Ha MAtS nem dőlt volna el, akkor fogni tudta volna a rövidet, ahova ugye a Sevillás belőtte. De hogy tényleg berúgta volna-e azt már soha nem tudjuk meg.palesz77 írta:Hogy védte volna azt ki? 3 m-ről lőhette tök üresen a csávó, azért lőtte gyengébben középre, mert üres kapu lévén biztosra ment. Ha MAtS nem dől el, akkor beveri izomból a rövidre úgy, hogy a kezét se tudja felemelni.ZBarca írta:Itt látható a Sevilla 4. gólja. Talán tényleg hibázott, mert ha bentmaradt volna a kapuban, akkor nagy valószínüséggel kivédte volna.

Lehet, hogy így van, tényleg nem sokat konyítok a poszthoz.palesz77 írta:Akkor kb semmit nem fogna meg..ZBarca írta:Akkor miért nem áll középre? Mindenkét oldal ugyanakkora távolságra van így és nem kell annyira aggódni, hogy eléri-e.A hosszúba amúgy általában úgy szokták lőni, hogy kívülről csavarodik, így sokkal nehezebb arra odaérni, ezért is helyezkednek a hosszúra a kapusok szerintem. Ismét csak laikusként mondom, de Messinél is láthatjuk, hogy javarészt közük sincs azokhoz a labdákhoz, amiket jobblábas szögből teker kapura, és a kapufa felől csavarodnak befele.

Most nekem hirtelen a Bayern elleni bravúrjai, a City ellen kivédett 11-ese és a PSG elleni nagy védése jut eszembe. De biztos volt még több is, csak most nem ugrik be.palesz77 írta:Előző szezonban Bl-ben volt nem egy bravúrja, ezen a meccsen a 100%-osan kiszolgáltatott szitukból egyet se tudott megfogni, szerintem ez azért nem akkora bűn.. Persze én is örültem volna, ha valami fennakad rajta, de hogy őt nem venném elő egyik meccsünk után sem eddig, az biztos.ZBarca írta:Az pedig kicsit engem is idegesít, hogy nem igen látjuk bravúrokat bemutatni, bár védelmére legyen szólva, hogy a csapatvédekezésünk nagyszerű volt az előző szezonban, az előszezonban pedig az egész csapat gyengébben játszott, a megszokottnál így Ő is.

Azt meg én is aláírom, hogy eddig szinte hiba nélkül hozta le a meccseket és a legutolsók között lehetne hibáztatni egy-egy vereségért, kivéve, ha esetleg egy hibája miatt kapnánk gólt.