Marc-André ter Stegen
Azért én annyira nem sajnálom a németet. 22 évesen elhoztuk egy német középcsapatból és kapásból végig védett egy teljes Bajnokok ligája meg egy spanyol kupa szezont. Ha neki ez kevés így első körben akkor felőlem visszamehet a Mönchengladbachba bohóckodni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nagyon örülök, hogy Bravo kezdte a bajnokságot. Jelenleg jobb kapus a németnél. Sokan az alapján ítéltek, hogy MAtS képes Neuer-i labdákra és hasonló megmozdulásokra, de ebben messze nem származik annyi előnyünk mint amennyi hátrányunk néha. Ez pedig nem csak a Bilbao-s potyája miatt írom, rendre meccsenként van ilyen labdája, sokszor inkább a szélsőhátvédeket hozza kellemetlen helyzetbe és abból jön az elvesztett labda, mert hiába adja Ő oda valakinek hajszál pontosan ha éppen két ember áll egy méterre attól az embertől. Sokszor volt, hogy Mathieu-nek oké, hogy kiadta, de Mathieu nem tudott többet kezdeni vele, csak kivágni ugyan úgy. Annyira sokszor tök feleslegesen van erőltetve. Ne mondja nekem senki, hogy ha letámad az ellenfél és nem lehet kipasszolni akkor egy kirúgott labdát nem tud lekezelni Suarez, Busquets vagy éppen Rakitic. Tény, hogy van amikor hasznos, hogy hihetetlen sebességgel tudja továbbítani ahová akarja, de egy 0-0nál ne szaladgáljon ki a kapuból csak azért, hogy megmutassa magát.
Mindenek ellenére iszonyat jó kapus és ilyen fiatal kapusként ezek a tanulópénz kategóriák ami teljesen jó. Csak jelenleg van egy Bravo aki tavaly God módban védte végig a bajnokságot és a védelmet is kitünően irányította. Semmi kétség, MAtS-nek megvan minden esélye, hogy hosszú éveken keresztül a Barca elsőszámú kapusa legyen. De ahhoz továbbra is fejlődnie kell.
Mindenek ellenére iszonyat jó kapus és ilyen fiatal kapusként ezek a tanulópénz kategóriák ami teljesen jó. Csak jelenleg van egy Bravo aki tavaly God módban védte végig a bajnokságot és a védelmet is kitünően irányította. Semmi kétség, MAtS-nek megvan minden esélye, hogy hosszú éveken keresztül a Barca elsőszámú kapusa legyen. De ahhoz továbbra is fejlődnie kell.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Banega gólja volt még Bravo potyája a Sevilla ellen.visca el barca írta:psg ellen sztem két potya is volt. meg ugye most a bilbao ellen. bravótól ellenben egyre sem emlékszem (de egyszer talán a rövidre kapott egy "csúnyát", de az sem volt világrengető)
Amúgy egyik kapusunk sem potyakapus, Bravo most magabiztosabbnak tűnik sokaknak, szerintem ugyan olyan szint a kettő ilyen téren, még ha MAtS rossz helyre is fejelte a múltkor, van ez így. Bravo koma sem mindig a legjobb megoldást választotta karrierje során. MAtS gondolom tanult belőle, legközelebb leveszi mellre, aztán kész, emiatt nem kell azért januártól elvenni a meccseket tőle, meg beállítani időzített bombának. Amúgy Barcás karrierjük alatt még mindig Claudioé a legnagyobb potya, igaz csak felkészülés volt, szóval nem múlt rajta semmi hál istennek - ha esetleg valaki elfelejtette volna már..

Azt még mindig tartom, hogy megérdemli a bajnokságot a chilei, habár a 8 bekapott gólért én nem MAtS-ot tartom felelősnek, ha úgy védekeztünk volna ezeken a meccseken, mint most a Bilbao ellen, ő se kapott volna be egyet sem..

Bravonak volt még egy potyája a Sevilla ellen idegenben.visca el barca írta:psg ellen sztem két potya is volt. meg ugye most a bilbao ellen. bravótól ellenben egyre sem emlékszem (de egyszer talán a rövidre kapott egy "csúnyát", de az sem volt világrengető)
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Capon
- Llegenda del Barça

Azért nem semmi, hogy hosszas gondolkodás után egy kezünkön meg tudnánk számolni mind a 2 kapusunk komoly hibáit/potyáit, VV-nél ez kb. egy félidő alatt össze is jött.
Egyébként meg kicsit komolytalan arról beszélni, hogy egy teljes szezon után az egyik kapusunk hibázott 2-3at a másik meg 1-2öt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- visca el barca
- Presidente del Barça
psg ellen sztem két potya is volt. meg ugye most a bilbao ellen. bravótól ellenben egyre sem emlékszem (de egyszer talán a rövidre kapott egy "csúnyát", de az sem volt világrengető)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

[quote="El Pistolero"]
. Én is jobban szeretem a németet, de kevesebb meccsen többet hibázott.
Most már valami videó összeállítást dobjatok már arról, hogy mik is voltak ezek a nagy hibák Stégától... Mert én annyira emlékszem, hogy azt hiszem a csoportkörben a PSg ellen kapott egy potyát, utána viszont a kieséses szakaszban csak bravúrokra emlékszem, ordító ( gólt eredményező) hibákra egyáltalán nem.
. Én is jobban szeretem a németet, de kevesebb meccsen többet hibázott.
Most már valami videó összeállítást dobjatok már arról, hogy mik is voltak ezek a nagy hibák Stégától... Mert én annyira emlékszem, hogy azt hiszem a csoportkörben a PSg ellen kapott egy potyát, utána viszont a kieséses szakaszban csak bravúrokra emlékszem, ordító ( gólt eredményező) hibákra egyáltalán nem.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Jugador del Barça
Bravo tavaly 37 meccsen 19 gólt kapott és 23 clean sheet-je volt. Én is jobban szeretem a németet, de kevesebb meccsen többet hibázott. Ha tehetett a gólokról, ha nem, akkor is a Barcelona kapusa ne kapjon már 8 gólt 2 meccsen, abból az egyiket félpályáról. Bravo már csak a tavalyi teljesítménye miatt is rászolgált arra, hogy Ő legyen az első számú idén is. Kilenc forduló után kapott gólt először a szezonban, azt is a Real ellen. Szerintem ezt a szezont még tolja le, utána jöhet MAtS, ha valóban elkötelezte magát a csapat mellett, akkor nem siet sehova.Kovbal88 írta:Miért lenne jobb? Nézzünk meg 5 bajnokin, hogy véd aztán mondjunk róla véleményt. Még egy bajnokin se védett!Dr.Dre írta:Mi az hogy sajnos? Miért? Bravo jobb mint Stegen, nem hiába kezd ő a ligában. Én örülök, hogy Bravo az első számú.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
-
- Entrenador del Barça
Már a törpéknek tanítják, hogy a labdát a pálya szélére kell kirúgni felszabadításnál, tisztázásnál. Vannak ez alól kivételek, de a tizenhatoson kívül tartózkodó kapus nem tartozik közéjük. Nyugodtan be is engedhette volna a vonalon belülre, de ha már fejel akkor fejelje oldalra. Felesleges kockáztatás volt és hatalmas hiba. Ezt nem lehet kimagyarázni.Kovbal88 írta:Még a kifejelt labdája se, volt óriási kapushiba. Gyorsítani akarta a játékot és a bilbao játékosa is tökéletesen találta el.
Múltkor is mondtam, de jobban járt volna ha azt a 11 napot elnyaralja vagy elpiheni.
Dicséretes, hogy ezt mind feladta, hogy bizonyíthasson, meg, hogy Bravo-t szorongassa, de ezt már tavaly tudni lehetett, hogy idén sem fog változni a felállás.
Plusznak még ott volt Bravo nyilatkozata.
Idén még védjen Bravo, jövőre pedig a német.(Én is nyugodtabb vagyok amikor a chilei véd.) Viszont ha jövőre sem változna a felállás, akkor MAtS-nak búcsút inthetünk.
Dicséretes, hogy ezt mind feladta, hogy bizonyíthasson, meg, hogy Bravo-t szorongassa, de ezt már tavaly tudni lehetett, hogy idén sem fog változni a felállás.
Plusznak még ott volt Bravo nyilatkozata.
Idén még védjen Bravo, jövőre pedig a német.(Én is nyugodtabb vagyok amikor a chilei véd.) Viszont ha jövőre sem változna a felállás, akkor MAtS-nak búcsút inthetünk.
- HungaroBarca
- Barça B
Én is Stegent kedvelem és igen az a félpályás gól az övé volt de a többit a védelem cseszte el mert Matyi mellett , Alves mellett is bőven elvitték a labdákat a gólok előtt....
másrészt a nagy részük jó ha max a hét gólból egy 10 méteren kívülről jött azt azért kötve hiszem hogy Bravo a másik sarokból kivéd 5 3-5 méterről jövő lövést ,ezt azért senki sem gondolhatja komolyan hogy mindet védené, max kettőt tudna.... a 8-ból hét a védelemre írható azon belül a tizenegyes meg lutri....

másrészt a nagy részük jó ha max a hét gólból egy 10 méteren kívülről jött azt azért kötve hiszem hogy Bravo a másik sarokból kivéd 5 3-5 méterről jövő lövést ,ezt azért senki sem gondolhatja komolyan hogy mindet védené, max kettőt tudna.... a 8-ból hét a védelemre írható azon belül a tizenegyes meg lutri....
,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
Igen, ez a "gonosz kis önző törpe háttérből irányít" mese újabb fejezete. A legjobb, hogy még maga Messi sem tudja megcáfolni ezeket, mert úgysem hiszi el neki senki...palesz77 írta: Norbi azt is mondta, hogy Unzue kereser jott MAtS, es hogy Zubi azert ment el, mert Messi megharagudott ra Pinto elengedese miatt..

Amúgy én is MAtS fan vagyok, de ne beszéljünk mellé: kapushibák, nem kapushibák egy csomó gólt kapott az "előszezonban" meg a kupadöntőkben és nem nagyon voltak emlékezetes védései.
Egyelőre nyugodtabb vagyok, ha Bravo véd.
Még a kifejelt labdája se, volt óriási kapushiba. Gyorsítani akarta a játékot és a bilbao játékosa is tökéletesen találta el.Stegen az utóbbi 2 meccsen 8 gólt kapott,és elég sokban benne volt.
Amúgy igen elfogult vagyok vele kapcsolatban, idejön elsőszámú kapusnak, aztán padozhat két évet. Utána meg ki tudja mi lesz. Pedig nem rossz kapus. Sőt!
- palesz77
Norbi azt is mondta, hogy Unzue kereser jott MAtS, es hogy Zubi azert ment el, mert Messi megharagudott ra Pinto elengedese miatt..Capon írta:Kicsit fura amit most Farkas Norbi mondott

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Mondjuk a tavalyi szezont hiba nélkül lehozta,és a Copán is remekelt Chilével.Kovbal88 írta:
Miért lenne jobb? Nézzünk meg 5 bajnokin, hogy véd aztán mondjunk róla véleményt. Még egy bajnokin se védett!
Stegen az utóbbi 2 meccsen 8 gólt kapott,és elég sokban benne volt. Értem én hogy nagyon szereted ter Stegent, de ennyire ne légy már elfogult. Bravo sokkal magabiztosabb, rutinosabb.
Ter Stegennek lesz még ideje első számúvá válni, hiszen fiatal még. Csak idő kell.
Addig Bravo a number 1, ha tetszik,ha nem.

Titi - The Legend!
- Capon
- Llegenda del Barça
Kicsit fura amit most Farkas Norbi mondott, hogy arrogánsnak látják Barcelonában, annyira nem ez jön át róla a képernyőn keresztül.
Mondjuk lehet a sértődöttség jön ki rajta így, nagyon nem így álltak a dolgok mikor leigazoltuk.
Mondjuk lehet a sértődöttség jön ki rajta így, nagyon nem így álltak a dolgok mikor leigazoltuk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- palesz77
En is orultem volna, ha MAtS bejatssza magat a kezdobe az eloszezon alatt, de ez nem sikerult sajna, teljesen jogosan ved most Bravo.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Ha nem érzékeled azt a magabiztosságot,amit Bravo nyújt, az nem az én hibám.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
Valdes is hibázott ennyit, mint MATS, viszont neki nem volt ekkora vetélytársa,mint Bravo.
Miért lenne jobb? Nézzünk meg 5 bajnokin, hogy véd aztán mondjunk róla véleményt. Még egy bajnokin se védett!Dr.Dre írta:Mi az hogy sajnos? Miért? Bravo jobb mint Stegen, nem hiába kezd ő a ligában. Én örülök, hogy Bravo az első számú.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Mi az hogy sajnos? Miért? Bravo jobb mint Stegen, nem hiába kezd ő a ligában. Én örülök, hogy Bravo az első számú.Kovbal88 írta:Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.

Titi - The Legend!
Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
- Chino
- Llegenda del Barça
Bravo védte volna ha 6 méterről izomből ráküldik és a labda irányt is változtat, vagy szélre a kapufa mellé befejelik. Neymar meg minden helyzetet berúgott volna amit mi kihagytunk. Tipikus mentalitás, hogy az a jó aki nem játszik.mess2009 írta:nem nagyon tudok örülni, hogy a vele kapcsolatos álláspontom beigazolódni látszik. csak azt nem tudom elfogadni ezúttal sem !:......" a gólokról nem tehetett " mármint a többiről. a 11-est kivéve tehetett volna - ha jó kapus de sajna nem az -egyelőre.
Iraizoz pedig megmutatta, a lefagyásos vitáinkra szép példaként, hogy lehet másképpen is....
Forca Barca!!!!
- MatyiG
- Adminisztrátor
A hibái ellenére még mindig azt mondom, hogy ezekről a megmozdulásairól ne álljon le, jobban ki fog fizetődni szerintem, mintha kivágja taccsra. Idővel egyre kevesebb ilyen hibát fog véteni.
Ha leáll ezekről, nem lesz meg benne az a plusz, amiért szeretik, legalábbis néhányan.
Ha leáll ezekről, nem lesz meg benne az a plusz, amiért szeretik, legalábbis néhányan.

- visca el barca
- Presidente del Barça
túl sok a neueringja, és egyszerűen túlbonyolítja a játékot. sokszor írjuk itt, hogy LE ezt kéri tőle, bravotol viszont sosem látunk ilyet. tőle nem kéri? TS soha nem rúgja ki a labdát, ha 6 védő van a nyakán akkor is hátul gurigázik. van egy csomo olyan kipassza, hogy a védő már a szögletzászlónál van szinte, de ő csak odarúgja neki. Eredmény: védőre ráront 3 támadó, és egyből elveszik a labdát.
bravo egyelőre tényleg magabiztosabb, ráadásul a németnek nem tett túl jót, hogy az előszezonban orrvérzésig kapta a gólokat, és lényegében alig találkozott a labdával
bravo egyelőre tényleg magabiztosabb, ráadásul a németnek nem tett túl jót, hogy az előszezonban orrvérzésig kapta a gólokat, és lényegében alig találkozott a labdával
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

nem nagyon tudok örülni, hogy a vele kapcsolatos álláspontom beigazolódni látszik. csak azt nem tudom elfogadni ezúttal sem !:......" a gólokról nem tehetett " mármint a többiről. a 11-est kivéve tehetett volna - ha jó kapus de sajna nem az -egyelőre.
Iraizoz pedig megmutatta, a lefagyásos vitáinkra szép példaként, hogy lehet másképpen is....