nem tudom mennyit szoktak keresni ennyi idősen, de évi 330.000 euró szerintem kicsit túlzó lenne..Nero. írta: Az angolok három évre szerződtetik, ebben a három évben pedig összesen egy millió euró üti García markát, ezzel pedig a katalánok nem tudtak versenyezni
A még mindig csak 16 éves középhátvédet a legnagyobb tehetségek között tartották számon a La Masián, ám a Manchester City kérésére nem tudott nemet mondani. Az angolok három évre szerződtetik, ebben a három évben pedig összesen egy millió euró üti García markát, ezzel pedig a katalánok nem tudtak versenyezni
Samper írta:
Nem jöhet szóba Jordi Mboula Queralt játszatása?