Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Brest ellen a végén állt be, és a középpályánk az elejétől az idei talán legjobb volt, de mindenképp az egyik legjobb. A Sociedad ellen kezdő volt, kikaptunk félpálya átlépése nélkül kb, 0 kp-val. A Zvezda ellen kezdő volt, akik vicc kategória, és akkor még asszem tökutolsók voltak, és még úgy is kaptunk gólt, és amúgy a lecserélése után soroztuk meg őket, az első félidő szenvedés volt egy szerb csapat ellen. A Celta ellen a 75. percben még 2-0 volt, mikor beállt, a vége 2-2 lett.
Tavaly, de inkább a Koeman-éra és Xavi első teljes szezonja alatt a teljesítményére nem lehetett panasz, sőt rendre konstansan a legjobbak között volt, nem igazán volt kérdés a helye a kezdőben. Azután esett nagyon vissza, valószínűleg a sérülések tettek be neki nagyon. Még most is úgy nyilatkozott, hogy nem tud teljes intenzitással 100%-os koncentrációval játszani, mert félti a lábát, hogy egy újabb belépő a teljes karrierjét tönkrevágja.ElBartimaeus írta: ↑2024.11.24. 16:09:16Tavaly év elején az első sérüléséig elképesztő szintet hozott. Azóta tényleg árnyéka önmagának és jelenleg kicsit fölöslegesnek tűnik. Amikor becserélték, jutott eszembe, hogy ja, tényleg, ő is itt van. Ha megnézzük, Gavi mit tett le az asztalra ezen a meccsen, láthatjuk az ordító különbséget, hogy melyiknek van jelenleg helye a kezdő közelében. Sajnálom, mert nagyon jól játszott, de most sokan vannak előtte és ha nem esik ki 2-3 ember a középpályáról, nem hiszem, hogy sok játéklehetőséghez kéne jutnia. Ehhez pedig marha drága, úgyhogy felőlem is mehet isten hírével.LG írta: ↑2024.11.24. 11:56:30Évek óta várjuk a 100 százalékos de Jong-ot, mindhiába. Mennyi esély kell még ennek az embernek. Sosem találta meg a helyét igazán, sérülékeny is. Addig kellene eladni amíg még láthatunk belőle valami pénzt. Felőlem akár már télen mehetne, hogy az árából hozzunk valakit. (Bár bevallom, ezt az 1:1-be vagyunk-e vagy nem témát én már nem tudom követni.)
Nem gondolnám, hogy Flicknek fétise az öntökönlövés. Gavi felépülésével nem csodálkoznék ha tényleg De Jong lenne a 4. számú opció, kvázi egy ilyen játékstabilizáló cserének, ha előnyben vagyunk. Az alapján amit eddig láttunk, Gavi 100x jobban illik ebbe a rendszerbe, és ahhoz képest hogy mennyit kihagyott, nem is látszik rajta túlságosan. Ehhez képest De Jonghoz képest még a 40 éves Modric is egy agilis, fordulékony középpályásnak tűnik jelenleg...gránit írta: ↑2024.11.24. 14:49:57Vissza lehet keresni, én már nagyon régen fellőttem volna a lelátóra. Ha kicsit is számít neki a saját pályafutása, mostanra már elhúzott volna. Ilyen volt ő már akkor is, amikor ide igazolt. Már a legelső barcás meccsén sem értettem, mit keres ő a csapatban, és miért fizettünk érte 75 millió eurót. Tohonya játékos volt már akkor is, a tej megalszik a szájában.
Viszont meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy a csapat oszlopos tagja lesz, ha bevethető. Úgy látszik, minden edzőnek megvan a maga káros rögeszméje.
A Brest ellen 5 perccel a vége előtt állt be, a Celta ellen a 75. percben. A Sociedad ellen és a Crvena Zvezda kezdő volt, az egyiken 1:0-ra kikaptunk, a másikon 5:2-re győztünk.
Úgy tudom, a Barcelonában a játékosok szavazatai alapján döntik el, hogy ki legyen a csk., gondolom tudják, hogy kiket szavaznak meg.
Teljesen egyetértek. Amíg sérült volt, nem vettük észre, hogy nincs. Ment a középpálya, átrohantunk mindenkin, járattuk a labdát. Ahogy visszajött, egyből belassult a gépezet és ez nem csak Yamal sérülése miatt van.Troym írta: ↑2024.11.27. 19:22:30Többektől olvasok hasonlókat Frenkieről és lenne egy tényleg kiváncsiskodó kérdésem: tényleg így gondolod, hogy utolsó 1 év alapján a kezdőben a helye? Nem csak a "neve" miatt tennéd be oda? 2 hónapja "épült fel" a sérülésből mégis pont ugyanott tart, mint akkor. Még szerb csapat ellen is lassúnak, körülményesnek tűnik.
Szerintem nem ott tartunk, hogy a magas fizetése miatt nem fog kelleni senkinek, hanem a teljesítménye lesz kevés bármelyik európai nagycsapatnak
Többektől olvasok hasonlókat Frenkieről és lenne egy tényleg kiváncsiskodó kérdésem: tényleg így gondolod, hogy utolsó 1 év alapján a kezdőben a helye? Nem csak a "neve" miatt tennéd be oda? 2 hónapja "épült fel" a sérülésből mégis pont ugyanott tart, mint akkor. Még szerb csapat ellen is lassúnak, körülményesnek tűnik.
Tavaly év elején az első sérüléséig elképesztő szintet hozott. Azóta tényleg árnyéka önmagának és jelenleg kicsit fölöslegesnek tűnik. Amikor becserélték, jutott eszembe, hogy ja, tényleg, ő is itt van. Ha megnézzük, Gavi mit tett le az asztalra ezen a meccsen, láthatjuk az ordító különbséget, hogy melyiknek van jelenleg helye a kezdő közelében. Sajnálom, mert nagyon jól játszott, de most sokan vannak előtte és ha nem esik ki 2-3 ember a középpályáról, nem hiszem, hogy sok játéklehetőséghez kéne jutnia. Ehhez pedig marha drága, úgyhogy felőlem is mehet isten hírével.LG írta: ↑2024.11.24. 11:56:30Évek óta várjuk a 100 százalékos de Jong-ot, mindhiába. Mennyi esély kell még ennek az embernek. Sosem találta meg a helyét igazán, sérülékeny is. Addig kellene eladni amíg még láthatunk belőle valami pénzt. Felőlem akár már télen mehetne, hogy az árából hozzunk valakit. (Bár bevallom, ezt az 1:1-be vagyunk-e vagy nem témát én már nem tudom követni.)
Nem követem annyira a válogatott meccseket, mert elvből gyűlölöm az egész cirkuszt, de MI A FENE??? MIT KERES FDJ A VÁLOGATOTTBAN EGY NL MECCSEN EGY KISCSAPAT ELLEN, MIKOR PÁR NAPJA SÁNTIKÁLT LE A PÁLYÁRÓL, AZT IS HOSSZÚ SÉRÜLÉS UTÁN???