A sportolók nem mindegyike alapoz csak a sportra. Bármikor jöhet egy sérülés.Spanyoloknál nem tudom mi a jellemző,kis hazánkban a focistákra nem annyira sajátja a szellemi háttér bővítése,de pl. a vízilabdázók,vívók előszeretettel fektetnek energiát a tanulásba.
Fermín López
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Capitá del Barça
Egészen elképesztő, hogy így csőd szélén 2 év alatt felépítjük a Klub és a válogatott gerincét 10 évre és még a kispadra is adunk embert. Tény, ha mindegyik egészséges lesz (lenne), hogy lesz összeállítva és rotálva a csapat, mert bőség zavara lehet, ahogy a védelem közepére is.Fernando írta: ↑2023.10.26. 08:13:28Eddig amit lerakott idén az elkepeszto. Kombinativ, technikás, lát a pályán, ráadás ami évek óta hianyerzetet keltett a kozeppalyas jatekunkban: mer lőni, nem is akárhogyan. Bevallom őszintén a nyári Classicon azt gondoltam meglotte élete gólját 20 évesen, nagyot tévedtem. Meg fogja izzasztani Xavit, ha mindenki egészséges lesz. Már most azt gondolom, hogy nem sokkal gyengébb egy De Jong-Gavi-Fermin 3-as mint egy de Jong-Gundogan-Pedri.
Ha nem olvastam valamit félre, akkor Fermin egyetemre jár. Jelentsen ez akármit, mindenesetre pályán kívül sem egy bunkó. Talán azért döntöttek a tanulás mellett, mert akkor még egyáltalán nem látszott nagy focista karrier.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Eddig amit lerakott idén az elkepeszto. Kombinativ, technikás, lát a pályán, ráadás ami évek óta hianyerzetet keltett a kozeppalyas jatekunkban: mer lőni, nem is akárhogyan. Bevallom őszintén a nyári Classicon azt gondoltam meglotte élete gólját 20 évesen, nagyot tévedtem. Meg fogja izzasztani Xavit, ha mindenki egészséges lesz. Már most azt gondolom, hogy nem sokkal gyengébb egy De Jong-Gavi-Fermin 3-as mint egy de Jong-Gundogan-Pedri.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Így, ahogy van is hasznos tagja a Barca keretének, de ha szorgalmas marad, még klasszissá is fejlődhet.
- davi10
- Llegenda del Barça
Azt hiszem lassan Ő is megérdemel egy topicot.
Fabrizio szerint tegnap aláírta az új szerződését is 2027-ig.
Fabrizio szerint tegnap aláírta az új szerződését is 2027-ig.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"